Purjopaardit

Moni Facebook-tykkääjä ehtikin jo luulemaan, että olen jo synnyttänyt kun FB oli viikonlopun niin hiljaisena, mutta valitettavasti täällä ollaan edelleen yhdessä kasassa. Syy hiljaisuuteen oli niinkin ikävä kuin oksentelun paluu. Nyt olen saanut taas vähän tasattua ja lohduttaudun sillä, että raskautta ei ole enää paljoa jäljellä, mutta olisin kyllä mielellään ollut ilman tätä pahoinvointia loppuraskauden.

Sunnuntaina kaavin itseni kasaan sängyn pohjalta ja lähdin Hennin luo kaasojen tapaamiseen. Topias ajoi mut sinne, koska en saa näiden lääkkeiden kanssa ajaa, enkä todellakaan kyllä pystykkään. Selvisin matkasta oksentamatta, mutta mieliala oli kaikkea muuta kuin aurinkoinen. Pimpotin ovikelloa tunnin myöhässä ja menin sisään harvinaisen hiljaiseen asuntoon, astuin olohuoneeseen ja HOLY CRAP. Mun rakkaat ihanat ystävät oli järjestänyt mulle babyshowerit! Purskahdin samointein itkuun ja lähdin takaisin eteiseen itkemään ja jätin hämmentyneet kamut olohuoneeseen koristeiden keskelle. En osannut yhtään odottaa mitään tällaista! Mulla on aivan ihania ystäviä, kiitos teille kaikille hirmuisesti <3 Todella harmi, että niin moni joutui töihin/oli kipeänä tms, mutta olitte kaikki hengessä mukana ja mulla oli ihanaa kamalasta olosta huolimatta, piristitte tosiaan mun mieltä!

Mä en päässyt nauttimaan ihanista herkuista sattuneesta syystä. Maistoin yhden kurkunpalasen ja pienenpienen palan piirakkaa, mutta muuten lipitin vain jäävettä, koska se kylmyys teki todella hyvää pahalle ololle. Mun oksentaminenkaan ei pilannut juhlatuulta, kun musiikki vain laitettiin kovemmalle, ettei muiden tarvitsisi kuunnella sitä meteliä 😀 Oli ihania ohjelmanumeroita ja ihana vaippakakku ja ihanat koristeet ja ihanan näköiset tarjottavat, isoiso kiitos kaikille!

babyshower 003

babyshower 007

babyshower 008

babyshower 010

babyshower 012

babyshower 014

Blogi24

babyshower 030

babyshower 039

babyshower 051

babyshower 054

babyshower 055

babyshower 063

Reeta älä tapa mua XD

babyshower 080

babyshower 094

babyshower 104

Blogi25

Kommentit

12 kommenttia
Avatar

Haha ihana Reeta siellä. <3 Paljon tsemppiä!

Avatar

ihanaa! kunpa sais itsekin babyshowerit! 🙂 mitä ohjelmaa teillä oli ja mikä toi puu on missä roikkuu nimiä ja päivämääriä? 🙂

Avatar

mä veikkaisin, että siihin porukka on arvaillut tulevan pikkusen nimeä ja syntymäpäivää? 🙂

Ihania ystäviä sulla :’)

Avatar

Ihana postaus, tommoiset yllätykset ovat aina kivoja! Ihania kuvia ja kiva masumaalaus 😀

Avatar

Voi miten ihanat juhlat!:) Ihankuin olisi itsekin ollut näissä mukana, upeita kuvia!

Avatar

Luulen että puu jossa roikkuu nimiä ja päivämääriä on kavereiden veikkauksia syntymispäivästä sekä nimestä 🙂

Avatar

Ihana ylläri 🙂 täytyy sanoa, että on kyllä ihan uskomatonta miten voi samalle ihmiselle kasaantua kaikenlaiset raskausvaivat… Mulla kaveripiirissä paljon vauvoja ja taaperoita, itellä myös, eikä kellään ole ollut lähellekkään yhtä hankalaa kuin sinulla. Tsemppiä!

Avatar

Namii mitä herkkuja!!! Ja ihana yllätys sun kavereilta! 🙂

Tsemppiä loppuraskauteen!<3

Avatar

oho.. Vahingossa löysin sun blogin.. Luin sun blogia todella paljon silloin, kun odotit sun ensimmäistä lasta. 🙂 Upeeta, että olet jälleen raskaana. (pitää taas kahlata sun blogi läpi.) Itsellä kauhee vauvakuume, joten nyt on taas kyllä pakko jatkaa sun blogin seuraamista. 🙂 Olet just semmoinen ihminen kenen teksteihin on helppo samaistua. Kirjoitat todella hyvin ja blogi on muutenkin simppeli, jota on helppo seurata. Onnea todella paljon loppu raskauteen! 🙂 <3

Avatar

Moikka! Oon ihaillut tuota sun tatuointia, voisitko kertoa missä olet käynyt sen ottamassa? Olen nimittäin myös ajatellut tekstitatuointia, ja tuo tyyli olisi juuri oikeanlainen, tarpeeksi siro ja ohut 🙂

Avatar

Toi piirustuspläntti näyttää ihan nänniltä, eli sun mahas tossa alimmassa oikeessa näyttää tissiltä 🙂 Kerrotko mitä se oikeesti sisältää?

Avatar

No sehän on ihan selvä sikiö ja istukka!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä