RV 20+4

Mä olen ollut ikuisuuden kipeänä, tai ainakin siltä tuntuu, ja kauhean laiska päivittelemään! Vappuna menetin jo kokonaan ääneni ja sitten sain ihanan yskän, joka meinaa tukehduttaa mut öisin. Nyt alkaa vihdoin olo olla parempi ja yskäkin on helpottanut, mutta sain tän iänikuisen niistämisen seurauksena ensin palovamman nenän limakalvolle ja sitten siihen nousi rakkuloita. Ihanaa… Nyt on nenä melkein turvonnut umpeen kun en uskalla puhkaista tota vesikelloa. En ole ollut päivääkään kuumeessa, minkä takia tämä tauti varmaan onkin näin pitkä, sillä kuumehan tappaa pöpöt. Saisi nyt joko tulla se kuume, tai sitten tauti lähteä itsestään. Tulen huomenna kertomaan arvonnan voittajan, mutta muuten saatte odottaa kuulumisia tiistaihin asti, jolloin tulen kertomaan vähän uusia jänniä juttuja! Päätettiin nyt muuten, että ei salailla tämän pikkutyypin sukupuolta synnytykseen asti, vaan paljastan sen blogissa reilun viikon päästä. Pidetään se julkisesti nimittäin salaisuutena niin kauan, että saadaan sukulaisille kerrottua kasvotusten. Mä niin nautin siitä ihmisten arvuuttelusta niin halutaan kertoa ihan itse jokaiselle! Facebookissa olen taas päivitellyt, enkä viitsi niitä kuulumisia kopioida aina tänne, ettei osa lukijoista joudu lukemaan samoja juttuja koko ajan uudestaan, mutta tämän siellä tänään nähdyn mahakuvan halusin tulla laittamaan tänne! Hyvää alkavaa viikkoa siis kaikille, huomenna arvonnan voittaja ja tiistaina kuulumisia ja paljastuksia! Sitten kun paljastan tämän sukupuolen niin teen myös ensimmäisen kunnollisen postauksen tästä kakkosen odotuksesta. Ainiin, sitähän mun piti kysyä, että onko teillä kokemuksia raskausarpien häivyttämisestä? Mikä on toiminut ja mikä ei? Mä olen käyttänyt tätä bio oilia, mutta nytkin oon koko raskausaikana laittanut sitä vain kolme kertaa, kun sen imeytymisessä kestää niin kauan, etten jaksa käyttää sitä. Ja tahtoisin nyt jonkun uuden tehokkaan tuotteen kun maha alkaa olla niin pinkeä, että arpia tulee kuin sieniä sateella.

Kommentit

51 kommenttia
Avatar

Itse olen koko tähän astisen raskausajan vannonut Tummelin nimeen 🙂 Ja tästä voiteesta ollaan montaa mieltä! Eikä nyt varsinaisesti tarkoitettu raskausarpien ehkäisyyn/hoitoon. Arpia on tullut kaks ihan pientä tuohon lantiolle, mut tuntuu että nekin ovat vaalentuneet..tai sitten se on omaa toiveajattelua 😀 Ihanan raikas blogi sinulla!

http://dreamsandmarshmallows.blogspot.fi/

Avatar

Sä ole hurjan kaunis raskaana! <3 Ja toki muutenkin 😉

Avatar

Voi kiitos <3

Avatar

Mä rasvaan joka ilta mahani aqualan plussalla eikä oo tullut yhtään arpia (ainakaan vielä) nyt siis rv26
http://elamaaniblogi.blogspot.fi/

Avatar

Rasvailu ei vaan aina auta jos iho vaan on arpeutuvaa sorttia 🙁

Avatar

Mitenkäs Ceridal? Sitä on suositeltu. Sanonpa vielä, että itse raskausaikana kuulin sellaisen vinkin, että sitä kannattaa laittaa myös alas, jotta repeämisen riski vähenisi. Enpä tiedä pitääkö paikkaansa, mutta ajattelin sanoa 🙂

Avatar

Mä oon kanssa kuullut tosta joskus, pitäisköhän kokeilla:D

Avatar

Mä käytin ihan plussaamisesta asti vauvaöljyä aina iltasin.. Välillä hieroin oikein kunnolla ja välillä laiskemmin.. Mut välillä en oo jaksanu antaa sen ees imeytyä kunnolla 😀 hieronu vaan ja menny nukkumaan 🙂 tosin välillä ku jaksaa ni hieronu vähä aikasemmin illalla mahaan ja kattonu esim jonkun sarjan tai leffan loppuun ennen nukkumaan menoa niin saanu öljy siinä sitten vaikuttaa.. 🙂 Rv 39+1 nyt ja arvilta vältytty 🙂

Avatar

Mä käytin viimeksi kanssa mut silti tuli lopussa kylkiin ja synnytyksessä mahaan kauheet arvet 🙁

Avatar

Toi pinkki väri sopii sulle kyllä niiiiin hyvin! Ja tietenkin myös ihanalle vauvamasulle kunniaa ♥!

Avatar

voi kiitti murunen <3

Avatar

clarinsin raskausarpi voidetta suosittelen. Itse käytin koko oman raskauden ajan, eikä tullut yhtään arpia. 🙂

Avatar

googlettelemaan ->

Avatar

http://www.thebodyshop.fi/fi/cocoa-butter-moisturising-stick/83391/dp Toi oli tosi hyvää, ja imeytyi hetkessä! Plussana ihana suklaan tuoksu! 😉

Avatar

Mullakin oli käytössä Body shopin sticki eikä arpia tullut kuin yksi pieni synnytyksessä. Rasvasin pari kertaa päivässä.

Avatar

mulla myös oli bodyshoppia käytössä, ei tullut arpia ekaraskaudessa mahaan, tokassa tuli pari pientä 🙂

Avatar

Mä oon vaan kuullut ettei se auttais jo tulleisiin yhtään ja kaipaisin jonkun oikean arpivoiteen :/ pitää varmaan alkaa apteekista katella…

Avatar

Ihan näin pakko sanoa että neuroottisesti rasvasin raskauden alusta alkaen juuri noilla kaikilla voiteilla, öljyillä yms mitä on ihmiset neuvoneet… vieläkin rasvaan (rv 34+6) Mutta kuinka kävikään.. pelkoni toteutuivat ja arpia vaan alko tuleen rv 20 alkaen.. Nyt on kyljissä, reisissä ja vähän pakaroissa. Ei noille vaan voi mitään, se riippuu niin ihotyypistä ja geeneistä! Voit kuluttaa satoja euroja eri rasvoihin ja öljyihin mutta ei ne piru vie vaan niitä arpia ainakaa estä 😀 Itellä kauhee sulattelu tän asian kanssa vaikka mies sanookin että eihän noi ole edes pahoja.. Toivon vaan todella että ne arvet vaalenevat ajan myötä pois eihän siinä muu auta 🙂 Ihan vinkkinä, älä kuluta liikaa aikaa, rahaa ja vaivaa arpien miettimiseen.. meitä on monia koska olemme äitejä <3 Niille keille ei vaan tule niitä, olkoot onnellisia, kyllä se on geeneistä kiinni 😉

Avatar

Mulla oli viimeksi ihan sama! Nyt mä vaan haluaisin jo nyt alkaa vaalentaa näitä, ettei ne olis niin kamalan näköset synnytyksen jälkeen 🙂 lisäksi inhottaa kun ne kutisee ja sattuu 🙁

Avatar

Jos jostain haluaa etsiä raskausajan hehkua, niin sen kyllä löytää susta <3

Avatar

<3

Avatar

Ihanasti kasvaa sun maha! 🙂 Itse oon koko raskauden hieronnut mahalle suihkun jälkeen manteliöljyä (valioravinnon) – se imeytyy hyvin ja tekee ihosta pehmeän, ja sitäpaitsi se on luonnollinen kun sitä voi myös syödä 🙂 Nyt rv 39+3 eikä arpia ole tullut.

Avatar

Voi kiitos! Manteliöljy, mahtaako se olla sit aika samaa kastia kookosöljyn kanssa?

Avatar

Minä kanssa suosittelisin tuota bodyshopin cocoa butter stick:iä. Ei tullut yhtään arpia, ja tosissaan imeytyi heti! Hintakaan ei ollut edes paha 🙂

Avatar

Mä sit oon nyt lukenut siitä niin paljon huonoa et kaipaan varmaan jotain tehokkaampaa 🙁

Avatar

Ihana vauva masu <3

Avatar

voi kiitos <3

Avatar

Jumalauta nainen sä oot kaunis ja hehkut!!! 🙂

Avatar

Oih, voi kiitos!

Avatar

Ootatko varmasti vaan yhtä vauvaa? 🙂

Avatar

Haha joo 😀

Avatar

Valitettava tosiasia on, että toiset rasvaa koko ajan ja silti tulee arpia ja toiset ei rasvaa lainkaan ja ei silti tule arpia. Itse kuulun tohon ekaan ryhmään eli arpia tuli, vaikka tekis mitä. Se on ainoastaan ihotyypistä kiinni. 🙁

Avatar

Jep 🙁 mutta joillain ihotyypeillä sitä myös voi ehkäistä rasvaamalla, toivon että kuuluisin siihen. Ainakin viimeksi se tuntu auttavan

Avatar

wautsi miten kaunis mamma!:)

Avatar

Voi kiitos :))

Avatar

Oot niin upea ja oikein hehkut tuon mahtavan masun kanssa!:)

Avatar

Voi kiitoksia!! 🙂

Avatar

Moikkis kaunokainen pitkästä aikaa. Meikä ollut taas vähän riennoilla blogimaailmojen ulkopuolella. Näytät hyvältä! En vielä kerennyt lukea vanhempia opstauksiasi edellistä pidemmälle. Tuo teijän uusi Cybexin istuin on tosi hyvä! Systerin tytöllä on se ja Kettukin tykkäsi siinä istuanököttää tukevasti (PAITSI pienijalkainen kun on niin pääsi tosin sieltä karkuun hieman kiemurteltuaan.. heh). Sääli kuulla sukulaisesi poismenosta. Jaksamista perheellenne.

Ite käytin raskaana yves rokkerin jotain kookokselta tuoksuvaa rasvapuikkoa. Mikähän ihme sen nimi oli? Öääh. Mulle ei tullut kovasti silloin arpia Mutta mullahan oli valmiiks jo suhteellisen löysä nahka mitä saattoi venyttää joten ei se välttis rasvasta ollut omalla kohdallani kiinni.

Kaikkea hyvää odotukseen. <3

Avatar

Just mietin yks päivä mitäköhän teille kuuluu! Kiitos hirmusti <3 mäkin oon nyt tykännyt tosta istuimesta kun ollaan testailtu!

Avatar

Voi tuo sun masu on aivan ihana!♥ Ja säkin niin kauniina hehkut! 🙂

Avatar

Voi kiitos! 🙂

Avatar

Mulla oli myös käytössä tuo muutaman mainitsema Body shopin stikki, ja ei tullut yhden yhtä arpea mihinkään, rasvasin muutaman kerran viikossa, yleensä suihkun jäljiltä 🙂

Avatar

Se ei vaan häivytä näitä jo tulleita 🙁

Avatar

Oot kyllä tosi kaunis nuissa kuvissa ja hyvin onnituneita kuvia. Kiva myös että päätit kuitenki kertoo vauvan sukupuolen jo nyt mutta arvostan sussa sitä että haluat kertoo asian sukulaisille ensin henkilökohtasesti! Tosi hieno ele!

Avatar

Kiitos paljon :))

Avatar

mun mielestä raskausmaha on kauneinta ikinä! haaveilen jo omastanaki, kunhan olen vähän vanhempi:-)

Avatar

Mäkin rakastan masuja <3 itellä vaan se alkaa ahdistaa jo 😀

Avatar

ei kyllä uskoisi että oot kärsiny hirvittävästä oksentelusta ja sen ohella varmasti voipuneena huolehtinu myös ilmeisen vilkkaasta taaperosta – sen verran kauniilta ja upealta näytät! toki oot kaunis nainen muutenkin, mutta tuollaisen keskellä on melkein uskomatonta että joku voikin näyttää noin mahtavalta 🙂

Avatar

Voi kiitos, ihanasti sanottu! Mulla on nyt kyllä onneksi ollut jo parempi olo, painokin noussut reippaasti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä