Tällä viikolla

Olen hytkytellyt ja hoivannut flunssaista vauva-parkaa, jonka flunssaan sain tänään testattavaksi yhden uutuuden, jonka toimivuudesta raporttia myöhemmin kun päästään kokeilemaan.

Olen saavuttanut uuden kymmenluvun painossa ja juhlistanut sitä syömällä itselleni varmaan kaikki raskauskilot takaisin, mutta kerranpa sitä vain eletään! 9 kiloa jäljellä ja sunnuntaina tulee laihdutuspostausta.

Olen käynyt Blingo-kutsuilla (taas vaihteeksi, en taida tehdä enää muuta kuin ravata vaatekutsuilla, ihanaa!) ja kuolannut ihanaa talvimallistoa ja melkein itkenyt, kun ei ollut varaa tilata kaikkea haluamaani. Onneksi sentään lemppareimmat saapuvat kotiin ensi viikolla, niistä kuvia ja hehkutusta sillon uudestaan.

Olen käynyt Helsingissä shoppailemassa ihanan Katrin kanssa ja piipahdin samalla kurkkaamassa 2014 kevään ja kesän muotia, aivan ihania värejä tulossa ja muutama rakkaus iski jälkensä suoraan sydämeen. Näin vilaukselta myös Karoliinaa!

Olen myös jännittänyt maanantaina tulevaa Erilaisten äitien jaksoani. Kannattaa seurailla Erilaisia äitejä Facebookissa, jos haluat saada reaaliajassa linkit saitille tuleviin haastatteluihin.

Olen antanut Nompun ensimmäistä kertaa yökylään, jaiks. Kohta siis nukkumaan ja täytetään univarastot taas muutamaksi viikoksi.

Olen myös ollut uudessa Annassa vilaukselta! Ja tykkäsin, koska oli jotenkin ihan mun näköinen kuva.

Olen ollut menossa nukkumaan kunnes tajusin, että tämä olisi ensimmäinen päivä kun en postaa mitään sitten lokakuun puolivälin, joten oli pakko tulla kertomaan pikaisia kuulumisia. Hyvää yötä siis! En ihan ehtinyt tämän vuorokauden puolella, mutta musta päivä loppuu vasta kun uni kutsuu.

Ps. Muistakaa Instagram, Twitter ja Facebook jos tuntuu siltä, että kaipaatte jotain lisää!

Kommentit

10 kommenttia
Emilia Huttunen

postaus tehty 🙂

Avatar

Uutta postausta odotellessa <3 Mites Nompun yökylä sujunut?

Emilia Huttunen

Tosi hyvin sujui! 🙂 Tai no muuten mut hän luonnollisesti taas valvoi koko yön ja mummi oli aika poikki 😀

Avatar

Innolla odotan laihdutus postausta! 🙂 mitenkäs yökyläily oli menny? Meidän pikkumies menee parin viikon päästä yökylään mummulaan ja jännitän sitä jo kovasti 🙂

Emilia Huttunen

Tosi hienosti meni ja oli ihanaa saada nukkua! 🙂

Avatar

Olipa kiva nähdä, vaikkakin sitten vain vilaukselta! Parin viikon päästä pidemmin 🙂

Emilia Huttunen

Todella! 🙂

Avatar

Mitä tarkoitti annan jutussa ”ero”?

Emilia Huttunen

Avan syntymän jälkeen erosimme Topiaksen kanssa muutamaksi viikoksi kun väsymys vei voiton.

Avatar

Olis mukava saada oma postaus noista blogin yhteistyökumppaneista. Miten ne lähestyy sua ja millä perusteella suostut testaamaan tuotteita yms. ja mistä oot esim. kieltäytyny ja miksi. Ymmärrän jos osa sopimuksista on salaisia? mutta saatko esim. kertoa myös negatiivisia asioita niistä tai pitääkö sun hyväksyttää sun kirjoitukset yhteistyökumppaneilta. Musta on ihan ok mainostaa blogissa, mutta kiinnostais tietää, mitä kaikkea on pitäny sopia ja tehdä ennen kuin tulee postaus jostain tuotteesta. Tykkään blogistasi ja eniten varsinkin mielipidekirjoituksista, jotka on pitkiä ja huomaa et oot niitä ajan kanssa tehny.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä