Hyväntekeväisyyshuutokauppa

Varmasti teistä suurin osa onkin kuullut Facebook -ryhmästä nimeltä 875 grammaa. Sivu kertoo pienen 875 gramman painoisena syntyneen keskostytön elämän aloituksesta. Sivu oli alunperin tarkoitettu perheen läheisille, jotta he voisivat seurata tytön kasvua, mutta sen koko tavoite räjähti käsiin ja sivun avulla on saatu jo paljon hyvää aikaan. Sivulla on kerätty paljon rahaa Lastenklinikoiden Kummeille ja keräys jatkuu vaan. Tahdonkin nyt tehdä oman osani hyvän asian eteen, sen lisäksi, että lahjoitin rahaa. Tahdon motivoida teitäkin lahjoittamaan! Jokainen euro auttaa ja varmasti jokaisella on se yksi euro antaa ylimääräistä. Niinpä päätin järjestää huutokaupan, jonka tuotto menee Kummeille hyvään tarkoitukseen. Huutokaupan voittaja maksaa siis huutamansa hinnan suoraan Kummien tilille sen jälkeen kun olen ottanut häneen yhteyttä ja lähettää minulle kuitin todisteeksi, että on lahjoituksen suorittanut, jolloin minä lähetän huutokohteen voittajalle. Ja huutokohteena toimii…

Huudot lähtevät 10 eurosta! Minimikorotus on 1 euro, maximia ei ole. Huutokauppa loppuu 9.4. klo 21.00 tai 5 minuuttia viimeisen huudon jälkeen. Saa jakaa omissa blogeissa ja sosiaalisessa mediassa! Kirjoitathan huutoosi sähköpostiosoitteesi, esim ”25 euroa, itsallaboutava@gmail.com”

Lisäksi, jotta saataisiin enemmänkin lahjoituksia kuin vain tämän huudon voittajan lahjoitus, luvassa on arvonta! Arvontaan voit osallistua lahjoittamalle Lastenklinikoiden Kummien tilille haluamasi summan. 1 eurolla saat yhden arvan, 5 eurolla viisi arpaa jne. Lähetä kuitti tai printscreen lahjoituksestasi sähköpostiini itsallaboutava@gmail.com ja olet mukana arvonnassa. Arvonnan palkintona on Luksuspaketti kauneudenhoitotuotteita! Arvontaan voit osallistua 14.4. asti.

Pakettiin kuuluu Giordani Gold -puhdistusemulsio (18,90€), Royal Velvet -kiinteyttävä päivävoide (29,00€), Royal Velvet -silmänympärysvoide (25,00€), Milk&Honey GOLD -kylpyaine (10,90€) ja Milk&Honey GOLD -vartalovoide (14,90€). Eli paketin arvo yhteensä 98,70 euroa!

Nyt voit siis saada hyvän mielen lisäksi lahjoituksista jotain konkreettista itsellesi joten kaikki lahjoittamaan! Lahjoitukset Kummien tilille FI2914703000204001 ja viestikenttään ”875 grammaa”. Jos osallistut arvontaan, muista ottaa kuitti tai printscreen!

Kuva 875 grammaa -ryhmästä


Kommentit

15 kommenttia
Avatar

Odottelen jo kuumeisesti yhteydenotttoasi.:) T: Huudon voittaja (lmjk1981@gmail.com)

Avatar

Ihana ajatus! Arvontaan osallistuttu 🙂

Avatar

30 € 🙂

Avatar

Voi miten ihana idea, ihan superia! Olin muutenkin ajatellut lahjoittaa, jos saan tarpeeksi nopean yhteyden näillä tansanialaisilla verkoilla, mutta nythän voinkin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, ja osallistua vielä arvontaankin… Vaikka enhän koskaan voita mitään, mutta eipä tuo niin haittaa 😀 muutenkin pakko ssanoa, että blogisi on yksi niistä harvoista, joita todella jaksan seurata, eli se on oikeasti hyvä. Tsemppiä raskauteen, vaikka rankkaa onkin! Olette ihana pieni perhe!

-heli / destinationilembula.blogspot.fi

Avatar

Mukana arvonnassa ja s-postia laitettu 🙂

Avatar

40€ -Salla 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa (osallistuin tosin keräykseen ihan keräyksen takia ennen kuin näin tämän, mutta toki mielelläni tulen arvontaan mukaan), laitan kohta sähköpostia.

Avatar

Aaargh, mä niin unohdin tän! Miksi miksi miksi… Oisin voinu huutaa paljoooon enemmänki ja vielä hyvään tarkotukseen. En ala kyllä nyt.. 🙁 Petra_n

Avatar

Mukana arvonnassa, osallistuin summalla 8,75 e se tuntui sopivalta luvulta 🙂 huomenna täytyy muistaa ottaa kuittikopio ja lähetellä se t: Tarja Kotkasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä