Kenellä on maailman parhaat lukijat?

No minulla tietenkin! Kiitos kun ehdotitte blogiani Inspiration Blog Awardseihin, pääsin mukaan ehdolle! Kiitoskiitoskiitos! Nyt tosin vasta alkaa isoin urakka, nimittäin itse äänestys! Olkaa ihania ja käykää äänestämässä blogiani mukaan awardseihin! Löydätte blogini Lifestyleblogi -kategorian alta tutulla nimellä MUTSIS ON. Olisi aivan uskomattoman mahtavaa päästä mukaan awardseihin ja olen jokaisesta äänestä loputtoman kiitollinen!

Kisaa saa mielellään jakaa, olisi upeaa päästä tapaamaan Suomen kovimpia bloggaajia. Myös teillä on mahdollisuus päästä mukaan, sillä äänestäneiden kesken arvotaan lippuja vuoden tyylikkäimpään blogijuhlaan! Äänestämään pääset tästä. Muista kirjoittaa etu- ja sukunimesi, sekä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi ja valitse lemppariblogisi! Tämä vuosi on ollut aivan uskomaton blogimuuton, blogibileiden ja kasvavan lukijamäärän kanssa, tämä olisi kyllä loistava huipennus vuodelle.

Ps. Ava tuli vihdoin takaisin sukuloimasta ja voi elämä ei enää ikinä!! Oli ihan hirveä ikävä ja oikeasti unohdin jo millainen Ava on! Miten se on voinut taas viiden päivän aikana kasvaa ainakin metrin ja vanhentua puolella vuodella? 

Pps. Näpyttelen tänään taas toivepostauksia luonnoksiin, yrittäkää olla kärsivällisiä!

Ppps. Typerää tämmöiset miljoonat jälkilisäykset, mutta oon niin täpinöissäni, ettei kirjoittamisesta tuu mitään! Halusin vielä kiittää teitä ihanista kommenteista tuohon videoon <3 Olette parhaita, olin ihan tippa linssissä taas kerran kun luin niitä! Yritän tänään lasten mentyä nukkumaan saada vastattua kaikkiin 🙂

Kommentit

2 kommenttia
Emilia Huttunen

Voi eikä 🙁

Avatar

Nykyää ku lukee tätä blogia kännykällä netin kautta ni sovellus sulkeutuu omii aikojaa vähän väliä :/ ihana blogi ja aina innolla ootan uusia postauksia! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä