Liian aikainen herätys

Tässä sitä ollaan taas kerran matkalla Helsinkiin! Tällä kertaa istun junassa, koska ei huvittanut taas maksaa pysäköinnistä enemmän kun bensasta. Otetaan vastaan vinkkejä edulliseen pysäköintiin Helsingissä!

Tänään on odotettu Inspiration Blog Awards ja jännittää kyllä kiitettävästi. Niinkin yksinkertaisesta syystä kuin asuni takia! Se on kyllä aivan erilainen kuin mitä minulla on totuttu näkemään.

Jouduin heräämään jo viideltä, koska menen aamulla ensin meikkaajaksi opiskelevalle ystävälleni meikkimalliksi. Hauskaa! Sen jälkeen saankin jo kiirehtiä tapaamaan Iinaa ja Karoa (äh, en osaa linkata tässä hemmetin mobiilisovelluksella!) blogipäivän merkeissä. Luvassa on paljon edestakas juoksemista varsinkin kun ystäväni koulu ja hotellini ovat aivan eri suunnissa. Pitäisi varmaan opetella käyttämään sitä ratikkaa.

Päivän piristykseksi kuva meidän Avasta leipomassa pullaa ihan itse! Minusta kuulette seuraavan kerran vasta sunnuntaina, ellei jopa maanantaina. Ihanaa viikonloppua kaikille!

20131116-064954.jpg

Kommentit

12 kommenttia
Avatar

En tiedä ootko kuullut koskaan näistä, mutta netistä saa tilattua hampaidenvalkaisuliuskoja, jotka ei maksa lähellekään oikean hampaidenvalkaisun hintaa. Niitä ennen tosin pitäis olla kaikki reiät paikattu:) http://www.isosmile.com/Crest-Whitestrips-3D-WHITE

Avatar

Ihanaa päivää sinulle! Asu on varmasti mahtava. 🙂

Avatar

ihanaa päivää tänään!

Avatar

Moni tuttu jättää Espoon puolelle autonsa hyvien liikenneyhteyksien päähän. Säästää rahaa ja aikaa, kun ei tarvitse ikuisuutta ettiä itselleen hyvää spottia jostain Manskun varrelta.. Tosin, tiedä sitten kuinka hyvä tämä vinkki on, kun en itse julkisten käyttäjänä osa vinkata yhtäkään hyvää parkkeerauspaikkaa Espoosta – tai muualtakaan..

Ja hei, sporat on uskomattoman helppoja käyttää! HSL:n reittioppaasta näkee mihin numeroon pitää hypätä ja pysäkkien nimet näkyy jokaisessa sporassa infotaululla. Sporat pysähtyy jokaisella pysäkillä jolla on ihmisiä, eli riittää että on oikealla stopilla 🙂

Avatar

Ilmasia parkkipaikkoja (24 h) löytyy pilvin pimein esim. Eläintarhan urheilukentän vierestä Taka-Töölöstä ja myöskin liityntäpysäköintipaikat junien ja metroradan varrelta kannattaa hyödyntää! Kannattaa hankkia Helsingissä vieraillessa HSL:n vuorokausilippu, saat liikkua mielin määrin julkisilla Helsingin sisällä suht edullisesti!

Avatar

Helsinkiin ajaessa kannattaa jättää auto Töölöön, Hietanieman rannan läheisyyteen (googlaamalla löytyy). Siellä on 24h ilmaisia paikkoja. Arkisin työaikaan saattaa vähän joutua etsimään paikkoja, mutta kyllä sieltä yleensä aina löytyy. Siitä voi joko kävellä keskustaan (noin 15 min kävelee) tai mennä raitiovaunulla numero 2. Myös kaikki bussit Runeberginkadulla menevät Kamppiin, jos sinne päin haluat.

Avatar

Moikka,

satuin katselemaan telkkarista Erilaiset äidit -jaksoa, jossa olet ja oli vaan pakko tulla kommentoimaan, että olet mielestäni aivan mielettömän symppis nuori nainen 🙂 Olen omasta lähipiiristänikin huomannut, miten helposti äitejä arvostellaan ja kritisoidaan kaikesta mahdollisesta. Todella epäreilua ja jopa julmaa touhua, jota en kykene ymmärtämään. Toivotan sulle ja koko perheelle hyvää jatkoa!

Avatar

Aja tapiolaan parkkiin, saat 5eurolla pitää autoo vaikka vuoden siellä 😀

Avatar

Stadikalla on ilmainen parkki 🙂 Siitä sporalla 15min keskustaan, pysäkki on ihan parkin vieressä!

Avatar

Mä jos meen helsingin keskustaan koko päiväksi, tai yöksi, enkä viitti mennä koko ’pitkää’ matkaa julkisilla, ni jätän vauhtielle. Se on aika lähellä lintsiä ja n.puoltoista kilometriä pasilan asemasta. Sii on kans ratikkapysäkki 2min kävelyn päässä, josta menee ratikat töölön ja kampin kautta keskustaa ja sama ratikka toiseen suuntaan kallion kautta keskustaan. Sit toinen ratikka mikä siitä kulkee menee toiseen suuntaan pasilaan ja toiseen suuntaan mannerheimintietä keskustan läpi 🙂 Ja ratikassa on se hyvä puoli, et jossei oo bussilippua tai käteistä ni siihen voi tilata tekstarilipun, mikä maksaa vähän reilu 2e, ja sen saa lähettämällä ”A1” numeroon 16355 ja se lippu on n.tunnin voimassa, eli ehtii hyvin keskustaan kun ratikka siitä kestää sen vajaa vartin. Niin ja toi vauhtitien parkkis on ilmainen, voit pysäköidä siinä vaikka viikon- ilman sakkoa ja mikä parasta siellä on AINA tilaa, paitsi jos on joku tositosi iso matsi/konsertti olympiastadionilla. Ei mitkään jääkiekkomatsit vaikuta tohon parkkiksen tyhjyyteen, tai ruuhkaan mitenkään. Eli siihen mahtuu. Mä e oo esim ikinä nähny et siin ei olis tyhjää. Mä suosittelen näitä ratkaisuja 🙂

Avatar

Katsoin jaksosi erinlaisista äideistä. Täytyy sanoa, että todella toivon et nämä ”minä,minun,mun,minulle,minähän,mähän,munhan” jutut menevät vielä nuoren ikäsi piikkiin. Kyllä äitinä täytyy olla sen verran tervehtynyt itsetunto että tämmösiä -mä vaan makasin ja join light limpparia-asiat täytyy lopettaa. Koita vaihtaa minä muoto me muotoon niin näet maailman ihan toisella tavalla.

Avatar

Erilaiset äidit -sarjan katsoneena eksyin blogiasi lukemaan ja sattuupa uusimmasta bloggauksestasi jonkun sortin näkemys itselläni olemaan, suuhygienisti kun olen 😉

Hamppilekuripelko on ennenkaikkea psyykkinen, opittu juttu, niinkuin kuvailitkin. Siitä on kuitenkin mahdollista oppia myös pois niin ylitsepääsemättömältä kuin se tuntuukin. Pelkoasi yhtään vähättelemättä uskon että olisi hyvä yrittää vielä muutamia kertoja ”siedättää itseäsi” hammashoidossa käynteihin. Hammashoito nukutushoidossa kun ei ole mikään pitkän tähtäimen ratkaisu ikäsi huomioon ottaen. Jatkossa olisi suotavaa että kävisit jokatapauksessa väh. 1v. välein ihan vain tarkastuksessa, jotta säästyisit isommilta hammasharmeilta, paikattu hammas kun reikiintyy paikkaamatonta hammasta herkemmin.

Kuvailemasi pelko on tällä hetkellä sitä luokkaa että valkaisun tekeminen tuskin onnistuisi, sen tekemiseenkin on kriteerinsä; hampaat oltava hoidettu (reiät paikattu), ikenien tulee olla terveet (huolellinen suuhygienia, harjaus 2xpv ja sään. lankaus, mieluiten päivittäin) ja myös hampaiden eroosion aste arvioitava.

Ko. aiheesta voisi jatkaa pitkätkin jutut, mutta se tuskin muuttaa ajatustasi asiasta, joten ei muuta kuin tsempit hammashomiin jatkossa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä