Herkkuja ja hellettä

Mikä viikko! Säät ovat hellineet, kuumuus ottaa aika koville ja yöt vietän tuulettimen kanssa, mutta ei saa valittaa kun kerrankin on lämmin! Ollaan yritetty ulkoilla mahdollisimman paljon, mutta aika paljon tulee istuttua myös sisällä kun tuo kuumuus pistää välillä niin paljon pyörryttämään. Lisäksi saan kauhean herkästi aina raskausaikana auringonpistoksia, enkä ole löytänyt mitään hattua, mutta nyt sitten päätin alkaa suojata pään auringolta tällaisella huivisysteemillä. Ollaan käyty kirppiksellä tyhjentämässä kaappeja ja shoppailemassa vauvalle vaatetta kun sain jo äitiysavustuksenkin, Ava sai samalla lisää kesävaatteita, joita en kuvannut tänne, koska puolet on jo likaisena, mutta niiden kuvia vilahtelee Instagramissa ja Facebookissa. Eilen oltiin myös Hennin ja Lukan kanssa piknikillä Kupittaanpuistossa ja aamulla sitä ennen oli neuvola. Neuvolassa oli kaikki hyvin, mutta sf-mittaa jäätiin ihmettelemään useamman mittauksen jälkeen. Mittaa oli nimittäin huikeat 27,5 senttiä, kun Avasta oli näillä viikoilla 22 cm. Maha huitelee jossain ihan omalla käyrällään kaikkien rajojen yläpuolella, mutta saattaahan se vielä tasoittua! Vauvakin vastasi niin paljon isompaa, että ei ole ihmekään, että iso on kohtukin. Vauva oli nyt raivotarjonnassa, kuten olen huomannutkin ja on pysynyt siinä pari päivää, kun yleensä hän vaihtelee asentoa pitkin päivää, että saa nähdä onko tämä nyt pysyvää. Painoa oli tullut tasan kilo, ja siitäkin on melkein puolet vauvan painoa, eli terveellisempi ruokavalio on auttanut! Vaikkakin ruokavaliosta suklaan puolelle lipsuminen on ollut enemmän sääntö kuin poikkeus… Mulle tuli muuten edellispäivänä postissa More at Lindexin maksukortti, More at Lindex on siis tämä uusi Lindexin klubiohjelma. Päätin tilata tuon maksukortin kun sillä maksamalla saa ostoksista tuplabonukset ja mä olen aika huolella keskittänyt kaikki lastenvaateostokset Lindexiin, siellä vain on ollut nyt eniten mun makua vastaavia vaatteita ja laatu on ollut paras näistä perusketjuista, kuten H&M, Kappahl ja Seppälä. Toi kortti oli hirveän kätevä nyt kun sitä on päässyt testaamaan! Ihanaa, että Lindexillekin tuli nyt tollainen ohjelma. Ainut moite Lindexin suuntaan on se, että moneen kertaan olen joutunut palauttamaan muuten täysin hyvän vaatteen ennen kuin sitä on edes kokeiltu, kun Lindexillä jostain syystä jää niistä varashälyttimistä kamalan isot reiät vaatteisiin. Ne lähtevät sitten pesussa suurenemaan ja vaate onkin kokonaan pilalla, jos ei muista ennen hintalappujen poistamista tarkistaa, että minkäs kokoinen reikä tällä kertaa jäi, tosi harmi. Voisi varmaan laittaa sinne asiakaspalautetta, josko niitä voisi alkaa kiinnittää vaikka pesuohjelappuihin. Nyt en malta kirjoittaa enempää vaan lähden taas leikkimään Avan kanssa, Ava oli tällä välin mun äitin kanssa koiralenkillä. Ollaan vietetty aika paljon aikaa mun porukoilla kun täällä on uima-allas, bilispöytä ja Avalle iso piha ja puisto, joten aika ei käy tylsäksi. Ava tykkää hirveästi uida, eikä suostu tulemaan vedestä pois vielä sillonkaan, kun huulet ovat ihan siniset. Ihanaa viikonloppua kaikille ja muistakaa laittaa paljon aurinkorasvaa kunnollisella kertoimella! Tämä aurinko on kauhean petollinen ja nuoruusvuosista viisastuneena olen korvannut babyoilin aurinkorasvalla.

600733_10201205078027951_860155554_n ava,neela&luka 004

ava,neela&luka 007

ava,neela&luka 008

ava,neela&luka 010

ava,neela&luka 011

ava,neela&luka 015

ava,neela&luka 016

ava,neela&luka 027

ava,neela&luka 039

ava,neela&luka 041

ava,neela&luka 054

ava,neela&luka 061

ava,neela&luka 072

ava,neela&luka 082

ava,neela&luka 083

ava,neela&luka 085

 

Ps. Mulla on maanantaina aika Kauneushoitola Meloniin, mutta en osaa päättää, että käytänkö sen ripsihuoltoon vai miliumien poistoon? Mulla on ripset tosi heikossa hapessa kun tässä on nyt ollut niin pitkä väli, mutta en tiedä, että kannattaisiko ne huoltaa nyt vai antaa putoilla itsestään ja laittaa kokonaan uudet ripset välillä? Mitä mieltä muut ripsienpidennysten ”omistajat” ovat? Mulla on kuitenkin 18.6. aika ripsiin, koska 19.6. mulla on yhdet kuvaukset, joihin haluan ripset kuntoon, mutta niistä en valitettavasti kerro sen enempää ennen syksyä 😉  Kuinka usein te laitatte ripset alusta asti uudestaan?

Pps. Huomaatteko, että viimeisessä bodyssä on vähän sinistä? Ostin sen Topiaksen mieliksi! Tykkään kyllä tollaisista erilaisista turkoosin sävyistä, mutta olen ollut ostamatta niitäkään ihan periaatteesta, koska ärsyttää kun pojille on vain sinistä ja vihreää.

 

Kommentit

35 kommenttia
Avatar

Bongasin blogisi juuri ja jäin koukkuun heti vaikka en yleesä vauva blogeista olekaan innostunut.

Pakko oli kommentti tulla kirjoittamaan sillä olen itse myyjänä Lindexillä. Jos tuote hälytetään oikein, eli tuotteessa olevien silmukoiden väliin, ei reikiä pitäisi syntyä. On tietty myös tapauksia jos ei olla varovasti laitettu ja kangas on tiheää voi harmillisesti reikä syntyä. Jos huomaat tuotteessa reiän, varmista vielä itse venyttämällä kangasta ja rapsuttelemalla reikä kohtaa. Näet myös silmällä onko lanka katkennut.

Saumaan hälyttäminen ei sovi ainakaan Lindexillä, ihan saman periaatteen takia kuin pesulappuun kiinnittäminen.. ei siitä sen tarkemmin. Eikä pesulapun ohjeita kannata piilottaa sillä monia kiinnostaa mistä tuote on tehty.

Huh tulipas pitkä teksti. 🙂

Avatar

Jos sulla on 18.6 aika ripsiin ni ei niitä nyt varmaan kannata sitte huollattaa, siihenhän on kumminki vaan reilu viikko 🙂 mut ripsistä yleensä ni mä ainakin huollatan ripset n. Kolmesti ja sit annan vaan olla ja putoilla pois, oin ainaki kuukauden tai kaks ihan omilla räpsyttimillä ennen ku meen laitattamaan ihan uudet. Saa omat ripset sit vähän vahvistuu ja kasvaa välillä ettei silmät ihan kaljuunnu meinaan mulla menee noista pidennyksistä omat ripset niin huonoon kuntoon. 🙂

Avatar

Totta, en edes tajunnut että siinä on enää sitten viikko väliä 😀

Avatar

Minä huollatan räpsyttimet kolmen viikon välein ja kun ripset on ollut kuusi kuukautta niin annan tippua pois ja pidän 1-2 kuukauden tauon jolloin omat ripset saa toipua ja vahvistua vaikka ei oikeestaan koko 3 vuoden ripsienpidon aikana ole omat räpsyt kärsineet, idol lash ripsiseerumi on huippu! Ihana tuo sinun masu! Lämmintä ja rentouttavaa kesää koko teidän perheelle <3!

Avatar

Tekis kyllä varmaan munkin ripsille hyvää nyt pieni tauko! 🙂

Avatar

Moikka! Oon kuullut tosta reikäongelmasta ennenkin ja useassa kaupassa. Valitettavasti hälytintä ei voida varkaiden takia laittaa pesulappuun tai edes saumaan. Hävikki on melkoista muutenkin, vaikka hälyttimet on keskellä vaatetta. Vaikkei se asiakkaan velvollisuus ookkaan, niin voithan pyytää myyjää kassalla tarkistamaan vaatteet reikien varalta! Säästyt reklamaatiorumbalta.

Sitten ripsistä. Itse pidin pidennyksiä 3 vuotta putkeen, n.3-4 viikon välein huoltaen. Sitä mukaa, kun oma ripsi irtosi pidennyksen mukana niin uusi kasvoi tilalle. Ite en kokenut tarpeelliseksi pitää taukoa ripsistä. Nyt kun en pääse huoltamaan ripsiä niin annoin niiden pudota. Omat on hieman lyhyemmät kuin ennen ripsiä, mutta ihan yhtä tuuheat. Ripset on myös kasvaneet tosi nopsaa. Hyvää viikonloppua! 🙂

Avatar

Enpä muuten tajunnutkaan tuota! 🙁 voi että. Mullakaan ei ole ripset mitenkään kärsineet eikä tunnu, että täytyisi pitää taukoa, mutta nyt kun nämä huollot tulee niin tiiviisti niin ehkä siihen väliin sitten vois suosiolla jättää pienen tauon 🙂

Avatar

Varashälyttimiä ei laiteta pesulappuihin, koska ne ois siinä tapauksessa äärimmäisen helppo nykäistä irti lappuinen päivineen 😉

Avatar

Totta, en tajunnut 🙁

Avatar

”Voisi varmaan laittaa sinne asiakaspalautetta, josko niitä voisi alkaa kiinnittää vaikka pesuohjelappuihin.” <– Muuten hyvä idea, ikävä kyllä se tekis varkaille varastamisen liian helpoksi :/ senkus vaan nappaa pesulapun irti hälyttimineen päivineen. Mutta se on totta, että jonkun paremman tavan niille vois keksiä, tuollaset reiät vaatteissa on inhottavia.

Olipa ihania kuvia taas 🙂 Täällä pohjoisessa meinaa ukkonen tulla päälle :<

Avatar

Totta, ei osannut ajatella tolta kantilta kun tuntuu oudolta, että niin epärehellisiä ihmisiä on niin paljon 🙁 kiitos! 🙂

Avatar

Ihania vaatteita. Ja sulla on tosi ihana masu (:

Avatar

Voi kiitos! 🙂

Avatar

Mä oon myös vienyt Lindexille useita vaatteita palautukseen samasta syystä. Onneks oon nyt oppinu kattomaan jo kassalla onko vaatteissa reikiä. Monissa muissakik kaupoissa hälyttimet on saumakohdissa tai muualla näkymättömämmällä paikalla.

Avatar

Mikäköhän siinä on että just Lindexillä käy noin kun ei muualla :/

Avatar

Ompa ihana masu 🙂 Mullakin on aikamoinen rantapallo, nyt 17. raskausviikko menossa. Meillä ennestään poika ja mua ärsytti (ja ärsyttää edelleen) toi että on vaan sinistä ja vihreetä poistuille. Meillä oli käytössä paljon kaikkia ihania värejä kuten oranssia, keltasta, ruskeeta ja sit vähän punastakin.

Avatar

Kiitos! 🙂 Noita värejä mäkin tahtoisin, nyt on kauheen huonosti mitään värikästä pojille! 🙁 kaikki mm. keltainen mitä oon löytänyt, on sitte pilattu jollain kamalilla kuvilla ja kuvioilla

Avatar

Olen myöskin keskittäny lastevaateostokset enite lindeksii ku niiden vaatteet on eniten aina miellyttänyt silmää ja olen myös huomannu saman, että varashälyttimistä siellä jää useimmiten aika isot reiät vaatteisiin mikä on melko harmillista. :/

Avatar

Joo mikä ihme siinä voi olla :/ kun ei oo muissa kaupoissa käynyt noin! onkohan niillä jotkut erilaiset hälyttimet…

Avatar

Ihan hyvin voit oottaa sinne myöhempään aikaan, jos vaan sua ei itteä liikaa häiritse huonokuntoiset pidennykset 🙂 Itse huollatan ripsiä 3-4 viikon välein ja se on mulle ollut tosi hyvä väli. Oon huomannut että jossain kohtaa ripsien kasvua mulla lähtee enemmän ripsiä ja silloin on pakko huollattaa 2 viikon välein jos haluan ihmiseltä näyttää haha 😀 mut joskus taas pystyy olee huoletta yli 4 viikkoakin!

Ainiin, hitsi mulla on nyt kyllä iso huoli. Kun oon lähössä syksyllä Jenkkeihin vaihtoon, en yhtään tiiä mistä mie sieltä löydän itelleni hyvin ripsien laittajan tai löydänkö ollenkaan sopuhintaista haha:D kyllä tälläsenkiin voi koukkuun jäädä näköjään!

Avatar

Joo kyllä mä taidan odottaa sinne! 🙂 Mullakin pysyi jossain kohtaa hyvin se 3 viikkoa ja sit taas yhden huollon jälkeen alkoi jo viikossa putoilla, ärsyttää kun mun ripset uusiutuu niin nopeasti 😀 Ja voi apua, ymmärrän sun huolen, koska tä ON koukuttavaa! 😀

Avatar

Ripsistä sen verran että mulla ainaki otetaan joka huoltokerta kaikki irti ja laitetaan uuet 🙂 ei tietenkään revitä irti vaan jotenki oikeaoppisesti et omat ripset ei lähe.

Avatar

Kyllä mullakin on osa otettu, mutta ei niitä, mitkä siellä vielä nätisti on paikoillaan 🙂 Joskus 18 -vuotiaana kun kokeilin pidennyksiä niin revin sitten ne itse lopuksi pois ja lähti kaikki omatkin ripset 😀

Avatar

Palautteesi tuskin vaikuttaa mihinkään, sillä jos hälyyttimet kiinnittää pesulappuihin niin se edesauttaa myymälävarkaiden työtä huomattavasti, kun pesulapun pois repäisemällä saisi ehjän ja täysin käyttökelpoisen vaatteen ilmaiseksi. Sen vuoksi ne on valitettavasti kiinnitettävä sellaiseen paikkaan, ettei hälyyttimellä varustettua vaatetta pystyisi varastamaan leikkaamatta suurta vaatteen pilaavaa reikää vaatteeseen. Onhan se rehellisten asiakkaiden kannalta harmi juttu, mutta koska hävikki pitää minimoida niin näillä mennään.

Toki voit valita sellasia kangaslaatuja, jotka eivät veny ja purkaannu pesukoneessa tai parsia reiän kiinni parilla pistolla.

t. vaatekaupassa työskentelevä

Avatar

Jostain syystä muissa kaupoissa ei samaa ongelmaa ole, että ilmeisesti Lindex kuitenkin tekee jotain eri tavalla 🙁

Avatar

missäköhän tän toisen tytön ripset on laitettu on aika upeet 🙂

Avatar

Hänelle aina kaveri laittaa 🙂

Avatar

”en valitettavasti kerro sen enempää ennen SYKSYÄ” olisitkohan sattumoisin mukana YLE:N tv:sarjassa ”ERILAISET ÄIDIT”?? Alkaa sun salailu kuulostaa jo siltä. Eikä tosiaan ois mikää ihmekkää jos olisit mukana siinä.

Avatar

Tuskin se mikään salaisuus enää on, kun uusimmassa kaksplussa luki, että Emilia on erinlaiset äidit ohjelmassa….

Avatar

^ 🙂

Avatar

Onko toi kortti muuten maksullinen, kertyykö sillä pikkukortilla bonarit vai vaan tolla maksukortilla?

Avatar

Ei oo maksullinen, maksukortilla kertyy tuplabonukset, pikkukortilla normisti 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä