Mitä saisi olla?

Olen tänään tylsyyksissäni lueskellut vanhoja postauksiani ja hihitellyt vanhoille jutuille, kaivannut ihania asuja ilman raskausmahaa, tihrustanut itkua Avan vauvakuville ja naureskellut tönkölle tekstille. Olen huomannut (ainakin omasta mielestäni) kehittyneeni kirjoittajana ja kasvaneeni ihmisenä. Huomasin myös erään asian, joka on herättänyt joissain lukijoissani aikalailla hilpeyttä, kummastelua ja jopa aggressioita tässä puolentoista vuoden aikana. Nimittäin kulmakarvani! 😀 Ne ovat näköjään tässä matkan varrella koko ajan kaventuneet huomattavasti, ja nyt tuli kyllä itsekin naurettua, kuinka vahvat ne joskus olivat! Ei sitä silloin itse tajunnut, mutta nyt sen kyllä erottaa MELKO hyvin. Mutta niinhän se aina menee, kaikki me ollaan oltu teineinä mukamas niin taitavia meikkaamaan ja pukeutumaan, mutta nyt kuolisin varmasti nauruun, jos näkisin niiltä ajoilta kuvia. Kulmakarva-aihe lähti nyt vähän sivuraiteille, koska tämän pikaisen kirjoituksen tarkoituksena oli kertoa, että huomasin tekstejä selatessani, että olen blogitaipaleeni varrella kirjoittanut todella paljon erityylisiä postauksia. Blogista löytyy mielipidekirjoituksia useammasta aiheesta, informatiivisia postauksia lastenhoitoon ja kasvatukseen liittyvistä asioista, vinkkejä ja neuvoja sekä arkisia postauksia, joissa on ollut enemmän ja tarkemmin meidän tekemisiä ja kuulumisia. Nyt halusinkin kysyä teiltä, mitkä näistä ovat eniten teidän mieleenne? Onko pois jäänyt viime aikoina jotain, minkä tahtoisitte takaisin? Onko jotain liikaa tai liian vähän? Onko blogi muuttunut jossain suhteessa huonompaan suuntaan? Millaisista aiheista toivoisitte postauksia? Tuolla oikealla alhaallahan on myös tuo toivepostauslista, jota toteutan sitä mukaa kuin inspiraatio johonkin aiheeseen iskee, kannattaa vilkaista ja ehdottaa uusia, jos tuntuu, että jotain puuttuu! Mutta nyt saisi ehdottaa myös ympäripyöreästi, minkä tyylisiä postauksia olette jääneet kaipaamaan tai haluaisitte jatkossa nähdä 🙂 Arvostan rehellistä ja asiallista kritiikkiä ja palautetta!

20130609-180311.jpg

Kommentit

18 kommenttia
Avatar

videopostaukset on aina kivoja! ja ois kiva lukea siitä syömishäiriöstä että mitä kuuluu nykyään ja onko se jo täysin ohi.

Avatar

Moi! 🙂

Blogisi on huippuihana, oon lukenut sun tekemisistäsi jo jonkin aikaa. Sun bloggausaiheet on musta just nyt hyviä ja sopivalla skaalalla, vaikka lapseton olenkin (tosin vauvakuume on ikuinen). Olisi kiva, jos kertoisit jossain vaiheessa opiskelusuunnitelmistasi (jos niitä on ja haluat niistä kertoa), sillä itse pähkäilen vielä kovasti oman elämäni kanssa sen suhteen. 🙂

Vähän pitää nillittää sun kappalejaosta, sillä nyt blogiuudistuksen jälkeen se on muuttunut kamalan tiiviiksi. Voisitko väljentää, niin lukeminen helpottuisi (varsinkin kännykän ruudulla)? 🙂

Tsemppiä ja oikein hyvää kesää sulle! 🙂

Avatar

Joo moni on sanonut samaa, mutta tällä hetkellä se tulee teknisistä syistä noin :(( aina kun laitan kappalejaot ja julkaisen postauksen, kaikki välit katoavat 🙁 samaa on tapahtunut kommenteissa, en tiedä mistä johtuu… Mutta kiitos paljon! 🙂

Avatar

Näköjään mun kommenttikin muuttui pöhkön näköiseksi, kuten sanoitkin. :/

Avatar

Mun blogissa nuo kappalejaot toimii! :O tai tuossa tekstissä ainakin, kommenttiboksissa ei

Avatar

budhalaisuus juttu kiehtoo mua kovasti !!

Avatar

Samoin mua!

Avatar

Yhdyn samaan, nimiä vaan tänne niin saadaan tää postaus! =)

Avatar

Kaikkia sun kirjotuksia on mielenkiintoista lukea.

Noita tulevia toivepostauksiakin innolla odotan!

Itse tykkään ehkä eniten kuitenkin lukea ihan vaan teidän arjesta 🙂

Avatar

Itse en ole kulmakarvojen muutosta huomannut 😀 Mutta olen huomannut sinun, sekä muutaman muun bloggarin kohdalla muutosta. Nimittäin kuinka teistä on tullut enemmän aikuismaisempia. En väitä, että sinä olisit koskaan ollut mitenkään lapsellinen tai holtiton, päinvastoin. Arvostin ja arvostan suuresti panostasi Avaa, sekä monta muuta asiaa kohtaan. Esimerkiksi se, että jaksoit tehdä Avalle itse soseet, sekä kaikki mitä kirjoitat tänne blogiin huokuu kuinka välittävä ja hyvä äiti olet. Aikuisemmaksi kasvamisen vain huomaa.

Olet upea ja kaikkea hyvää sinulle sekä perheellesi. (:

Avatar

Mä tykkään kaikista ruokapostauksista ja vauva-aiheisista jutuista 🙂 Löysin sun blogin itseasiassa vasta kuukaus sitte, oon selaillu sun vanhoja postauksia läpi ja mulla on itseasiassa vieläkin luettavaa sielä vanhojen postauksien puolella. Tykkäilen! Laita enemmän vielä kuvia Avasta ja vauvamasusta. 🙂

Avatar

Tykkään blogistasi paljon ja tykkään et on paljon erilaisia postauksia. Mutta eniten tykkään videopostauksista! Esim se päivä videona oli tosi kiva. Ja tää nyt ei liity aiheeseen, mutta olisiko mahdollista saada nää kaksplus blogit mobiili versioksi?

Avatar

mä muistan kun aloin lukemaan blogiasi ja uusimmassa postauksessa oli kuvia, jossa olitte Karolla(/ Karo teillä?) ja kuva, jossa Sofia ja Ava makasivat vierekkäin samanlaisissa vaatteissa. Voi kun Ava oli pieni!♥ Vaikea uskoa, että olen ollut lukijana niin kauan. Mikään postaus ei ole jäänyt negatiivisena mieleen, jatka samaan malliin! 🙂

Avatar

Oootko sä siis buddhalainen ku tuolla ylempänä joku haluis siitä postausta ? 🙂

Avatar

Näin itse anoreksiaa sairastavana odotan erityisesti rokapäiväkirja-postauksia sekä postausta syömishöiriöstäsi tänä päivänä. Myös päivä kuvia ja päivä videolla ovat olleet tosi kivoja! Vauvakuumeisena ja omastakin lapsesta haaveilevana (äidin onneksi en omista vielä poikaystävää, sillä 16 vasta olen :D) tykkään lukea kaikista hiukankin Avaan ja uuteen tulokkaaseen liittyvistä postauksista! Facebookissa ehdottamasi postaus Avan kehittymisestä kuulostaa myös todella hyvältä! Kokonaisuudessaan blogisi on aivan mahtava, tykkään tosi paljon! Jatka samaan malliin, ja innolla odottelen myös uusia mielipidepostauksia! Mitä ajattelet esimerkiksi fitness-buumiata, entä pro-anoista? 13-vuotiasta teiniäideistä ja isistä? Ihanaa kesää sinulle ja koko pienelle perheellenne! 🙂 <3

Avatar

musta ne ihan arkipostaukset on kaikista parhaimpia! paljon kuvia susta ja avasta ja teijän ihanista ruokakuvista niin hyvä tulee 🙂

Avatar

Siis yks juttu mitä Todella paljon arvostan blogissasi on se, että otat lukijat niin hemmet*n hyvin huomioon. Suurin osa bloggaajista lupaa tehdä ’sen ja sen’ postauksen mutta ei todellisuudessa edes tee.

Onnea loppuraskauteen, oot ihan supermutsi! 🙂 <3

Avatar

Musta toi vika kuva on ihan Popin näkönen! 😀 Katoin, et ohhoh ompas samaa näköö!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä