Kesäbeibi

Blogi23 minirodini 004 Blogi21 Blogi22

Sain valita Babyshopilta muutaman tuotteen ja pitkän harkinnan ja useamman mielenmuutoksen jälkeen päädyin valitsemaan Avalle Mini Rodinin uimapuvun ja hellehatun. Ne olivat vain niin vastustamattoman suloiset ja ihanan erilaiset. Kirjoitinkin joskus aiemmin, että olen etsinyt uimapukua, joka vähän erottuisi massasta ja olen tähän Mini Rodinin Frill Swimsuitiin aivan rakastunut! Valkoinen Mini Rodinin hellehattu sopii siihen täydellisesti ja on hirveän mukava päässä, en oikein osaa selittää kunnolla, mutta tuo lieri alkaa jotenkin niin hyvästä kohdasta, että se ei mitenkään paina päätä ja istuu kuin se olisi Avalle tehty. Ostoskorissa lentelivät edestakaisin muut ihanat Mini Rodinin vaatteet, Mamaliciouksen imetysvaatteet (olen etenkin rakastunut tuohon Papaya -väriin) ja Mini A Turen Jerry Snap Yellow -kumisaappaat. Kaikki nämä ovat jääneet mieleen niin paljon kummittelemaan, että pakko varmaan tilata jossain kohtaa. Nyt sitten vain odotellaan hellepäivää, joka osuisi Topiaksen vapaapäiville, jotta päästään johonkin rannalle tai maauimalaan testaamaan uutta uimapukua!

Nyt kannattaa teidänkin käydä kurkkaamassa Babyshopin valikoimia, sillä blogini lukijat saavat sinne –15% alennuskoodin! Alennuskoodi on voimassa 7.6. asti tehtäviin tilauksiin, pois lukien BRIO, Bugaboo, Ergobaby, Nova Star, BeSafe, Babyzen ja Outlet-tuotteet. Näpytelkää siis kassalla koodi MUTSISON niin saatte alennuksen. Babyshopissa on myös käynnissä Klarnan kesäkampanja osta nyt, maksa elokuussa. Löysin myös Babyshopista minulle täysin uuden tuttavuuden nimittäin The BRAND -merkin. Kannattaa käydä kurkkaamassa, siellä oli niin meidän näköisiä vaatteita! Voi Topias, miksi olet laittanut mulle sen nettishoppailukiellon….. Ehkä se isimieskin lämpenee noille vaatteille sen verran, että voin taas vähän täydentää Avan vaatekaappia 😉 Shoppailuaddikti, minäkö?

Ihanan kesäistä päivää kaikille!

Kommentit

25 kommenttia
Avatar

Nää on taas näitä hetkiä kun haluaisi sen tytön tohon pojan seuraksi, aivan ihana ja just ”mun” tyylinen uikkari! 🙂

Avatar

Mä en malta odottaa et lähdetään Ranskaan ja saan sieltä ostella kaikkea ihanaa Liljalle ja kummilapsille 🙂 tosin nyt ei harmita ettei olla siellä.. Siellä kun ei säät oikein suosi vaan on +10 astetta 😀 hahaa. Ne on siellä kateellisia meidän ihanista keleistä täällä.

Avatar

Voi, tuntuu niin hassulta et Suomessa on muka lämmin! 😀

Avatar

Hyvä maku sulla 😉 Meillä on Emilialle toi uikkari punavalkosena ja samanlainen lierihattukin! (tässä vauvojen versiossa tosin on leuan alle sidottavat nauhat)

Ihana Ava <3

Avatar

Mä mietin kans sitä punaista! 🙂 mut pääsyin sit kuitenkin tähän siniseen 🙂 <3

Avatar

Söpö Ava!!<3 Ja aivan ihana uimapuku ja hellehattu! 🙂

Avatar

Samaa mieltä kaikista kolmesta! <3

Avatar

Ihana tuo uikkari! 🙂

Avatar

Mä oon ihan rakastunut! 🙂

Avatar

Ihana uimapuku ja hellehattu 🙂 Sopii tosi hyvin Avalle.

Avatar

Mäkin tykkään hirveesti! 🙂

Avatar

Hei, ihanaa! Oonkin kohtuuhintaisten imetyspaitojen tarpeessa, ja tuolta löytyikin juuri hyviä! 🙂 En vaan tiedä uskallanko edes katsoa noita lastenvaatteita! 😀

Avatar

Mä olin kanssa yllättynyt noiden edullisuudesta, koska imetysvaatteet on aina niin kalliita!

Avatar

Olis kiva saada uus kotipostaus 🙂 varmasti viimekerrasta on jonkinverran muuttunut 🙂

Avatar

Voisin tehdä vaikka sitten kun saadaan toi parveke kuntoon! 🙂

Avatar

Moi!

Aattelin kirjottaa tähän postaukseen oman näkemyksen tuohon postaukseen ”Meillä asuu pikkuaikuinen.”

Mielestäni nuo vaatteet Avan päällä näyttää mukavilta ja lapsiystävällisiltä 🙂

Meillä ainakin kolmevuotias haluaa itse laittaa päälleen värikkäitä farkkuleggareita ja mekkoja. En usko että, hän haluaisi valita ne päälleen päivästä toiseen, jos ne olisivat epämukavat päällä! 😀 Muutenkin mielestäni lasten farkkuleggarit on tosi joustavia ja pehmeitä.

Sitten vielä toisestakin aiheesta. Itse nostan hattua sulle, että kerrot myös blogissasi asioita, mitkä ei mene putkeen. Silloin ei tule fiilis että bloggaajilla sujuu kaikki kuin tanssi.

Ole ylpeä raskausmahasta ja Avasta 🙂 Mielestäni yksi kauneimpia asioita elämässä on äidinrakkaus 🙂

Toivottavasti loppuraskaus sujuisi hyvin ♥

Aurinkoista kesää & kaikkea hyvää teidän perheelle! 🙂

Avatar

Voi iso kiitos ihanasta kommentista! <3 Ja totta, farkkuleggarit on hirveen mukavat ja käytännölliset! 🙂 Hauskaa kesää sulle! <3

Avatar

Mä tilasin eilen just ton saman imetys paidan kun rakastan tota väriä ! Pakettia odotellessa. Ihanat uikkarit, harmi vaan mulla kaks poikaa.

Avatar

Oi, kyllä munkin on pakko tilata sitten kun on ajankohtaisempaa! 🙂

Avatar

Nyt vasta pääsin tarkastamaan nuo sivut, ja voi kuinka ihania vaatteita siellä olikaan =) Mää tykkään! Mut mun lompakko ei.. 😀 Lähes kaikki mitkä miellytti silmää oli +50€..

Avatar

Mulla on vähän sama ongelma! 😀

Avatar

Aika älytöntä mainita vielä lopussa että klarnalla on sellainen tarjous että osta nyt maksa elokuussa. Näin sitä kannustetaan vastuulliseen ja varojen mukaiseen osteluun. Saatko itse vielä jotain lisätuloja jos joku ostaa mainitsemastasi paikasta? Eiköhän kannattaisi ohjata ennemmin kanssalukijoita ja itseään siihen suuntaan että ostaa sen mikä on varaa maksaa samantien?

Avatar

Ellet satu tietämään, niin piilomainonta on laitonta, eli en saa mitään tuloja enkä hyödy mitenkään 🙂 ja mun mielestä siitä on hyvä mainita, koska moni kotiäiti (jotka ovat suurin osa kohdeyleisöstä) kärsii samasta kuin minä, eli ihania vaatteita tulee eteen ja tajuaa, että oh no, rahaa tulee vasta viikon päästä, jolloin ei sitten olekkaan enää kokoja. Kukaan tuskin alkaa käyttää mitään laskusysteemejä vain koska minä kerroin, että siihen on mahdollisuus. Ja jos kerran kerron jostain liikkeestä niin miksi en saisi myös kertoa maksutavoista, se kun on aika iso päätös ostoksia tehdessä? Itse kannatan monipuolisuutta ja musta on hienoa, että nykyään niin monessa kaupassa on Klarna ja saa kaiken samalle laskulle, koska en tykkää maksaa tuotteista ennen kuin olen sovittanut niitä 🙂

Avatar

Aivan mielettömän söpö asu ! Ihanan erilaista kuten sanoit 😀 🙂

Avatar

Siis niin söpö uimapuku! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä