Täällä ollaan

Iso kiitos teille kaikille tsempityksistä, niin blogissa kuin Facebookissa! Tuntuu ihanalta tietää, että mulla on aina noin isot ”tukijoukot” jännittämässä mun puolesta! Pääsin juuri kotiin sairaalasta, viikkoja tänään 34+0 ja seuraavaksi lähdetään sairaalaan kun tuntuu, että synnytys on käynnissä. Supistuksia ei siis enää lähdetä sinne estelemään. Vauva on saanut kortisonipiikit kypsyttämään keuhkoja ja kaikki mitä on tehtävissä, on tehty. Musta kyllä tuntuu, että tää ei ole mihinkään tulossa, kunhan kiusaa vaan. Ihan varmana oon vielä lokakuussa täällä valittamassa kun ei vauva halua syntyä.

Nyt aion lepäillä ihan rauhassa ja katsella mihin suuntaan olo kehittyy. Toistaiseksi yritän vähän pysyä poissa netistä kun bloggaaminenkin välillä tuo niin paljon stressiä elämään, mutta uskon, että suht pian alan taas kirjoitella. Ensimmäisenä agendassa on kunnon päikkärit, kun sairaalassa ei piikitysten lomassa ihan hirveästi tullut nukuttua. Toivottavasti teillä on ollut mukavampi alkuviikko kuin meillä, hyvää loppuviikkoa!

Ps. Muistakaa, että meitä voi seurata myös Instagramissa nimimerkillä @emiliaiidajosefina, sekä Twitterissä @IidaJosefina.

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

mulla tuli vaan yhtäkkiä mieleen että montako sisarusta sulla itellä on? 🙂

Avatar

oot kaunis ja mukavan oloinen tytteli! olisi kiva tutustua :-))

Avatar

hyvä et kaikki on nyt toistaseks ihan hyvin :)!

Avatar

Voimia loppurutistukseen.. kohta se palkitaan! 🙂 mulla aika huvittavan samalainem tilanne kun sulla. Ite oon lepäilly vaan jo yli kuukauden ku rv 28 meinas jo syntyä. Ens sunnuntaina rv 34 ja meille kans poika tulossa:) esikoinen on tyttö, hieman päälle 1v.

Avatar

moi 🙂 oot aivan ihana ja ois kiva tutustua! ootteko jo päättäny tulevan vauvan nimen ?

Avatar

Voimia!!! Ja muista lepäillä.. 🙂 Ei se mailmaa kaada että et niin tiuhaan blogia kirjoita. Sinun ja vauvan terveys on nyt etusijalla asiassa.. 🙂 Lepäilet, sen mitä pystyt vaan lepäilemään.. 🙂 Kuitenkin toinen on vielä niin pikkuinen masussa 🙂 <3

Avatar

Heippa!

Apua en oo taas käynyt pitkänä aikaan lukemassa sun (tai muidenkaan.. öhöm) blogeja ja nyt oon ihan pihalla tästä teijän hetkestä. Pitää alkaa lukemaan vanhemmat postaukset läpi. Voi meinaako se pieni jo syntyä nyt? O__O Ou maii. Lepäile sinä sen minkä pystyt ja kerää voimia tulevaan. Halauksia. <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä