We love fashion

Blingo on uusin rakkauteni muotimaailmassa ja haluan nyt saada teidätkin rakastumaan siihen! Tutustuin Blingoon ensimmäistä kertaa tänä keväänä kun olin ystäväni vaatekutsuilla ja varasin sieltä omat kutsut syyskaudelle. Kutsuja sopiessa sainkin Blingolta ehdotuksen ryhtyä yhteistyöhön! Yhteistyötä näkyikin jo Facebookin puolella kun siellä arvottiin kesällä ihana Jagger-huivi.

Pidin siis omat Blingo -kutsuni heti syysmalliston ilmestymisen jälkeen ja samana iltana alkoivatkin supistukset ja aamulla lähdettiin synnyttämään. Blingon syysmallisto oli kaikkea mitä odotinkin eli käytännöllinen, nykyaikainen, mukava ja tyylikäs! Blingolla on eniten lastenvaatteita, mutta naisille löytyy myös paljon upeaa muotia ja miehetkin ovat jo saaneet osansa. Meillä löytyy koko perheeltä vaatekaapeista Blingoa ja sitä tulee kotiutumaan meille enemmänkin!

Tässä kohtaa 80% teistä ajattelee, että nyt seuraa taas tätä perinteistä blogihypetystä, mutta ei. Minunhan ei tarvitsisi kirjoittaa näistä tuotteista mitään, jos en niistä pitäisi. Jos tykkäisin niistä, ottaisin muutamat kuvat ja loppuun se perus ”saatu Blingolta”. Mutta uskon näihin vaatteisiin niin paljon, että olen satavarma, että tekin niitä rakastaisitte, joten haluan oikeasti kertoa niistä kunnollisiä käyttökokemuksia! Lopussa odottaa jokaisen imettäjän must-tuote.

blingo2 099

Blogi26

Blogi27

Blogi28

Valitsin Avalle ja vauvalle nuo samat kuvissa näkyvät Saskia sweatpants -housut, joiden ajattelin olevan söpöt. No ne ovat osoittaneet olevansa paljon muutakin kuin söpöt. Niistä on tulleet niin äidin kuin tyttären lempihousut(vauvalle eivät vielä mahdu), eivätkä ne ole näyttäneet mitään kulumisen merkkejä pian kolmen viikon käytön ja miljoonan pesun jälkeen. Näitä housuja saa myös punaisena ja aion tilata Avalle myös sen värin, koska nämä vaan ovat niin rakkauspöksyt! Housuissa on joustava vyötärö, joka ei purista, mutta jotenkin housut pysyvät aina ylhäällä. Housut saa vedettyä vyötärölle ja kiristettyä nauhoilla, tai sitten niitä voi meidän tyyliin roikottaa lantiolla lökäreinä, eivätkä ne ikinäikinämitenkään putoa! Siis en oikeasti ymmärrä, miten ne aina vain pysyvät paikoillaan. Materiaali on uskomattoman pehmeää, mukavaa ja kestää kulutusta. Jokaisen lapsen täydellinen valinta! Lahkeiden resori mahdollistaa housujen pitkän iän, sillä housut kasvavat lapsen mukana.

Blogi29

Topiakselle otin tämän ”Matti” -nimeä kantavan paidan. Topias nyrpisteli nenäänsä kuten aina, kun kerroin tilanneeni hänelle jotain, mutta nyt tuo mörököllikin myöntää tykkäävänsä paidasta. Sen materiaali on nannaa iholle, ympäristöystävällisesti valmistettua ja kestävää. Mä tykkään tästä paidasta hirveästi ja luokittelen sen tähän Topiaksen vaatekaapin kategoriaan, joka koostuu ainoastaa mun ostamista paidoista, aikuispaidat.

Blogi30

Blogi31

Ostin Avalle lisäksi suloisen Ture beanie puss -beanien, joka on maailman siistein näky päässä, mutta se on kadonnut pyykkivuoren uumeniin! Tulette kuitenkin näkemään sen varmasti jatkossa kuvissa.

blingo2 114

Blogi32

Mulla on päälläni edellisissä kuvissa Jill Womens Tunic Splash. Se on aavistuksen tiukka mulle, koska otin S-koon, jotta se on sopiva mulle sitten jatkossakin kun saan laihdutettua sen 23 kiloa, mitä mulla on ylimääräistä raskauden jälkeen. Materiaali on jälleen kerran aivan taivaallisen pehmeää, en tiedä mikä on Blingon salaisuus, mutta en ole ikinä eläissäni omistanut näin mukavia vaatteita. Blingon tavoite on yhdistää muoti ja mukavuus, ekologisuutta unohtamatta, ja siinä on todellakin onnistuttu.

blingo2 138

blingo2 152

Blogi33

blingo2 165

Ylemmissä kuvissa näette suurimman rakkauteni; Jagger big scarf splash. Tämä mahtava jättihuivi on vienyt sydämeni! Sen lisäksi, että sitä voi käyttää huivina (joka kokonsa ansiosta pitää kylmälle arat maitokannut lämpiminä), se toimii loistavasti vaikka missä tarkoituksessa. Olen tähän mennessä käyttänyt sitä ylimääräisenä peittona sairaalassa kun tuli kylmä, vauvan kapalona, vauvan peittona vaunuissa kun jätin vahingossa makuupussin kotiin, ihanan lämpimänä huopana sohvalla leffaa katsellessa ja viimeisenä lempparini: imetyssuojana! Pidän huivia jatkuvasti kaulassa suojaamassa rintavarustusta ja kun vauvalle tulee nälkä julkisilla paikoilla, heitän vain huivin toisen pään rinnan ja vauvan päälle näköesteeksi. Näköesteen lisäksi monipuolinen materiaali mahdollistaa huivin käytön lämpösuojana. Toissailtana oltiin perheen kesken katsomassa futispeliä ja illalla tuli jo todella viileää. Vauvalle tuli nälkä ja huivi pääsi ensimmäistä kertaa testiin ulkoilmassa. Vähän jännitti, että saanko nyt kylmästä sen kuuluisan rintatulehduksen, mutta mitä vielä! Huivin sisällä oli ihanan lämmintä ja vauva sai rauhassa syödä omassa lämpöisessä pesässään. Tämän huivin saa taiteltua vaikka mihin asentoon ja sen monipuolisuudella ei ole rajoja. Pitääkö edes kertoa, että se materiaali on taas kerran uskomattoman pehmeää? Tästä on tullut oma luottotuotteeni ja suosittelen sitä täydestä sydämestäni kaikille!

blingo2 186

Blogi34

Blingo etsii jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä, joten jos kaipaat hauskaa työtä vaikka kotiäitiyden oheen, kannattaa lukea lisää täältä.

Kommentit

23 kommenttia
Avatar

voi eiii!! Ihastuin tuohon huiviin ja meinasin sen viime viikolla ostaa – ja juuri kun olisin mennyt nettikauppaan sen tilaamaan niin sitä ei ole enää :O. Voi kääk. mistä mä nyt saan mun uuden suosikkihuivin 😀 Oot tainnu tartuttaa aika moneen ton huivi-innostuksen :D. huivi olis just sopinu mun takinkin kanssa niin yhteen… höh! toivottavasti niitä tulee lisää!

Avatar

Paljos tuo huivi maksaa?? (Ei jaksa mennä puhelimella tihrustaa ja kattoo ite) 🙂

Avatar

Tilattu oma :):)

Avatar

Pakko mennä itekin tutustuun tuohon blingoon! Vaikuttaa lupaavalta 🙂 mun mielestä sun ei tarvi laihduttaa kilon kiloa! Näytät todella hyvältä nyt ja mikä parasta, todella onnelliselta <3

Avatar

Paljon paremmalta näytät kun o lihaa luitten ympäril

Avatar

Siis tarkoitatko, että sulla on edelleen vauvan synnyttyä 23 ylimääräistä kiloa, vai että raskauden aikana paino nousi sen verran?

Miten söit, ja liikuitko raskaana ollessasi yhtään? 🙂

Avatar

Ohhoh, ei kyllä uskoisi että olet lähes 25kg ylipainoinen, tai siis tarkoitan ettei sitä kyllä huomaa! 🙂 itse olen ihan normaalipainoinen, mutta näytän silti paljon sinua isommalta! 😀 saako kysyä, mikä on tavoitepainosi (tai jos et halua kertoa mitään tarkkaa, niin jotain suuntaa antavaa :)) ja kuinka nopeasti aiot tavoitteesi saavuttaa? 🙂

pakko vielä sanoa, että näytät kyllä tosi hyvältä ihan tuonkin kokoisena! 🙂

Avatar

Olisi kiva jos tekisit teidän pojan vaatteista postauksen 🙂

Avatar

Nääh, mun mielestä on tyhmää mennä sanomaan toiselle kuten ylemmät kommentoijat, että ei sun tartte laihduttaa jai että näytät paremmalta noin (no, eri asia tietty jos on kyse jostain oikeasti luurangonlaihasta ihmisestä)…

Kun asiaa ajattelen omalle kohdalle, jos ite 50-kiloisena lihoisin parikyt kiloa, niin kyllä mää ainaki haluaisin pyrkiä niihin mittoihin, missä itselläni olo tuntuu hyvältä eikä siihen oo muilla mitään sanomista.

Avatar

Itsekin tykkään Blingosta! Tosin ne tuotteet mitkä olen saanut niin melkein jokaisessa tuotteessa on ollut joku pikku reikä tms. Ehkä vaan minun tuuria.. Mutta jäi ihmetyttämään tuo lause ”kun saan laihdutettua sen 23 kiloa” Aiotko tyttö tosiaan vielä laihduttaa samoihin sairaalloisiin mittoihin mitä ennen olit? En vaan voi käsittää. Sitten kun rupeatte tekemään kolmatta lasta niin on ongelmia raskautumisessa alipainon takia. On normaalia toki haluta laihtua synnytyksen jälkeen mutta kannattaa silti pysyä terveellisissä mitoissa. terv. P-T

Avatar

ihana huivi! Täytyypä itsekin tutustua tuohon blingoon! Ja ihana syksyinen lehtien koristelema nurmikko ja ulkoilut teillä.

Täälläkin kiinnostaa vaatejuttu pojan vaatteista!

Avatar

Äää en kestä, ootte vaan aivan mahtavan ihania! <3 ja toi sun aikuispaidat kategoria, hyvä sä :Dd

Avatar

Meinaatko tehdä vielä blogin puolelle jonkun nimiehdotuspostauksen? Minulla olisi meinaan hyvä arvaus 😉

Avatar

Noi mansikkapipot(ja muutkin marjapipot) on niin huippuja!! Kuinka monta vuosikymmentä niitä on ollu lapsilla ja aina ne pysyy suosiossa!:D

Avatar

Ui jumpe mikä paita Avalla, mäkin tahdon! 😀 oiskohan niitä tämmöselle parikymppiselle m-kokoisellekin 😀

Avatar

Kuinka kaunis olet! <3

Avatar

Minäkin tilasin tuollaisen huivin, kun vaikuttaa niin hyvältä ja monipuoliselta! Plus tilasin tulevalle vauvalle tuollaset housut mitkä Avalla on, menee tietty hetki että ovat sopivat kun tilasin niin ison kokoiset x)

Avatar

Sika kalliita!!!

Avatar

Ovat kyllä ihania nuo Blingon vaatteet, täytyy varmaan itsekin tutustua tarkemmin.. Näytät niin ihanan äidilliseltä Avan kanssa ja älä stressaa raskaudenjälkeisistä kiloista, imettäminen tekee ihmeitä, usko pois;) Ihanaa syksyä koko teidän perheelle!<3 T. Kohta 5kk täysimettänyt mamma.

Avatar

Haluaisin sanoa muutaman asian raskauskiloista. Itse kerrytin lähes 30 kiloa (viimeiset 15kg viimeisellä kolmanneksella ja viimeisinä päivinä niitä tuli kunnolla). Toki kiloja ropisi sairaalassa ja ensimmäisinä kuukausina reilusti, mutta koko imetysajan ylimääräistä oli n 10kg. Kun lopetin imetyksen lapsen ollessa 6kk vanha huomasin muutaman kilon tulevan takaisin. Tein parin viikon dieetin millä sain ruokavaliolla ne muutamat pois kunnes kyllästyin miettimään koko asiaa. Ajattelin, että ne ovat 9kk saaneet rauhassa tulla, niin on vähintäänkin oikein antaa kropalle 9kk aikaa tiputtaa niitä. Nyt lapseni on 1,5kk ja kiloja on ropissut lähtöpainostakin muutaman ilman, että olisin ravannut salilla tai ollut dieetillä. En ole kirjaimellisesti tehnyt mitään sen eteen! Kroppa hoitaa itse itsensä kuntoon jos sen antaa. Stressin on todettu vaikuttavan negatiivisesti painonpudotukseen. Mielestäni sinä näytät äidiltä, jolla on imeväisikäinen lapsi, kroppa joutuu aikamoiseen rääkkiin imetyksen vuoksi ja tarvitsee ”massaa” siihen. Älä välitä ihmisten kommenteistä ylipainosta, olet kaunis äiti ja äitien kuuluu olla lämpimiä ja pehmoisia. Kyllä se kroppa pikkuhiljaa muokkautuu ”normaaliksi”.

Avatar

Pojan nimeksi Peeta? Piti laittaa nyt sitten tähän postaukseen että ehdin ehdottaa! 😀

Avatar

Mä justiin kävin tuon blingon huivin tilaamassa. Sen jälkeen luin tän hehkutuspostauksen, joten vaikka kauhistelin hintaa, niin uskon tän perusteella sen olevan sen arvoinen! 😉 kattelin tota paitaa kans ja niitä leggareita, mut jätin ne vielä ensi kertaan! Toi kuvio on jotenki niin yksinkertaisen kiva, tällaiselle yksinkertaiselle ihmiselle! 🙂 Nyt vaan odotteleen postipakettia.. 😉

Avatar

Pakko sanoa että näytät terveeltä ja hyvältä juuri tuon näköisenä kun nyt olet 🙂 Ja tuohon uudempaan nimipostaukseen… Jotkut ovat vain idiootteja, ei kannata välittää. Ehkä kyseinen juorukello on vain kateellinen.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä