Mitä meille kuuluu?

Multa on kovasti kyselty, miksi en ole kertoillut enemmän tästä toisesta raskaudesta ja päivitellyt masukuvia. Syy on siinä, että sen sijaan, että laittaisin tänne hehkeitä ja onnesta huokuvia raskauskuvia, hyperemeesistä kärsivän odottajan kuvat näyttävät tältä:

Kuulumisia voisin toki kirjoitella enemmänkin, mutta kaikki alkavat varmasti olla kyllästyneitä kuulemaan tästä oksentamisesta. Mutta valitettavasti se nyt vain on suurin osa tätä raskautta… Ajattelin nyt kuitenkin yrittää kertoa myös näitä muita puolia raskaudesta! Liikkeitä tosiaan tunnen todella hyvin ja odotellaan innoissaan, että koska alkaa tuntua mahan läpi. Vauva vastasi kontrolliultrassa osastolla viikkojaan ja kaikki oli hienosti. Potkut ovat vähän harvoja täällä kotona, varmaan kun ei vauvakaan kamalasti saa ylimääräistä energiaa kun äiti ei pysty syömään. Mutta osastolla tipassa huomasi, että vauva piristyi heti ja alkoi liikkua enemmän. Viikkoja tänään on 16+3 ja rakenneultraan on vielä 26 päivää. Kyllä tää aika vaan menee nopeasti kun just äsken oli yli 50 päivää, puolet jo mennyt! Mulla on edelleen ihan tyttöfiilis, lähinnä sen takia kun tää raskaus on niin samanlainen kuin edellinen. Yllätyn varmaan suuresti, jos rakenneultrassa tulee poikalupaus!

Olen tosiaan raskauden ajan majaillut isoäidilläni, sekä yhden viikon vanhempieni luona. Sitten olin kolme päivää yksin Avan kanssa ja se osoittautui niin raskaaksi, että tuskin voidaan enää tehdä niin… Osastoreissuni osui sopivasti Topiaksen talvilomalle, joten Ava sai olla kotona isin kanssa. Nyt kun Topias ensi viikolla menee takaisin töihin, täytyy keksiä taas jotain. Ensi viikolla on neuvolaa ja kaikenlaista, joten en tahtoisi lähteä nyt sinne metsän keskelle isoäidilleni, kun on niin kauhea kulkeminen sitten tänne. Facebookissa olen aika paljon päivitellyt kuulumisia ja kertonut mm. siitä kotihoitoon pyrkimisestä. Siitä keskustellaan taas maanantaina neuvolassa ja jos se saataisiin onnistumaan niin se toimisi niin, että kotisairaanhoidosta käytäisiin täällä vaihtamassa mulle tippaa, jolloin voisin olla kotona Avan kanssa. Tipan kanssa oloni on niin paljon parempi. En oksenna koko ajan ja saan välillä syötyäkin jotain, mutta kaikkein parasta on se, että saan vähän voimia takaisin ja jaksan liikkuakkin.

Eilen mulla oli pitkästä aikaa hyvä päivä! Aamu oli todella raskas ja ajattelin jo, että joudutaan hylkäämään suunnitelmat kaupungille lähdöstä, mutta päästiin kuitenkin lähtemään! Käytiin vilkaisemassa uutta Henkkaa ja maukkaa, joka näytti todella hienolta, mutta alkoi pyörryttämään niin paljon, että jouduttiin lähtemään tosi nopeasti. Siirryttiin siitä apteekin kautta Arnoldsiin lepäilemään, jossa söin kokonaisen tonnikalabagelin ja vähän donitsia! Mikä parasta, en alkanut edes yökkäillä vaan olo pysyi melko tasaisena. Käytiin sitten vielä Elisalla kyselemässä laajakaistaa, joka tulee ensi viikolla ja ostettiin Avalle vähän kevätasusteita. Aurinkolaseja ei löydetty vielä, täytyy nimittäin taas ostaa lasit Avalle ja itselleni, koska Ava on rikkonut jo kolmet omat lasit ja eilen kohtalonsa kohtasivat äitin lempparilasit… En tajua, miten tuo sen tekee. Päivän ainut miinus oli, että juuri auenneista jätskikojuista ei yhdestäkään saanut pehmistä ja hormonien ansiosta tirautin jopa aurinkolasien suojassa muutaman katkeran kyyneleen, koska himoitsin sitä niin paljon. Meillä vierähti kaupungilla useampi tunti ja loppupäässä selkä oli tulessa, jalat särkivät järjettömästi ja supisteli oikein mukavasti. Mutta oli todella kiva päivä! Illalla lähdettiin mun vanhemmille saunomaan ja Ava jäi sinne yökylään. Ava käy nyt kerran viikossa yökylässä, jotta Topias saisi nukkua edes yhtenä aamuna viikossa, Ava kun herää nykyään viiden ja kuuden välissä ja musta ei ole nousemaan ilman parin tunnin tauotonta pöntön halailua.

Tällä viikolla saapui vihdoin myös Kaksplussan kisasta testiin Acerin tabletti, jonka kaikki finalistit saavat testattavaksi, ja vakkareiksi valitut saavat pitää. Tykkään tästä tabletista kovasti ja eritoten nyt kun tulee se laajakaista, saadaan nettikin paljon nopeammaksi ja voin jatkossa perjantaiaamuisin katsoa Greyn Anatomian sängyssä 😉 Kaksplussasta puheenollen, viime vuonna vihjailin Facebookissa, että saatte keväämmällä selityksen erään päivän erikoisiin meikkeihin ja kampauksiin ja moni onkin selityksen jo bongannut huhtikuun Kaksplussasta. Käväisin Otavamediassa kuvauksissa vaunuihin ja tyyleihin liittyvään juttuun. Rakastuin sillon totaalisesti erään asun kenkiin ja unohdin kokonaan kysyä, mistä ne ovat. Nyt lehden ilmestyessä huomasin, että ne olivat Ellokselta ja oli pakko tilata ne heti! Ne olivat niin uskomattoman mukavat jalassa, en malta odottaa, että ne saapuvat. Juttu löytyy huhtikuun Kaksplussan sivuilta 76-79.

Muistakaa käydä lukemassa myös aiemmat postaukset ja osallistumassa hyväntekeväisyyshuutokauppaan sekä arvontaan! Nyt pitää lähteä ruokaostoksille, ettei Ava ja Topias kuole nälkään, jos joudun taas lähtemään osastolle. Ensi viikolla on muuten Avan 1,5 -vuotisneuvola ja saatte kuulla kunnolla neidin kuulumisia!

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

oi täytyy kaupassa kurkata sun malleilukuvat tuosta lehdestä! 🙂
voimia kovasti <3 <3

Avatar

Vau, ihanaa että oot jaksanut ajatella meitä blogin lukijoita! 🙂 Varmasti monet tajuaa että kirjoittelet olosi mukaan, kyllä sun lukijoina pysytään vaikka harventuisikin tää vieläkin huikea kirjoittelutahti. Ja vink vink, tuli mieleen että postaukset voi laittaa ajoittumaan tietylle päivälle niin olis sopivat välit postauksilla, vaikka varmaan tiedätkin sen jo, eikä se nyt niin tärkeä asia ole. 🙂 Hienoa kuitenkin että sulla on hyvä mies tukena.

Voimia tosi tosi paljon, päämäärä kuitenkin mitä ihanin. 🙂

Avatar

Mä en tykkää tosta ajotuksesta, kun sitten kun saan jotain kirjoitettua niin mulla on pakkomielle saada se heti esille ja kommentoitavaksi! 😀 Kiitos :))

Avatar

Hienoja kuvia lehdessä! Oli varmaan mahtava kokemus päästä oikein kuvauksiin. 🙂
Meillä muuten poika kans rikkoo aurinkolaseja ja harmitti ihan hitosti, kun rikkoi yhdet, jotka oli ulkomailta. 🙁

Avatar

Kiitos! 🙂 Oli kyllä tosi hieno kokemus! Ava kans on rikkonut tietty just tommosia, mitä ei enää saa mistään 🙁

Avatar

Hei mistä oot ostanu ne sun yhet mustat balleriinat jossa on piikkejä? Näin facebookissa kuvan niistä, ja ihastuin heti niihi 🙂

Avatar

Tilasin ne Nellystä! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä