Uusia tuulia

Vuosi ja 5 kuukautta sitten kun aloitin bloggaamisen, en uskonut blogini päätyvän ikinä tähän pisteeseen, etenkään näin pian. Bloggerin kautta rekisteröityneitä lukijoita jo yli 1200 ja viikottaisia käyntejä noin 45 000. Koko aikana blogissa on ollut jo yli 1,250,000 kävijää. Siis miljoona ja siihen vielä päälle neljännesmilli. Ihan huikeita määriä. Olen saanut tästä blogista paljon helpotusta, vertaistukea, ajanvietettä, päänsärkyä, surua ja uusia ystäviä. Surut ja päänsäryt jäivät pois kun vihdoin opin olemaan välittämättä kateellisten panettelusta. Koska mitä muuta syytä kellään tuikituntemattomalla voisi olla turhanpäiväiseen haukkumiseen kuin kateus? Olen saanut blogista myös monet naurut, viimeksi viikonloppuna kun joku anonyymi yritti väittää, että Topiaksella on suhde hänen kanssaan. Pääasiassa blogi on kuitenkin ollut minulle tapa purkaa ajatuksia ja tallentaa omaa ja Avan elämää, sekä nyt pikkukakkosen odotusta.

Nyt on kuitenkin tullut aika nostaa blogia uudelle tasolle ja aloittaa uudet kuviot! Laatu ja sisältö pysyvät vähintään samana, tietenkin toivon mukaan ajan myötä paranevat koko ajan, mutta blogi muuttaa nyt uudelle alustalle! Nimittäin MUTSIS ON. muuttaa Kaksplus.fi :n ensi viikolla starttaavaan uuteen ja upeaan blogimaailmaan! Viimekuinen Helsingin reissuni sisälsi ihanan Blogiworkshop -päivän Pasilassa Kaksplussan väen ja muiden bloggaajien kanssa ja olen hirveän innoissani tästä muutosta. Hirveän iso määrä ihmisiä on suunnitellut tätä jo kauan ja en malta odottaa, että pääsen näkemään uudet kuviot. Ensi viikon aikana pääsen Kaksplussan saitille ”harjoittelemaan” ja viimeistelmään ulkoasua ja sitten postaus jatkuu siellä suunnalla. Oli mahtavaa tavata Kaksplussan Karoliina ja Maria ja päästä vaikuttamaan uuteen ulkoasuun ja kuulemaan hirveästi mielenkiintoista asiaa. Tämä saitin vaihtohan on nyt paljolti myös teidän ihanien lukijoiden ansiota! Äänestitte ahkerasti meitä Kaksplussan Tähtibloggaaja -kisassa ja tulokset näkyvät sitten lehdessä kun kaikki voittajat julkaistaan. Suuri kiitos vielä kaikille teille! Kaikki bloggaajat olivat hirveän mukavia ja toivon, että näemme blogijuttujen merkeissä myöhemminkin! Sain luvan julkaista tämän tiedon nyt etukäteen, jotta te lukijat osaatte valmistautua saitin vaihtumiseen. Toivon tietenkin, että te kaikki jaksatte seurata meitä sinne uuteen osoitteeseen! Luulen, että tässä osoitteen vaihdossa tulee eteen se sama ongelma, mikä näissä aina on, eli postaukset eivät enää päivity Bloggerin lukuluetteloon. Uuden osoitteen lisääminen on kuitenkin helppoa ja tässä on siihen kuvalliset ohjeet! Kerron teille uuden osoitteen heti kun tiedän sen itsekin.
Klikkaa lukuluettelon yläpuolelta ”Lisää” -nappia

Kirjoita kenttään blogin osoite ja paina ”Lue” -nappia.

Ja näin helppoa se oli! Kirjoitan tänne kyllä vielä sitten ennen siirtoa infoa uudesta osoitteesta ja siirtymisestä. Mulle on siksikin tosi iso kunnia päästä Kaksplussaan bloggaamaan, että Kaksplus on ollut niin iso osa Avan ensimmäistä vuotta. Avahan oli siinä Maailmaan -osiossa joka kuukausi, joten luonnollisesti lehdestä tuli meille erittäin läheinen. Luulen että moni lukija, joka aina löytää tiensä blogiin googlettamalla ”Ava Kaksplus” ilahtuu kun saa jatkossa lukea Avan kuulumisia Kaksplussan omalta saitilta!

Sitten siihen vauvan sukupuoleen, mitä kaikki ovat malttamattomina odottaneet. Meidän tulevan vauvan sukupuoli on………………………………………….. edelleen salaisuus. Anteeksi, en voinut vastustaa! Mutta nyt voin kertoa sen, että kuulette vauvan sukupuolen ensi viikolla! Nimittäin haluan aloittaa polkumme Kaksplussalla, jollain erityisellä tavalla ja mikäs tähän hätään olisi sen parempi, kuin tämän salaisuuden paljastus! Siihen mennessä saadaan varmasti jo kerrottua kaikille sukulaisillekkin. Kannattaa siis seurata meitä Kaksplussalle lukemaan entistä laadukkaampaa (niin siis mikä laatu?) blogia, saamaan selville pikkutyypin sukupuoli (jonka meinaan koko ajan lipsauttaa) ja hyötymään toivon mukaan uusista hienoista yhteistyökuvioista! Ihanaa kun sain nyt paljastaa tämän, olen niin kauan jo halunnut kiitellä teitä äänestämisestä! Pian koittaa Bloggerkauden loppu, mutta haikeutta ei ole tippaakaan, vain jännitystä ja intoa! Osoitteenvaihdoksessa on aina hässäkkää, mutta pian päästään vanhaan tuttuun rytmiin.

Nyt lähden ottamaan kunnon päikkärit sillä aikaa kun Ava nukkuu, vai pitäisikö ensin syödä vähän vielä tota piparitaikinaa, jota Topias-raukka joutui lähtemään yötä vasten ostamaan…. Ihanan jännää kun oksentelu on helpottanut ja on tullut ekat oikeat raskaushimot! En ole oksentanut melkein viikkoon 🙂 Facebookissa on blogin sivuilla muuten keskustelua pyöräilykypärän käytöstä, mitäs mieltä te olette? Käytättekö?


Kommentit

34 kommenttia
Avatar

Heips!
Itse olen yrittänyt useampaankin kertaan seurata yhtä Kaksplussan blogia bloggerin kautta,
mutta se ei ihan onnistukkaan. Kokeilin äsken vielä sinun ohjeistuksen mukaan, mutta ei :/
Onnea hirveästi muutosta Kaksplussan sivuille, se on huippu juttu! Ja itsekin sinua kävin kehumassa 🙂
Mutta harmittaa kyllä kovasti, jos uutta blogia ei pääse bloggerin listan kautta seuraamaan :/

Avatar

Jatkuuko blogi samanlaisena. Että jutut eivät muutu? Meinaatko edelleen toteuttaa toivepostauksia siirtyessäsi kaksplus sivuston alle?

Avatar

Kaikki jatkuu aivan samanlaisena, alusta ja ulkoasu vain muuttuu 🙂 Toivepostaukset ja kaikki vanhat jutut säilyvät ennallaan! 🙂

Avatar

Voi, hurjasti onnea !! 🙂 loistavaa !

Avatar

Hei kiitti tuosta kuvallisesta ohjeesta,oon miettinytkin että miten saisin mm.kideblogeja seurattua bloggerin kautta.. ! 🙂

Avatar

senkin ketku! 😀 minä jo kerkesin innostua, että paljastat vauvan sukupuolen! 😀

Avatar

Ihan mahtavaa, onnea! 🙂 ansaittu voitto!

Avatar

Voi hitsi oisin halun jo tietää vaavin sukupuolen!:D
Tost kypäräasiast ni enpä nyt paljo pyöräile ni ei oo paljoo tarvettakaan sille.. Voishan sen tietyst ostaa niit vähäsiiki varten ;D no mut lasten kans pyöräilles pitää kyl ehottomast pitää kypärää!! siit oon samaa mieltä

Avatar

ihan mieletön juttu!! onnea paljon! 🙂

Avatar

Mä luen blogeja blogilistan kautta… Tarviikohan mun tehdä jotain muutoksia vai siirtyykö blogi vanhasta osoitteesta uuteen automaattisesti? Esim Iinan blogi ku siirty kideblogiin niin mun ei tarvinny tehdä mitään… 🙂

Avatar

Tuli tuosta sun blogin aloittamisesta mieleen, että onko sun mahdollista tehdä jotain pientä postausta siitä miten sait kävijämääräsi kasvamaan, ja millä keinoin sait lisää lukijoita? Ja niin hei. Myös siitä millainen blogin alkutaipale oli 🙂 olisin erittäin kiitollinen jos tällaisesta aiheesta kertoisit jonkunverran. Ihan meille alottavillle bloggaajille ja miksei vanhoillekkin 🙂
Sun blogi antaa aina niin paljon inspiraatiota!! <3
Jos viittit vielä vastata että onnistuuko tällainen, kiitos ihana!

Avatar

Ääh luen aina tuon pikkukakkosen pikkukaksosina ja joka kerta yllätyn että tuleeko niitä kaksi 😀

Avatar

Jee! Hienoa! Kyllä mä ainakin seurailen teitä kaksplussaankin. 🙂

Avatar

No keksimpä sitten fiksuun aikaan palata lueskelemaan teijänkin juttuja. Olis meinaan tullut hiukan yllärinä. 😀 Tosi loistoa että sut valittiin kaksplussan uudeksi bloggaajaksi. Itsekin kävin heittämässä kehuni soppaa. 🙂

Avatar

Entäs ku toi blogger google tili juttu poistuu ? 😀

Avatar

5 kuukautta sitten….?

Avatar

Postauksessa lukee VUOSI ja 5 kuukautta sitten 😀

Avatar

No hyvä että tulit nyt vilkasemaan! 😀 Ja kiitos! <3

Avatar

täh siis mikä? 😀

Avatar

Jee , onnneea hirmusesti et pääset sinne bloggaa ei ihan jokane pääsekkää, mut en yhtää ihmettele et pääset koska kirjotat niin kivasti , mun lemppareita on ollut ne kauppajutut rahan säästö jutut tai ne ihan parhaita !! :):) kivaa loppuviikkoo teen perheelle 🙂

Avatar

eiköhän sieltä poika tule 😉

Avatar

Voisin veikata tyttöä, kun facessa laittanut löytyiskö 50cm punaisia tyttöjen legginsejä 🙂

Avatar

Meillä oli pojalla samat punaiset housut 😉

Avatar

Ihanaa kuulla! 🙂

Avatar

haha onneksi ei 😀

Avatar

tuolla toivepostaus listassa näyttäsi olevan tulossa jossain vaiheessa aihe ´´bloggaaminen”
mm. minäkin tämmöstä toivoin sillon kun näitä toiveita kyseltiin 🙂

Avatar

Iik, mä en osaa yhtään nyt sanoa mitään mutta yritän keksiä jotain tota postausta varten! 😀

Avatar

Mä en tiiä, kun en oo ikinä blogilistaa oikeen käyttänyt 🙁

Avatar

Kiitos!! 🙂

Avatar

Muutenkin kypärä on fiksu valinta, mutta etenkin lasten kanssa mustakin on se esimerkin näyttäminen tärkeää 🙂

Avatar

Voi kiitos! :))

Avatar

Haha ;D

Avatar

Oleppa hyvä! 🙂

Avatar

Kiitos! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä