Äidin ja vauvan sidettä kehittämässä

Vauvajumppa on tehokasta ja hauskaa liikuntaa ja hieno tapa äidille ja vauvalle viettää aikaa yhdessä, tai no, miksei isällekkin! Vauvajumpan liikkeet ovat helposti sovellettavia niin, että ne sopivat niin eri ikäisille vauvoille, kuin erikuntoisille äideillekkin. Vauvajumppa on jopa paljon tehokkaampaa kuin tavallinen jumppa; itse voisin verrata sitä kahvakuulailuun.

babyfit 022

Vauvajumppaa järjestetään joillakin paikkakunnilla, mutta meidän kotikunnassamme siihen ei ole mahdollisuutta. Onneksi olemme saaneet mahdollisuuden kokeilla sitä Babyfitin kautta. Babyfitin sivuilta löytyy ihania vauvajumppavideita, joten voit ajoittaa vauvajumppahetkenne vauvan päivärytmin mukaan sopivaan hetkeen. Vauvan nukkuessa on hyvä tehdä tavallista jumppaa, mutta enemmän tehoa saa liikkeisiin kun ne suorittaa vauvaa apuna käyttäen.

babyfit 026

Olisin halunnut kuvata teille videota meidän vauvajumppahetkestä, mutta kamerani teki tenän niin, etten saanut edes kunnollisia kuvia. Siitä meidän Erilaisten äitien jaksosta voi kuitenkin bongata minut tekemässä raskausjumppaa Avan kanssa, vaikka ei se ihan sama asia olekkaan. Aion kyllä kuvata teille videota vielä sitten kun saan kameran kuntoon!

Nomppu on todellinen sylivauva ja kaipaa paljon huomiota, joten meillä vauvajumppa on paljon parempi vaihtoehto kuin yksin jumppaaminen. Yleensä me Nompun kanssa jumpataan sillä aikaa kun Ava nukkuu päikkäreitä. Me molemmat nautimme vauvajumpasta, mutta huonoina päivinä odotan suosiolla että Nomppu menee nukkumaan ja jumppaan itsekseni. Tänään kun aloitettiin jumppaaminen ja Topias yritti saada tällä kameralla pari kuvaa niin Nomppu tietenkin veti hirveän herneen nenään ja jumppatuokio loppui lyhyeen. Tässä kohtaa olin tyytyväinen, että meillä jumppaus tapahtuu Babyfitillä omassa olkkarissa, eikä missään liikuntakeskuksessa, olisi nimittäin aika tylsää joutua lähtemään kesken kaiken kotiin huutavan vauvan kanssa. Nyt vain painoin pausea ja lämmitin maitopullon.

babyfit 028

Olen innostunut vauvajumpasta, koska mielestäni se auttaa kehittämään sidettä äidin ja vauvan välillä, auttaen samalla synnytyksestä palautumisessa ja kilojen pudotuksessa. Se on myös mukavaa vaihtelua arkeen ja ainakin meidän vauva (yleensä) nauttii siitä kovasti. Naurusta päätellen!

Suosittelen jokaista äitiä kokeilemaan!

Tämä postaus on osa Babyfitin kanssa yhteistyössä toteutettua postaussarjaa.

Kommentit

37 kommenttia
Avatar

kiitos paljon! mun on paljon helpompi seurata sun kirjotuksia bloggerista kun täältä 🙂 oot niin ihana persoona, oon ihan koukus sun blogiin 🙂

Avatar

Meki ruvetaan Eetun kaa jumppailee kunhan sille tulee painoo vähän lisää :). Paljon Nomppu painaa tällä hetkel?

Emilia Huttunen

Veikkaisin et sata kiloa :DDDD ei vais, paino 2kk reilut 5 kiloa, mut nyt on tullut niin paljon painoa lisää, et kyllä siinä muutama lisäkilo varmaan jo on 😉

Avatar

Onko Nompulla vaaleanpunainen body? 🙂

Emilia Huttunen

Hih joo 😀

Avatar

Iha on isäsnsä näköinen poju!! 😀

Emilia Huttunen

Haha, on siinä Topiastakin, mutta se on kyllä ihan mun näköinen kaikkien mielestä 😀

Avatar

Olisi mukava saada ihan perus kuulumisia videon muodossa 🙂

Emilia Huttunen

Mun on pitänyt kauan jo tehdä videota, mutta aina se unohtuu 🙁 yritän muistaa!

Avatar

Ootpas hoikistunu ! (:

Emilia Huttunen

Vähäsen juu 🙂

Avatar

Oh gosh oot hoikistunu, näytät upeelta! Todistettavasti siis babyfitillä tuloksia 🙂

Emilia Huttunen

Jonkun verran joo, vielä on kuitenkin matkaa 🙂

Avatar

Itse kävin lapseni kanssa asuin järjestämässä äiti-vauvajumpassa 9kk ! Lapseni rakasti sitä hymyistä ja naurusta päätellen ja itelläni raskauskilot karisivat nopeasti pois kun kovaa treeniä se oli äitille. Suosittelen ! 🙂

Emilia Huttunen

Vauvajumppa on kyllä tosi kivaa! 🙂

Avatar

Olet Emilia hoikistunut todella paljon! Nostan hattua sinulle (ja muille jotka pystyvät samaan), kun olet heti aloittanut raskauskilojen karistamisen. Olisi mukava kuulla kuulumisia video postauksen myötä, niinkuin joku sanoikin ja nähdä teijän jumppa tuokio. Itselläni ei ole vielä lapsia, mutta haaveilen kovasti. Olen jäänyt koukkuun blogiisi ja joka päivä käyn katsomassa onko mitään uutta tullut, olen lukenut jokaisen kirjoituksesi täältä kaksplussasta. Joskus kun kerron kavereilleni tai sukulaisilleni postauksistasi he luulevat, että tunnemme kun puhun sinusta niin ”tuttavalliseen” sävyyn. Hyvää joulun odotusta sinulle, lapsille ja Topiakselle!!

PS. Erilaisissa Äideissä olit huippu! Kyynel vierähti muutamassa kohtaa! Jatka samaan malliin! 🙂

Emilia Huttunen

Voi kiitos, ihania sanoja! 🙂 Hyvää joulunodotusta sinnekkin! 🙂

Avatar

Ohops, asuinkuntani*

Avatar

Ihanat housut! Onko mistä ostettu? 🙂 Me käytiin mun vauvan (nyt jo 1v.) kanssa myös vauvajumpassa,ihan ohjatulla tunnilla ja mä tykkäsin kanssa, vähän vaihtelua siihen arkeen.. 🙂

Avatar

Oho se vauvajumppa olikin toinen postaus jo 😀 Mä menin sekasin x)

Emilia Huttunen

Tarkotit tolla varmaan noita ihania nappipöksyjä? 🙂 Ne on Blingolta!

Avatar

Me jumppailtiin myös pojan kanssa, kun oli pienempi! Aloitettiin kun ikää oli 2 kk ja jumppailtiin 7 kk asti 🙂 Sit alko pienellä miehellä olla itellä kova tahto liikkumaan niin jätettiin jumpassa käynti sikseen, 2 kertaa viikkoon oli ohjatut tunnit 🙂 Tykkäsin hirmusesti!

Emilia Huttunen

Joo siinä kohtaa jää kyllä jumpat vähälle kun lapsi alkaa liikkumaan ja kiukuttelemaan 😀

Avatar

Ihan äitinsä näköinen poika 🙂 huomasin että toi jumppa näköjään Toimii kun olet hoikistunut noin paljon! 🙂

Emilia Huttunen

Ehdottomasti toimii 🙂

Avatar

Voi ihana :3 niin sulosen näköstä meisinkiä teillä kuvista päätellen! Ootan innolla jos saat meillekin semmosen vauvajumppa videon, ois mukava nähdä 🙂

Emilia Huttunen

Kuvaan ehdottomasti joku kerta 🙂

Avatar

ja hei voitko pistää esimerkin tuosta miten sun blogia voi seurata bloggerin kautta? en ymmärtänyt tuota ohjetta tuossa sivussa:c

Emilia Huttunen

Siis kun bloggeriin lisää ton osotteen niin sen pitää olla muodossa kaksplus.fi/blogit/mutsison/feed 🙂

Avatar

Rekisteröidyin babyfittiin ihan sun ansiosta ja innoissani ootan et päästään lapsen kans jumppailemaan! Kiitos sulle paljon tästä bostauksesta ihana tapa saada treenata mutta samalla voi olla lapsen kanssa! 🙂

Emilia Huttunen

Hienoa kuulla! 🙂

Avatar

Paljonko oot suunnilleen tiputtanu kiloja ton babyfitin avulla? 🙂

Emilia Huttunen

Mä käytän Babyfitiä ja käyn lisäksi salilla ja oon pudottanut nyt 11 kiloa 🙂

Avatar

Vitsit oot hyvässä kunnossa! <3

Emilia Huttunen

Höpöhöpö <3

Avatar

Etkö sä muuten imetä enää? :O

Emilia Huttunen

En valitettavasti :/ korvikkeen mukaanoton jälkeen maito alkoi vähetä vähenemistään

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä