Yksi erilainen äiti

1001695_579839125392479_1961379722_n

Elokuun Kaksplus ilmestyi 30.7. ja kannessa ihastuttaa Pipsa Hurmerinta. Pipsahan tunnetaan malliuransa lisäksi mm. Top Chef -ohjelman juontajana. Aina kun Kaksplus kolahtaa postiluukusta sisään, selaan yleensä julkkisäitien haastattelut vain pikaisesti ohi, koska niissä ei yleensä ole ollut mitään itseä kiinnostavaa. Nyt luin kuitenkin Pipsan jutun huolella ja se oli mielestäni yllättävän mielenkiintoinen! Ihanan maanläheinen ja oikein sillainen hyvän mielen artikkeli. Syy siihen, että ylipäätänsä lähdin lukemaan juttua tarkemmin oli uteliaisuus. Pipsahan juontaa nyt myös ensi kuussa alkavan Erilaiset äidit -sarjan, jossa olen itsekin mukana, joten halusin kuulla enemmän ohjelman juontajastakin kun siihen oli mahdollisuus. Erilaiset äidit alkaa AVA:lla 9.9.2013 ja sitä odotellessa kannattaa kurkata uusimmasta Kaksplussasta Pipsan haastattelu!

Tänään illalla tai huomenna aamulla tulee yksi spesiaalijuttu, josta en voi vielä paljastaa mitään! Pysykää kuulolla ja ihanaa viikonloppua!

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Mun jakso on luultavasti kauden päätösjakso 🙂

Avatar

Milloin jakso, jossa olet, tulee?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä