10 lempiblogiani

Mä luen monia blogeja, joista on todella vaikea päättää lemppareita, mutta tässä on nyt ne 10, jotka mulle tuli lemppareita miettiessä ensimmäisenä mieleen. Tykkään myös kovasti monesta ihanasta blogista, jotka eivät nyt mahtuneet kymmeneen! Suosittelen tsekkaamaan mm kaikki Kaksplussan blogit tuolta ylhäältä, sieltä voi löytyä yllättäviä uusia tuttavuuksia.

Julia Toivola

Julian blogi oli ensimmäinen, jota seurasin mun kavereiden blogien lisäksi. Se on mun ikuinen ykkönen ja rakkaus, jonka päivitykset on aina lukea, vaikka olisi kuinka kiire! Tapasin Julian Inspiration Blog Awardseissa ja hän oli kyllä luonnossa vielä upeampi ihminen, kuin mitä blogista käsitti. Julian tyyli on aina just eikä melkein ja nautin blogin näyttävästä visuaalisesta ilmeestä.

Karostardust

Karo kuuluu mun parhaisiin ystäviin ja on aivan uskomattoman ihana, ystävällinen ja välittävä ihminen. Huumorintaju on vähintään yhtä luokaton kun mulla ja naureskellaan aina kaikelle mukahauskalle, harva ihminen ymmärtäisi varmaan meidän juttuja. Karo on ollut mulle aivan korvaamaton tuki ja turva. Karo kirjoittaa lifestyleblogia, joka erottuu joukosta etenkin upeiden kuvien ansiosta!

But I’m a human not a sandwich

Iina kuuluu samaan kategoriaan kuin Karo. Meillä on kolmestaan aina niin hauskaa ja näihin naisiin voi aina luottaa. Iina on luonnossa paljon räiskyvämpi persoona, blogista mä ainakin oon saanut vähän hillitymmän kuvan. Ulkokuori voi pettää; sisimmiltään Iina on yhtä hölmö kakkahuumorista nauttiva pönttö kuin allekirjoittanutkin. Iina kirjoittaa perhe-/lifestyleblogia ja lisäksi hääblogia. Iinalla on megamahtava soon-to-be-husband Otto ja kaksi kaunista tyttöä.

Kotitalouskriisi

Maria Nordin kirjoittaa Kaksplussalle Kotitalouskriisi -blogia. Maria on aivan uskomattoman aito ja huumorintajuinen ihminen, hänestä ei voi olla tykkäämättä! Marialla on ihanat lapset ja ainakin ensitapaamiselta todella hauska mies Reino. Marian 2 -vuotiaan Luna -tytön hiukset ovat aivan uskomattoman kauniit, ensimmäinen ajatus, mikä mulle tulee mieleen! Maria kirjoittaa monipuolisesti niin arjesta, työstä kuin yhteiskunnallisista asioistakin.

Uino

Rakastan Ainon tyyliä! Kenkiä, laukkuja, vaatteita, hiuksia, kaikkea! Aino vaikuttaa niin hauskalta, symppikseltä ja lämpimältä ihmiseltä, etten voi olla lukematta tätä blogia. Postauksista jää aina hyvä fiilis ja se on mulle tärkeää!

Kenza

Kenza oli mun ensimmäinen kansainvälinen blogituttavuuteni. Kenza postaa todella usein ja aina laadukkaasti ja pitää postaukset suht lyhyinä, jolloin niitä ehtii aina lukemaan; pidemmät postaukset kun jäävät helpolla lukematta kun aika ei vain riitä enää. Rakastan katsella Kenzan kauniita kuvia, olen kateellinen monestakin asiasta tälle ihanalle naiselle!

Xenia’s day

Xenian blogi on aina ollut mulle mieluinen positiivisen ilmapiirin, kauniiden kuvien ja hyväntahtoisen tekstin vuoksi, mutta etenkin nyt kun Xenia odottaa ensimmäistä lastaan, on blogi noussut mun listalla hurjasti ylöspäin. Xenia vaikuttaa niin mahtavalta ihmiseltä, että jotenkin olen alkanut välillä oikein miettiä, että mitenköhän sillä on mennyt toi ja toi, heh!

MAHTIMAMA

Karoliina on yksi maailman positiivisimmista, aidoimmista, mukavimmista ja hauskimmista ihmisistä. Ei sitä voi olla rakastamatta! Lisäksi Karoliina on uskomattoman taitava kirjoittaja ja kirjoittaa tälläkin hetkellä blogissaan jännittävää jatkotarinaa, jonka uutta osaa odotan aina innoissani!

Uskola

Päivi kirjoittaa Kaksplussalle Uskola -blogia, joka saa mut aina nauramaan. Päivi on luonnossa maailman sekopäisin ihminen ja aika hyvin se välittyy blogiinkin 😉 Päivin kanssa ei tarvitse miettiä, että onko tää läppä liian paska. Päivi heittää seuraavaksi kuitenkin jotain vielä paskempaa! Päivillä on lisäksi maailman kaunein vanha talo, jonka sisustusta voisin tuijottaa ikuisuuksiin.

Surut pois ja kukka rintaan

Milla on aivan upea tyttö, johon tutustuin Topiaksen kautta. Milla odottaa nyt esikoistaan ja tän neidin maha on maailman upein! Millalla on maailman jäätävin Turun murre, jos te ootte sitä mieltä, että mä puhun murteella, niin tsekatkaas tätä blogia! 😀 Millan blogi on tollainen hyvän tuulen pläjäys!

 

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Kiitos <3

Avatar

Voih ihan punastutti et pääsin sun top kymppiin <3 ihana embu! ja hih, miten niin jäätävä turun murre 😉

Avatar

Emilia IHANA oot <3 pus

Avatar

”Maailman” 8)

Avatar

Iik! Oot ihana! Kiitos. Oli niin hauska tutustua paremmin. Toivottavasti tulee paljon tilaisuuksia, joissa voidaan tavata. Ja kiitos loistavista vinkeistä! Olet blogimaailman super-ammattilainen.

Avatar

No repesinkö vähän tolle sun kuvaukselle! Mahtava, kiitos! 😀 Aika hienoa päästä listalle. <3

-Päivi-

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä