10 lempparia

Tylsän lauantaiaamun kuluksi aloin selailemaan blogini vanhoja postauksia porkkanasämpylä toisessa kädessä ja päätin juhlistaa hyvää oloani jakamalla teille nyt omia lemppareitani! Tuntuu hassulta ajatella tästä kulmasta, mitkä postaukset ovat minun lemppareitani, koska yleensä niitä kirjoitetaan lukijat mielessä. Tietenkin jokainen bloggaaja kirjoittaa myös itselleen, mutta minusta on silkkaa valhetta yrittää väittää kirjoittavansa vain itselleen ja sanoa, ettei halua lukijoita tai ”julkisuutta”. Jos tämä olisi tapaus niin blogi olisi varmasti salainen. Tietenkin minä kirjoitan, mitä itse haluan, mutta luonnollisesti ajattelen samalla, että onko tämä jotain, mistä lukijani saisivat jotain irti. Sillä ilman lukijoita bloggaaminen olisi aika kuivaa puuhaa. Mutta pidemmittä puheitta, nämä  postaukset tuntuivat minusta läheisimmiltä.

Miltä meillä oikeasti näyttää

 

Tämä postaus oli osana joulukalenteria ja sai paljon odottamaani lämpimämmän vastaanoton. Postauksessa kirjoitin siitä, että vaikka bloggaajista usein saa sellaisen kiiltokuvamaisen kuvan, se on meillä ainakin kaukana totuudesta. Postauksen aloittaa kuva rönttyisestä äidistä ja lopettaa kuvat sekaisesta kodista. Nautin erityisesti tästä postauksesta, koska siitä tuli niin vapautunut olo. Lisäksi lukijoiden kommentit olivan aivan mahtavia ja kannustavia! Kiitos teille!

Synnytystarina

 

Pidän tästä postauksesta, vaikka se onkin vähän surullinen, koska olen iloinen, että minulla on jossain tarkasti kirjoitettuna tapahtumat. Jotta parinkymmenen vuoden päästä kun Ava kysyy, miten hänen synnytyksensä meni, voin näyttää tämän hänelle. Tarinalla oli kuitenkin onnellinen loppu, joten loppujen lopuksi mitä väliä on muutamalla vastoinkäymisellä? Olin myös iloinen kun sain lukea teidän lukijoiden kokemuksia synnytyksestä, etenkin niistä, joissa kaikki ei mennyt ihan suunnitellusti. Vertaistuki on mahtava asia!

Päivä videoina

Tykkään tästä videosta, koska sen tekeminen oli oikeasti hauskaa! Vaikka olinkin ensin aika vaivaantunut kameran edessä. Tästä jää minulle kuitenkin ihan mieletön muisto siitä, millaista arki oli Avan kanssa tuossa vaiheessa. Nytkin katselin sitä ihan ihmeissäni, Ava on kasvanut tosta jo niin paljon! Ja tuli nyt mieleen kun kuuntelin Avan yskimistä videolla, että astmalääkitys on auttanut ja yskä on poissa! Vihdoin saatiin oikea diagnoosi ja kaikki saa nukkua yönsä.

Hoitolaukun sisältö

 

Tämä postaus jäi mieleen kummittelemaan, koska siitä tuli niin ihania flashbackeja kesään ja Avan vauva-aikaan! Ihanaa, että kohta tulee taas toi aika kun pitää kantaa mukana hoitolaukkua ja huolehtia, että siellä on kaikki. Mä nimittäin rakastan pakkaamista! Ja kohta saan taas joka aamu pakata hoitolaukun!

Supermutsit

  photo 016_zps5d25d424.jpg

Nautin tämän postauksen kirjoittamisesta, koska oli ihanaa päästä avautumaan kauan vaivanneesta asiasta. En ole ikinä kuulunut, enkä tule kuulumaankaan supermutseihin ja inhoan kyseisten ihmisten tuputusta ja arvostelua.

Parisuhde ja vanhemmuus

  photo Aava12-457_zps32ee8d4a.jpg

Tästä aiheesta oli ilo kirjoittaa. Kirjoittaminen oli kivaa, lukeminen oli kivaa, palaute oli kivaa. Kaikinpuolin onnistunut postaus!

Kasvatus

 

Tämä aihe oli mielenkiintoinen, koska se laittoi minut taas kerran pohtimaan kasvatusasioita useammasta eri näkökulmasta. Lukijoiden monipuoliset kokemukset olivat mielenkiintoista pohdittavaa ja aihe tuntui herättävän paljon mielipiteitä.

Kotiäidin opas pikaiseen kauneudenhoitoon

Photobucket
Tämä todella ansaitsee paikkansa lemppareitteni listassa! On aina kivaa jakaa itse hyväksi kokemiaan vinkkejä, etenkin näin rakkaassa aiheessa, ja saada vastineeksi lukijoilta paljon lisää hyviä neuvoja! Kannattaa aina lukea postauksista myös kommentit, sillä niissä on todella paljon sisältöä!

Yhden aikakauden loppu

 Photobucket

Tämä postaus pääsi lemppareihin, koska se laittaa mut aina kyynelehtimään. Itken edelleen aina kun luen tota viimeistä Kaksplussan juttua, se jotenkin antoi niin lopullisen leiman sille faktalle, että ensimmäinen vauvavuosi on ohi. Se aika meni niin nopeasti ja toivon, että olisin osannut ottaa siitä enemmän irti.

1 -vuotias Ava

 

Nyyh. Pitääkö muuta sanoa…

Mikä on ollut teidän lempparipostauksenne?

Kommentit

17 kommenttia
Avatar

Kannattaa kirjottaa jostain aiheesta, mistä sulla on kokemusta ja vankat mielipiteet 🙂 simmosesta on kiva kirjottaa ja tulee inspistä useampaankin postaukseen 🙂

Avatar

Milloinka videopostaus?

Avatar

Joo tee taas video! Mun lemppari on ollut toi miltä meillä oikeesti näyttää, oli ihanaa kun vihdoin joku teki tollasen todellisen postauksen 🙂

Avatar

Joo joo joo!! <3

Avatar

Pitää tehdä, en ookkaan pitkäään aikaan tehnyt videopostausta! 🙂

Avatar

Mun lemppari on ollu ehdottomasti synnytyskertomus! On kiva kuulla/lukea kenen tahansa synntyskertomuksesta ja varsinkin sinun kun se ei ollut niin helppo, niinkuin ei itselläkään ollut, mutta molemmissa tapauksissa kaikki päättyi loppujenlopuksi onnellisesti 🙂

Avatar

Mä rakastan kans synnytystarinoita! 🙂 Etenkin Avan loppuraskaudessa, vietin kaikki unettomat yöt lukien erilaisia synnytystarinoita 🙂

Avatar

Tää oli tosi kiva postaus 🙂

Avatar

Kiitos! :))

Avatar

Meni koko iltapäivä nyt lukiessa noita vanhoja postauksia 🙂 toi päivä videoina oli ihana, voisitko tehdä taas sillaisen?

Avatar

Joo päivä videoina tai jokin muu videopostaus! Ne on aina ihania, ja varsinkin sun omat 😛

Avatar

Voi kiitos, pitää yrittää tehdä! 🙂 Siinä on vaan se mutta, että mun päivät on nykyään tosi tylsiä enkä tee muuta kuin makaa sängyssä… 😀 Mutta jospa mä löytäisin jonkun päivän jollon on äksöniä! 🙂

Avatar

Mä tykkään paljon sun mielipidepostauksista! Vaikka en ookaan aina samaa mieltä, tykkään siitä että sä osaat perustella sun mielipiteet ja näkökannat hyvin eikä sun mielipidekirjoitukset oo koskaan loukkaavia tai tuomitsevia muita kohtaan. Pikemminkin osaat nimenomaan herättää asiallista keskustelua ja se on taitolaji! 🙂

Avatar

Voi kiitos ihana kuulla! Tohon mä yritän pyrkiä, mutta kieltämättä välillä tuntuu, että ehkä sanon jotkut asiat liian suoraan 😀 Ja yleensä vaikka kuinka neutraalisti yrittää asiansa esittää niin joku ottaa itteensä. Mut simmosia ne mielipiteet on, ei voi kaikki olla samaa mieltä 🙂

Avatar

Oon miettiny noita sun puhelimen kuorias, voisitko tehä ihan pienen postauksen niistä, ku oon miettiny, että tilaanko noi, mutta en haluu, että ne on sellaset huonot, tai epäsopivat iphoneen. Oisin tosi kiitollinen jos tekisit postauksen niistä jossa kertoisit niitten laadusta, ulkomuodosta, ja tollasesta tärkeestä! Ihana blogi muutes:)

Avatar

En mä niistä kyllä saa tarpeeks asiaa postauksen verran, mutta kyllä ne oli tosi hyvät ja laadukkaat, sopi passelisti, mutta ajan myötä se kuva sitten alko haalistua ja naarmuuntua niin en oo nyt enää käyttänyt sitä…

Avatar

Mä tykkään ehkä eniten sun postauksissa niistä mielipide postauksista, mut kaiken edelle menee tietenkin synnytystarina 🙂 Synnytystarinoita lukiessa tulee semmonen hassu tunne 🙂

Mulla on itselläni vähän inspiksen muute kirjoituksen suhteen, tai en tiedä mitä kirjoittaisin. Toiveita kiitos :)!
http://dreamneverdies.blogspot.fi/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä