10 lemppariesinettä

Joku ehdotti tähän positiivisuusviikkoon 10 lemppariesinettä, joita ilman en voisi elää. Lista saattaa lähteä liikkeelle aika kliseisesti, mutta ehkäpä lopussa tulee jotain yllättävämpää!

1. Puhelin

Noniin, aika harva nykyään voi olla ilman puhelinta. Mulle tulee ainakin tosi turvaton olo, jos ei oo jotain keinoa, millä saan tarvittaessa välittömästi yhteyden joka paikkaan. Jos unohdan puhelimen kotiin niin on pakko kääntyä takaisin jopa useamman kilsan päästä, sillä olen ihan varma, että ilman puhelinta joudun heti johonkin onnettomuuteen, enkä voi soittaa hätänumeroon.

2. Tietokone

No aika tylsä, mutta totta. Ilman tietokonetta en voi tehdä töitä, enkä tarkistaa kavereiden kuulumisia Facebookista (mitä tapahtui vanhoille hyvillä ajoille ja ihmisten oikeasti näkemiselle…), enkä katsoa Greyn anatomiaa tai Gleetä tai HIMYM:ia, enkä lukea uutisia (kyllä, olen kuullut sanomalehdestä :D).

3. Garnierin deodorantti

Hei, hyi. Dödö on ihan must, en kestäisi miettiä koko ajan, että mitä jos kohta on kainaloissa kauheet läikät! Tää Garnierin joku mineral dödö, missä on vihree korkki ja vähän liilaa, on ihan paras. Oon käyttänyt sitä jo monta vuotta, enkä ikinä vaihda! Se ei ole pettänyt ikinä. Ja onpa tullu myös testattua, että se todella tehoaa sen 48 tuntia.

4. Bepanthen

Mun on pakko saada huuliin bepanthenia koko ajan! Se on ihan parasta. Kaikki huulirasvat on jäänyt laatikoihin pölyttymään kun käytän vaan bepanthenia. Keksin sen vasta viime talvena, mutta siitä asti se on ollut luottokaverini. Bepanthen parantaa kaiken! Juuri tällä viikolla sanoin jollekkin, että elämässä ei oikeesti tarvitse mitään muuta kuin Bepanthenia ja jeesusteippiä.

5. Hoitolaukku

Bebelanelta kesällä saamastani hoitolaukusta on tullut mulle supertärkeä. Käytän sitä hoitolaukkuna, yökyläilylaukkuna, olkalaukkuna, läppärilaukkuna eli oikeastaan käytän sitä koko ajan. Se on ihan uskomattoman kätevä! Ja sopii lähestulkoon kaiken kanssa. Enkä ole ainoa, joka on tätä mieltä, olen meinaan ruvennut bongailemaan näitä nyt katunäkymässä kesän jälkeen!

6. Talouspaperi

Siis en vaan voi elää ilman sitä. Aina kun se loppuu, olen hukassa. En tajua, miten jotkut voi elää aina ilman talouspaperia. Ei ehkä kovin ekologista, eikä taloudellistakaan, mutta hitto se on lasten kanssa maailman paras keksintö!

7. Purkka

Mulla on superorpo olo, jos ei ole purkkaa laukunpohjalla. Se vie makeanhimoa vähän pois ja vahvistaa leukoja ja tekee hyvää hampaille. Onpa käynyt joskus niinkin, että kauheassa kiireessä olen unohtanut pestä hampaat ja tajunnut sen vasta jossain kaupungilla. Siinä kohtaa se ainainen purkkapussi on pelastus!

8. Kuivasrumpu

Mä en vaan osaisi enää palata elämään ennen kuivausrumpua. Meillä oli kotona aina kuivausrumpu ja se oli ihan paras. Sitten kun muutin omilleni, ei sillaseen luksukseen ollut varaa. Tähän kämppään kuitenkin ostettiin rumpu ja vitsi se on helpottanut pyykinpesua. Vihaanvihaanvihaan sitä pyykkien ripustamista. Hyh! Kuivausrumpu on mulle nyt ihan pakollinen. Ja se on hirveen kätevä farkkujen kanssa, jotka venyy ja lörpähtää. Iskee vaan rumpuun niin ne on taas istuvat!

9. Pepsi max

Mulla ei lähde päivä käyntiin ilman pepsi maxia. Sitten kun mun hampaat on kunnossa niin lopetan sen juomisen, lopetin sen jo kerran aiemminkin, mutta jatkoin taas synnytyksen jälkeen. Nyt en vaan vielä jaksa niitä vierotusoireita! Yllättävää miten koukuttavaa toi tavara voi olla. Yritän aina juoda pillillä, ettei se olisi hirveästi kosketuksissa hampaiden kanssa.

10. Tangle teezer

Sain tässä syksyllä ensimmäisen Tangle teezerini ja olen _koukussa_. Se on niin uskomattoman helppo! Ainut harja, joka selvittää tän kamalan takkukasan.

Mitä tavaroita ilman te ette voisi elää?

Materialism_050213-617x416

Kommentit

29 kommenttia
Avatar

Tää oli kiva postaus, vähän erilainen 🙂

Avatar

Puhelin, rillit, pipo ja kokis <3 niitä ilman en vois elää! 😀

Emilia Huttunen

Tosiaan, silmälasit on varmaan aika monen listalla! 😀

Avatar

Puhelin, bepanthen!!, tangle teezer:)

Emilia Huttunen

Samalta kuulostaa 😉

Avatar

Varoituksen sana tosta dödöstä:) käytin kams sammaa moonta vuotta ja se allergisoi yhtäkkiä pahasti. Kainalot oli ihan punaset ja näpyillä ja alko jopa märkimään. Sain siihe lääkekuurin. Kannattaa vaihtaa välilöä merkkiä ettei käy samanlailla. 🙂 altistuu jotenki sille samalle ni saattaa käydä noin. Jotai semmosta lääkäri selitti:D sitte ei voinu kuukauteen käyttää mitää dödöä ja se oli kauheeta! 😀

Olipa epäselvä teksti mut toivottavasti ymmärsit asian 😀

Avatar

Kaikkia varmaan kiinnostaa tosi pal mut mulla kävi kans ton kyseisen dödön kaa hullusti: kainalot yhtäkkiä ihan punaset ja rikki 🙁 ihan karseeta. Mut jooo puhelin ♡♡♡♡♡♡♡

Avatar

Mulla samanlaisia kokemuksia 🙁 Aivan paras dödö, mutta mulla alko punoittaa ja kirvelemään kainalot, enkä lopulta keksinyt muuta selitystä kun kyseisen dödön 🙁 Vaihdoin hajuttomaan ja allergia ja astmaliiton hyväksymään dödöön ja kainalot paranivat 🙂 Nyt kaapissa odottelee vanha lemppari!

Avatar

mulle kävi kans kyseisein dödön kanssa sama juttu:( yhtäkkiä kainalot oli kuivat, punaset ja todella kipeet 🙁

Avatar

Tosi monet garnierin tuotteet allergisoi tosi pahasti. En voi suositella :/

Emilia Huttunen

Ompa kummaa, niissä on sitten joku ainesosa, mille jotkut on yliherkkiä. Mulle ei ole ikinä tullut mitään Garnierin tuotteista vaan on vain hyviä kokemuksia, joten riippuu taas ihmisestä mikä sopii kellekkin 🙂

Avatar

Puhelin, vaaka, tietokone, kielikoru (menee sössötykseksi jos otan pois), kello, hiuspompula ja pinni, kahvi, piikkimatto ja lääkkeet.

Nää on hauskoi nää top-10 jutut! 🙂

Emilia Huttunen

Kello oli muuten ennen myös mun listalla, mutta nyt se on ollut jo 2 vuotta rikki, pitäisi korjauttaa!

Avatar

Heippa! 🙂 Nää sun positiivisuus viikon postaukset on ollut kivaa luettavaa ja vaihtelua! 🙂 Mun on pakko kysyy kun itse taistelen näitte hampaideni kanssa ihan hirveesti just nyt ja stressaakin koko asia, kun tosiaa ihan minä hetkenä hyvänsä synnytys käynnistyy, että vihlooko sua kovasti hampaita yms. jos ne nyt ovat reikiintyneet jne.? Koska aiot mennä paikkauttaa ? Mä stressaan ihan hirveesti, että nää hampaat rupee oirehtii jotenki just ku saan vauvan hyppysii ja sit on inhottavaa käydä hoidattamassa.

Emilia Huttunen

Kiva kuulla! 🙂 Joo kyllä ne vihloo ja särkee jatkuvasti :/

Avatar

huulirasva, nenäliinat, kynä, läppäri! kännykkää on pakko raahata mukana kun muut mielellään tykkäis minut tavoittaa, muuten en sitä käytä pahemmin. käytössä siis vuonna 2006 ostettu palikka-nokia, joka ei hajoa, ei sitten millään! 😀 ei edes sellaista luxusta kuin kamera tuossa.

Emilia Huttunen

Haha ihanaa 😀 Kaksplus-kollega Demilläkin on sillanen jeesuksenaikainen palikka 😀

Avatar

Talouspaperi on kyllä ihan ehdoton tollasen reilu 2veen kanssa! 😀 Ja mä oon kans ihan koukussa tohon tangle teezeriin 😀 ja sit toi puhelin tietenkin ja huulipuna on Kyl kans Yks aika tärkeä 😀 no pyykinpesukoneesta on tullut tärkeä kun sellaista ei ole ollut meillä 1,5vuoteen ja nyt taas on, ja voi että kun arki helpottuu kun ei tarvi pyykkituvassa ravata Ton ipanan kanssa enää 🙂

Emilia Huttunen

Talouspaperi on kyllä täälläkin just lasten takia ihan ehdoton! 😀

Avatar

Niin ymmärrän ton PepsiMaxi rakkauden! <3 helposti yli litra (okei jonain päivinä kaksikin…) päivässä! 🙁 Mutta latasin kuukausi sitte PlantNanny appsin, joka muistuttaa veden juomissta, niin pepsin kulutus on kun itsestään vähentyny. Tuon appsin mukaan mun tarttee nimittäin juua yli kolme litraa vettä/päivä niin ei ehi juua sitä limukkaa niin paljo! 😛

Emilia Huttunen

Hei toi kuulostikin kätevältä, kiitti vinkistä 🙂

Avatar

Toi dödö on niin hyvä! Meillä käyttää sitä myös toi avopuoliso, varmaan viidennettä vuotta! 😀

Emilia Huttunen

Haha! 😀

Avatar

puhelin, tietokone, naisten axe, juissi ananas-appelsiini 🙂 ihania nämä sun positiivisuus- viikko jutut 🙂

Emilia Huttunen

Kiva kuulla että tykkäät! 🙂

Avatar

Pepsi max on kyllä ihan paras! Ite kans lopetin juonnin 5 vuoden jälkeen, mutta taas se on hiipien tullu jääkaappiin 😀 Hammashoitajaopiskelijana alkaa kyl ymmärtämään minkä takia sitä ei suositella.. 😀

Avatar

Pahinta pepsi maxissa on aspartaami. Itse en koske siihen tikullakaan. Kantsii googlettaa aiheesta… Ja sokeri on se pahis hampaille, toki myös aromiaineet. Hapotettu vesi taas ei tuhoa hampaita eli hiilihapollista vettä voi litkiä huoletta!

Avatar

Mulla on avaimet, kalenteri, tee ja puhelin ihan must! 🙂

Avatar

Ai ja piti sanoa että tosi kivoja nämä positiivisuusviikon 10-jutut!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä