Ihana viikko tulossa

Tämä viikko tulee luultavasti olemaan postailun puolesta hiljaisempi, mulla on meinaan hirmuisesti tekemistä tiedossa. Mutta vain kivaa tekemistä! Tänään kummityttöni Eevin äiti Reeta oli meillä käymässä ja oltiin vaan ihan kahdestaan, makoiltiin sängyssä ja puhuttiin kaikesta mahdollisesta. Oli ihanaa päästä viettämään niin rennosti ja rauhallisesti aikaa rakkaan ystävän kanssa. Nyt mulle iski leivontainto ja ajattelin alkaa väkertää jotain. Leipomisessa on se huono puoli, että mun kroppa ei kauheasti tykkää kun joudun syömään sitten niitä herkkuja hirveästi 😀 Topias nimittäin ei syö oikein makeita ja lautasten ja vatien tyhjennys jää aina mun vastuulle…

Huomenna tiistaina menen Kauneushoitola Meloniin ripsihuoltoon. Ripset alkaa näyttää taas melko harvoilta, onhan tässä se kolme viikkoa mennytkin, mutta ovat jo huomattavasti paremmassa kunnossa! Multa tosiaan lähti kaikki omatkin ripset kun allergiakohtauksen takia jouduin repimään kaikki pidennykset pois, eikä niihin sen jälkeen meinannut enää oikein saada pidennyksiä. Oli kyllä kauheaa olla edes muutama viikko ilman pidennyksiä, kun niihin on niin tottunut. En osaisi yhtään olla enää ilman! Tuntuu, että meikkikään ei näytä miltään, jos ei ole kunnon ripsiä, mutta toisekseen on myös helpottavaa, että arkimeikissä ei tarvitse laittaa silmiin mitään, kun ripset itsessään ovat niin näyttävät. On ihanan helppoa kun ei tarvitse tehdä muuta kuin värittää kulmat, että kehtaa lähteä ulos, jokaisen kiireisen äidin ehdoton kauneusvalinta! Psst, Melonissa on enää ensi kuun ajan se 50 euron ripsienpidennystarjous, joten nyt kannattaa viimeistään varata äkkiä aikaa, ajoista voi meinaan olla vähän pulaa.

Keskiviikkona treffaan äitikavereita ja odotan sitä aina yhtä paljon. Olen todella onnekas kun olen saanut äitiyden myötä niin paljon ihania ystäviä. On mahtavaa kun on juttukavereita, joilla on oikeasti ihan sama elämäntilanne.

Torstaina me mennään aamulla muumimaailmaan! Avalle ei ole vielä kerrottu, kerrotaan vasta sitten aamulla herätessä, koska muuten ei muumikyselyistä tule loppua. En malta odottaa tätä reissua, säätiedotuskin näyttää superilta. Toivottavasti Ava nauttii yhtä paljon kuin viimeksi! Muumimaailman jälkeen mä pääsen taas rentoutumaan kun aloitan mun synnytykseen valmistautumisen, aika ajoissa tosin. Menen nimittäin jälleen kerran Meloniin, tällä kertaa käsihoitoon! Mun kynnet on aivan kamalassa kunnossa, mutta ei ihmekkään kun en ole muistanut juoda maitoa. Kynsinauhat sojottavat ja tulehtuvat tuon tuosta ja kynnet halkeilevat ja odotan innolla, että Enni laittaa nämä kätöset kuntoon, jotta niillä voi sitten hoivata tulevaa vauvaa. Vähän lähempänä synnytystä menen vielä sitten siihen jalkahoitoon, koska se on niin ihanan rentouttavaa ja tekee varmasti hyvää koko keholle ennen lähestyvää koitosta.

Perjantaina me aiotaan tehdä jotain perheen kesken, ei tosin tiedetä vielä mitä. Mietittiin myös, jos olisi viikonloppuna lähtenyt risteilylle, mutta saa nähdä riittääkö aika, kun on kavereitten kanssa vähän myös äksöniä tulossa. Voitaisiin kuitenkin perjantaina vielä mennä vaikka johonkin kotieläintilalle tai jotain muuta kivaa, mistä Ava tykkäisi.

Mä en ole pitkään aikaan oikein harrastanut enää sitä kameran mukana kantamista ja kaiken kuvaamista, joten juurikin tämän takia halusin nyt kirjoittaa teille meidän viikon suunnitelmia. Nimittäin piti kysyä, että onko jossain meidän suunnitelmissa sillaista, mistä tahtoisitte kuulla vaikka päivä kuvina -postauksen muodossa? Uudet kuvat muumimaailmasta? Ennen jälkeen kuvia ripsistä? Äititreffiselostusta?

Loppuun vielä haluan kiittää teitä kaikkia ihanista kommenteista ja omien kiusauskokemuksienne jakamisesta edelliseen postaukseen! Kirjoitin postauksen jo eilen ja mietin koko yön ja aamun, että uskallanko julkaista sen ja tuntuu todella hyvältä saada näin hyvää palautetta, koska aihe on niin arka. Kiitos teille!

Ps. muistakaa käydä kysymässä!

Kommentit

28 kommenttia
Avatar

Mä hoidan ihan vain harjaamalla 🙂 ne tavalliset ripsiharjat on tosi huonoja, kannattaa ottaa jostain vanhasta ripsarista sillanen pyöreä harja ja pestä se ripsiharjaksi 🙂 ja sen kanssa kannattaa sitten harjata ripset ensin aina yläpuolelta koska takut selviää paremmin, ja sitten alapuolelta 🙂 paljon vaikuttaa myös se, että ei unissaan revi niitä ripsiä ja varoo niitä esim suihkussa tarpeeksi 🙂 mä ainakin totuin tosi nopeasti varomaan niitä automaattisesti 🙂

Avatar

Muumimaailmasta ois kiva tietää enemmän vaikka justii kuvina ja et mitä ava tykkäs 🙂

Avatar

Kamera mukaan siis taas! 🙂

Avatar

Olet ihana. Ei mulla muuta.

Avatar

Ihana hyvänmielen kommentti, kiitos piristyksestä! :))

Avatar

Oon miettiny jo pidempään kun jossain tekstissä mainitsit katsoneesi Greyn Anatomiaa, niin onko Avan nimi sieltä peräisin? 😀 Vähän typerä kysymys.. 😀

Avatar

Haha ei ole! 😀 mä muistin vasta myöhemmin kun katsoin uusintoja että sielläkin vilahtaa Ava 🙂

Avatar

Mä tahtoisin tosta kavereiden treffaamisesta semmosen ´´päivä kuvina” !!! 🙂

Avatar

Mun piti kuvata, mutta treffit peruuntu ku sairastuin 🙁

Avatar

Päivä kuvina postaus olis kiva.

Avatar

Pitää yrittää joku päivä muistaa kuvata aamusta asti 🙂

Avatar

Äitilapsitreffeistä on aina kiva kuulla! 🙂

Avatar

Ens kerralla sitten! 🙂

Avatar

Päivä kuvina joo! Ja kirjottele jos vaan millään ehit niin vaikka niistä äititreffeistä tai muumimaailman reissusta. 🙂 Tykkään kattoo blogeista paljon just kuvia 🙂

Avatar

Muumeista ainakin nyt tulee sitten! 🙂

Avatar

Moikka! 🙂 Olis kiva saada kuvia Melonin reissulta.. just ennen ja jälkeen kuvia ja millainen paikka se Meloni oikein on. Olis myös kiva kuulla niist äititreffeist.:)

Avatar

Pistin ennenjälkeen kuvat! 🙂

Avatar

Äititreffeistä ois kiva kattella/luekella se kuvina postaus! (:

Avatar

Meidän treffit peruuntui, mutta ens kerralla sitten! 🙂

Avatar

Ois ihanaa nähdä lisää kuvia Avasta muumimaailmassa, kun ne edellisetkin oli niin kivoja! 🙂

Avatar

Niitä siis! 🙂

Avatar

Muumimaailma on ihana paikka! Muistan sen ku olin itse 6v ku äiti ja isä käytti mua siellä! ^^

Avatar

Se on kyllä ihana :))

Avatar

Siis voititko sä sen muumivaippa -kisan? Vai meettekö ihan vaan ns. ”omin avuin”? (en tiedä miten tuon voi järkevästi sanoa :D)

Niin ja kuvia kuvia kuvia!! Paaaljon! 🙂

Avatar

Ei voitettu valitettavasti 🙁 mutta hauskaa pidetään silti siellä! 🙂

Avatar

vaikutat niin ihanalta ja mukavalta ihmiseltä!

Avatar

Voi kiitos! Ihanaa, miten jotkut jaksaa kommentoida tämmösiä, tulee niin hyvä mieli ja piristää aina päivää! 🙂

Avatar

Tuli tässä mieleen, että millä tavalla ”hoidat” ripsienpidennyksiäsi? Itselläni ei ole kovin kauaa (vähän yli viikko) nämä olleet ja nyt jo sojottavat ja ”klimppaantuvat” enkä meinaa saada niitä mitenkään järjestykseen (olen yrittänyt järjestää varovasti kynnen tai ripsikamman apua käyttäen ilman tulosta..) että olisivat siistin näköiset… :s joten olisko sulla jotain hyviä neuvoja antaa? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä