Vartaloa videolla

Kroppa- ja treenipostaussarjan ensimmäinen osa tulee videona! Ensimmäisessä osassa pääsette näkemään, millaiset jäljet raskaus jätti vartalooni, tässä linkki videoon.

Kommentit

61 kommenttia
Emilia Huttunen

Kiitos sinulle! 🙂

Avatar

Sulla on aivan ihana toi villatakki

Avatar

Mäki tykkään, se makso vaan vitosen Lindexin aletangossa! 🙂

Avatar

🙂 Hyvinhä sä oot palautunu! Älä stressaa liikaa 🙂

Eikä liian raakoja dieettejä kun imetät

Avatar

Yritän olla stressaamatta 🙂

Avatar

oot nii ihanan pirtee tos videos :> ps. näytät hyvältä!

Avatar

Voi kiitos! 🙂

Avatar

Puhelin taas temppuilee. Lopussa piti olla piste ja hymiö. 🙂

Avatar

Heh 🙂

Avatar

Anna itelles ja höhhölle vaan aikaa 🙂 kyl se siitä kiinteytyy ku on nuoren iho! Uskaltaisin ainaki väittää:)

Avatar

Toivotaan! 🙂

Avatar

ei turhaa ressiä! muista myös pitää lepopäiviä reenien välissä. hyvältä näyttää!:)

Avatar

Muistan, kiitos! 🙂

Avatar

Mun mahaan verrattuna sun maha ei oo kyllä edes erityisen löysän näkönen, mulla on kunnon pussi! 😀 Ja mulla on siis yksi lapsi, Avan ikäinen tytär. 🙂 Oon nyt pudottanu vuoden sisällä 24kg (95kg -> 71kg), mut maha on edelleen ongelmakohta josta haluaisin läskiä pois ja paljonpaljon kiinteytystä. Vielä ku n. 10kg saan pois niin sit oon tyytyväinen. 🙂

Mun mielestä oot kyllä jo nyt tosi hyvässä kunnossa siihen nähden et oot synnyttäny vasta 2kk sitten. Kiva et tuut postaileen treeneistä ja ruokavaliosta, jos vaikka saisin itsekin hyviä vinkkejä loppujen kilojen karistamiseen. 🙂

Avatar

Wow, hieno saavutus!! 🙂

Avatar

Hei raskausarvista sen verran, että mulla BioOil ainakin tuntui nopeuttavan prosessia.

Arpien alkutilanne useampi kuukausi synnytyksestä näytti tältä:

http://www.lily.fi/blogit/ilman-sinua-olen-lyijya/ei-suolaa-haavoihin-vaan-rasvaa-arpiin

Rasvaustestin jälkeen tulokset olivat tällaiset:

http://www.lily.fi/blogit/ilman-sinua-olen-lyijya/rasvausraportti-eli-auttaako-mikaan-raskausarpiin

Ja kroppa n. 1,5v synnytyksestä näytti tältä (arpineen):

http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/07/31/tassa-kehossa-naissa-nahoissa/

Löysään nahkaan auttoi omalta osaltani eniten aika ja vatsalihasten paraneminen liikunnan myötä. (Kiireellisen) sektion jäljiltä (?) vatsan alaosa on kyllä edelleen kummallisen näköinen…

Avatar

Hei kiitos, rakastan ennenjälkeen kuvia!! 🙂

Avatar

ihana Emilia, niin nätti ja pirteä! 🙂

Avatar

Hih voi kiitos :))

Avatar

Oothan sä oikein hyvin palautunut! 🙂 Muista vain se, ettei se painoindeksi kerro koko totuutta ja loppupeleissä se on hyvin epätarkka mittari. Peili kertoo niin paljon enemmän. 🙂 Onnea kuitenkin palautumiseen!

Avatar

Totta, peili on se tärkein! Mut vaa’an avulla pysyy kans hyvin perillä siitä, että edistyykö yhtään 🙂

Avatar

Näytät hyvinvoivalta ja virkeältä 🙂 Oot palautunut hyvin!

Avatar

Voi kiitos! 🙂

Avatar

missä ajassa oot laihduttanu noi kilot? 🙂 Oot kyllä tosi hyvässä kunnossa, kateellinen olen!

Avatar

Voi kiitos 🙂 Mä en muista oikeestaan nyt edes, nään kyllä sit ennen jälkeen kuvista että koska alotin 😀 on tässä useempi viikko mennyt 🙂

Avatar

voi oot supersöpö! 🙂

Avatar

Aaww voi kiitos 🙂

Avatar

Älä ole liian ankara kumminkaan itsellesi, aika kovin sanoin kommentoit omaa kroppaasi. Toki tavoitteellinen treenaus on hyvä asia!

Avatar

En ole, haluan vaan kovasti vanhoihin mittoihin 🙂

Avatar

Sä näytät tosi kauniilta ilman meikkiä :). Voitko muuten tehdä joskus taas sellateen päivä videolla postauksen? 🙂

Avatar

Voi kiitos! 🙂 Ja voin kyllä! 🙂

Avatar

Hei muista, et sä oot tosi upea!<3 Älä siis stressaa. 🙂

Avatar

Voi kiitos 🙂 <3

Avatar

Moi Emilia! Oot todella kaunis ja ihailen sun rohkeuttas kun uskalsit tälläisen videon tehdä! 🙂 Tajusin vasta tätä videota katsoessani että miksi sanotaan että BMI on huono mittari, en meinaan todellakaan uskoisi että olet bmi:n mukaan ylipainon puolella, näytät niin hoikalta ja timmiltä suhteessa siihen että oot vasta vähän aika sitten synnyttänyt! Toivottavasti tajuisit itsekkin että näytät nyt jo tosi hyvältä, eikä sun tarvii olla liian ankara itselles laihdutuksen suhteen 🙂

Avatar

Voi kiitos hirmuisesti! 🙂

Avatar

Tsemppiä pudotukseen, älä hätäile hyvältä näyttää jo nyt! 🙂 Ihanaa kun sanot tossa videon alussa ”täsä” 😀 kiinnitin siihen huomioo, koska asun n. 100km päässä turusta ja meidän paikkakunnan murteessa tyypillisiä sanoja on esim. täsä, tosa, misä, täsä jne. Oli outoo kuulla jonkun muunkin puhuvan samalla tavalla aivan vaistomaisesti! 🙂

Avatar

Haha! 😀 mä en ikinä osaa kiinnittää huomiota tollasiin! 😀

Avatar

Hei, vähän armoa ittelles! Sä oot juuri ollut raskaana ja synnyttänyt. Ei kukaan näytä täydelliseltä sen jälkeen. Ja en usko, että sun tän hetkiset kilot olis paljoakaan läskiä. Mä ihan hämmästyin, kun luin tuota sun sivussa olevaa esittelyä: ”ylipainosta bikinikuntoon”. Sä et todellakaan ole ylipainoinen! Normaali hoikka nainen, joka on ollut raskaana. Ja oot kaunis! 🙂

Mutta tietty oman vartalon haluaa nopiaa takasin ja itsekin alan tuskailla, mutta haluisin vaan muistuttaa, että muista maltti. Ei sais olla kiirus. Anna sille mahalle se sama aika palautua, kuin sillä kesti päästäkin tuohon kuntoon. Eli se 9kk. 🙂 Ja nahka varmasti palautuu siinä sivussa. 🙂

Avatar

Yritän olla maltillinen mutta oon niin tämmönen kaikkimullehetinyt! 😀

Avatar

Mulla oli ihan samanlainen rötjäke masussa pitkään raskauden jälkeen, iho vaan vaatii oman aikansa palautuakseen, vaikka muuten kilot karisisivatkin. Mut sit kun olin lopettanut imetyksen, söin 4 viikkoa tarkan ruokavalion mukaan ja tein paljon toiminnallista treeniä, ja sain vatsalihakset näkymään ekaa kertaa elämässäni! Eli ei kannata ottaa vielä liikaa stressiä, kun synnytyksestä on niin vähän aikaa. Kyllä se kroppa siitä palautuu ajan kanssa.

Avatar

Totta, sitä vaan ite tietty haluaisi kaiken mahdollisimman nopeasti 🙂

Avatar

Oot tosi kaunis meikittä!

Avatar

Voi kiitos! 🙂

Avatar

Ei saisi vertailla mutta oot teistä 3 kaunein(: Onhan karo ja iinakin kauniita,mutta en tiedä toista noin luonnon kaunista.

Avatar

KYllä mulla on tollane vatta ja sitä ei saa ees pois vaikka vetäis 100 vattaa joka päivä… 300 vattaa voi riittää niin ja selät siihen päälle muutenha vattoje tekeminen on ihan turhaa… jatka vaan treenausta, kyllä sää pääset timmiin kuntoon ja jos syt paljo protskuja niin turha kattoo mitään puntaria… tai painoindeksejä… itte oon painanu semmosii summia lihasten takia että kaverit on siristelly silmiään että missä ne kilot on… ja luulen että se 20 kiloa muutenki aika vaarallista tossa ajassa?

Avatar

Lihakset tosiaan kyllä painaa paljon 🙂 en mä pidä turhaa kiiretta, kyllä ne kilot sitten lähtee ajan myötä 🙂

Avatar

Ei nyt liity aiheeseen tää kysymys mut mitä kautta järjestelmäkamerasta oikein löytää video toiminnon? Mulla on Nikon D3200 enkä oo siitä mistään vielä löytäny video toimintoo, eikö kaikissa sit muka oo? 😀

Avatar

Haha painat vaan sitä punasta nappia mikä on siinä sen virtanapin/laukaisimen vieressä 😉 eli ei tarvii laittaa mitään asetuksia vaan voit pitää vaikka automaatin ja painat vaan rec

Avatar

Pakko tulla sanomaan, kun mulla on kanssa Nikon D3200 ja siinä ei toimi kuvaus niin helposti. (Toimiskin..) Pitää laittaa liveview päälle (lv-nappi) ja sitten sitä punasta rec nappia 😉

Avatar

Aijjaa hyvä kun sanoit! 😀 mä laitan aina automaattisesti live viewin koska kuvaan vaan videopostauksia, en oo ikinä yrittäny kuvata ilman ni en tiennykkään! 😀

Avatar

Nyt on pakko kommentoida! En ole synnyttänyt tai ollut raskaana ja siltikin mun maha on sata kertaa pahempi ku sun, enkä ole painoindeksin mukaan ylipainoinen. En ymmärrä minkä mahan edes näet itselläsi, tekisin mitä vain samanlaisesta! 🙂 Ja missä ne arvet?? 😀 Oot super hyvässä kunnossa ja oikeasti hoikka!! En ymmärrä missä kohtaa muut voivat nähdä sussa palautumisen tarvetta?? 😀 VAU!

Avatar

Haha voi apua 😀 luonnossa näyttää paljon pahemmalta 😉

Avatar

hei, sun synnytyksestä on VASTA 2 kk, älä ressaa liikaa 🙂 Mulla ainakin on mennyt raskauksista palautumiseen yli puoli vuotta hyvinkin… kun on imettänyt niin löysät on hävinnett pikkuhiljaa, mut tosiaanki siihen on mennyt se puoli vuotta- vuosi. Tosin en oo isommin kuntoillut, eli se varmaan olisi edesauttanut asiaa 🙂 Tsemppiä urakkaan 🙂

Avatar

Yritetään 😉

Avatar

Ei hyvänen aika nainen, anna itsellesi armoa!

Antaisin melkein mitä vaan, että saisin samanlaisen kropan kuin mikä sinulla nyt on 😀 itse olen synnyttänyt (sektio) 2kk sitten ja näytän rantautuneelta valaalta, vatsanahkani on täysin tuhoutunut ja minulla on mahan lisäksi raskausapia mm. jalkapöydissä, kainaloissa, reisissä ja pohkeissa. Oikeastaan ainut arveton paikka on naama 😀

Se, näyttääkö hyvältä, riippuu tietysti siitä, mihin vertaa, mutta sinulla ei ole kyllä mitään valittamista tuolla kropalla 🙂 Tietysti meillä naisilla tämä itsekriittisyys on aika hallitseva elementti oman kehon tutkailussa…

Avatar

Kyllä mullakin on niitä arpia ihan joka puolella, kamera antaa paljon anteeksi 😉

Avatar

Hei Emilia!

Teet kyllä mahtavaa työtä – mun mielestä oot rohkein mimmi jonka tiedän, kun uskallat tuoda elämäsi avoimesti esille. Annat paljon voimaa ympärillesi, toivon että saat enemmän takaisin 🙂

Mul olis kysymys : oon nelikuisen vaavin äiti ja kiloja karistamassa täällä myös. Mä oon tähän asti pystynyt täysimettämäään enkä oo sen takia uskaltanut hirveesti laihduttaa. Ootko sä saanut siihen jotain ohjeistusta? Luin jostain että 200-500 grammaa viikossa on turvallisinta laihtua (vaikuttaa maidon määrään ja laatuun). Tosin ehkä vähän eri asia kun pieni poikasi saa myös korvikemaitoo – mun tyttö ei suostu edes tissimaitoa juomaan pullosta :-/ eli oon 247 tissibaari ;D Ja onko sun ruokavaliossa eroja tavalliseen diettiin? Voisit tehdä siitä esim. postauksen, ellei jo joku oo toivonu 😀

Kiitos ja kumarrus! Ihana olet!

Anni

Emilia Huttunen

Voi kiitos! 🙂 Mulla oli sama ongelma ja imettäessa multa ei painoa pudonnutkaan, nyt vasta oon oikeen laihduttanut kun en enää imetä :/

Avatar

Hei! Kiva lukea näin rohkeaa blogia:) On hienoa, että olet motivoitunut itsesi treenaamiseen, mutta muista kuitenkin miten raskaus ja synnytys on naisen elämää eikä saa ottaa liikaa stressiä kehon palautumisesta;) Olet nuori ja todella hyvin palautunut. Vasta, kun on oikeasti ylipainosta ja läskistä kyse niin täytyy olla huolissaan/tehdä asialle jotain. Sinulla ei syytä huoleen, mutta terveyden kannalta treenaus ja terveelliset elämäntavat on hyvä juttu! Iloa ja tsemppiä sinne!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä