Äitien apuna halki Suomen

Olen nyt saanut testata Babyfit.fi:n palveluita keväästä asti ja postauksia olettekin saaneet lukea Babyfittiin liittyen kropan synnytykseen valmistamisesta, vauvajumpasta, personal trainer -palvelusta, laihdutuksesta, palautumisesta, raskausajan liikunnasta ja synnytysvalmennuksesta. Ei ole varmaan jäänyt epäselväksi, mitä mieltä palvelusta olen ollut!

babyfit1

Jos nyt vielä kerrataan niin Babyfithän on odottajille ja äideille suunnattu hyvinvointipalvelu, jonka tarkoitus on liikunnan ja personal trainer -palvelun kaikille mahdollistamisen lisäksi tuoda apua ja tukea odotukseen ja kaikkiin raskaus- sekä vauva-aiheisiin kysymyksiin kaikkein syrjäisimmillekkin alueille.

babyfit-022

Näiden kuukausien aikana olen löytänyt tavan liikkua vaikean raskauden sallimissa rajoissa, saanut henkistä tukea synnytykseen valmistautumisessa, sekä auttanut kehoani valmistautumaan synnytykseen. Olen myös laihduttanut tavoitteena olevasta 19 kilosta 11,5 kiloa ja kiinteyttänyt vartaloani, viettäen samalla laatuaikaa uuden vauvan kanssa. Olen saanut nopeasti apua ruokailuongelmiin, laihdutuksen vaikeuteen, motivaation puutokseen ja treenaamiseen. Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen Babyfittiin!

Blogi22

Babyfit on täydellinen tapa pitää huolta itsestään, kun aika vain ei riitä enää käymään sitä 4 kertaa viikossa salilla ja personal trainer -tapaamisissa. Kaikilla ei myöskään ole minkäänlaista salia lähellä tai kynnys lähteä ryhmätunneille voi olla liian suuri. Babyfitistä voit saada apua ja tukea niin arkeen kuin suurempaankin elämänmuutokseen.

Blogi271

Nyt tuli muuten mieleen yksi lisäys aiempiin teksteihini; kirjoitin joskus, että kaipaisin Babyfitin tarjotaan kahvakuulailuvideoita, mutta minulta oli täysin jäänyt huomaamatta, että siellähän on niitä jo! Ne vain olivat ”piilossa” personal trainer -osiossa, heti siellä liikepankin alimpina.

Blogi27-3

Iso kiitos Babyfitille tästä mahdollisuudesta, olen saavuttanut avullanne paljon ja onnistunut pitämään itseni selväjärkisenä arjen kiireiden keskellä!

Tämä postaus on osa Babyfit.fi:n kanssa yhdessä toteutettua postaussarjaa.

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Ihastuin sun yhen kuvan paitaan, Toi valkoinen missä on iso kaulaaukko selkäänpäin , mistä olet mahtanut sen ostaa ?? :))

Avatar

Säteilet ♡

Avatar

voi oot niin kaunis noissa kaikissa kuvissa <3

Avatar

Olet todella upea! Ihailen sinnikkyyttäsi todella! 🙂 itselläni on 7kk vanha poika ja äitiys lomalla olen lihonnut ja turvonnut/todella paljon nestettä. Onko sinulla antaa vinkkejä kuinka aloittaa tämä ikuisuus projekti? Siis ilman niitä sali käyntejä… tai vaikka antaa terveellesiä ruoka ohjeita? 🙂 kiitos jo näin etukäteen 🙂 ps. Olet todella kaunis! Ihailen sua!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä