Isosisko valvoo

Vauva on maailman ihanin ja rakastun häneen päivä päivältä enemmän. Hän on rauhallinen, tyytyväinen ja niin täydellinen.  Hän nukkuu päivät ja herää vain syömään, öisin hän haluaa seurustella. Ei paras mahdollinen aika vuorokaudesta, mutta näillä mennään ja valvotaan vuorotellen isimiehen kanssa. Ava on huolehtiva ja rakastava isosisko. Hän suojelee nyt jo pikkuveljeään ja yrittää kieltää muita koskemasta häneen. Ava on luonnollisesti vähän mustasukkainen, mutta tahtoo kuitenkin itse koko ajan hoitaa vauvaa. Avan mielestä vauva on hauska, koska vauva kakkaa ja nukkuu ja Ava tykkää mennä vauvan viereen kiljumaan ”vauva herääääääää” ja sitten sanoo äitille ja isille ”sshhhh vauva nukkuu”.

synnytys 286

synnytys 287

Blogi24 (2)

synnytys 358

synnytys 343

synnytys 368

Me ollaan tällä hetkellä takaisin osastolla vauvan bilirubiiniarvojen takia ja vauva on sinivalohoidossa. Mulla ei muuta olekkaan kuin aikaa, joten ajattelin alkaa tänään ehkä näpytellä sitä synnytystarinaa. Olen yksityishuoneessa ja sain vauvan tähän viereen valohoitoon niin täällä sitä vaan chillaillaan. Jos arvot lähtee laskuun niin voidaan päästä jo huomenna takaisin kotiin! Kiitos Facebookissa ja Instagramissa tsempanneille! Mulla on maailman ihanimmat lapset, paras mies ja mahtavimmat lukijat!

Ihanaa illanjatkoa kaikille!

Kommentit

17 kommenttia
Avatar

Kyllä on ihan hurjan suloinen poitsu!<3 Ja ihana Ava! Onnea myös hänelle isosiskoksi tulemisesta<3

Avatar

Aivan ihan pikkuinen käärö teillä. Toivottavasti arvot laskevat, niin pääsette kotiin. Paljon onnea vielä kerran koko perheelle

Avatar

Voi miten ihana pieni <3 Nauratti nuo Avan herätykset 😀

Avatar

Ihana kuulla teidän kuulumisia ja olette kyllä Topiaksen kanssa maailman parhaimmat ja huolehtivaisimmat vanhemmat Avalle ja vauvalle <3

Avatar

Voi vauvakuume, Emilia minkä mulle teit!!! Suloinen pieni <3

Avatar

Ihania kuvia, vauva kuume senkus kasvaa 😉

T: Johanna

Avatar

Tsemppiä teille ! Oma pikkuveljeni syntyi myös keskosena samoiten siskoni kummatkin joutuivat muutamaan otteeseen valoon. Todella kaunis pieni nyytti, sylintäydeltä onnea teille <3

Avatar

Kyllä on maailman suloisin pieni poika! Ihan tulee kyyneleet silmiin kun on niin ihana :’)

Avatar

Onnea hirmuisesti pikkuisesta! on kyllä aivan suloinen<3 vauvat on niiin ihania 🙂 ja ihana myöskin Ava!

Avatar

Voi miten kaunis pikkuinen. <3 Joko ootte päättäny hänelle nimen? Ava & Alex sointuis hyvin yhteen. 🙂

Avatar

Ihana pikkunen teillä <333

Avatar

Toivotaan että arvot laskevat ja pääsisitte kotiin pian! Vauva on todella suloinen! Niiiin ja sitä synnytystarinaa täällä odotellaan kovasti!Ja juurikin myös niitä alku hetkiä joita nyt ei vissiin synnytysaikaan laskettukaan mutta siis koko stoori halutaan kuulla! 🙂

Avatar

Ensinnäkin, oikein paljon onnea vauvasta! Kirjoituksesi huokuu positiivisuutta josta oikein huokailen. Oma pikkutyttöni joutui valohoitoon kaksi kertaa ja itkin ensimmäisen päivän ( voi niitä hormooneja) ja toisella kertaa olin jo väsynyt koko bilirubiineihin! Pikkuisen parhaaksihan se on! Saas nähdä miten käy parin kuukauden kuluttua 🙂 tsemiä sinne sairaalaan ja koeta levätä :)terkuin/ Minna

Avatar

voi kun toinen voi olla suloinen :3!! stemppiä valohoitoon, toivottavasti pääsee pian pois!

Avatar

voi aivan ihana poju! <3 ja paljon onnea vielä koko perheelle!

Avatar

Onnea! Mistä tuo aivan ihana haalari on?

Avatar

Lutunen poju ja ihana isosisko. <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä