Näin ne kilot karisee

Huomhuom, en todellakaan ole minkään sortin ammattilainen, enkä kehota ketään noudattamaan minun ruokavaliotani, enkä usko että se missään nimessä on terveellisin ja tehokkain mahdollinen.

Mä olen pyöritellyt ja lykännyt tän postauksen tekemistä vaikka kuinka kauan, koska olen hävennyt. Nyt sen kuitenkin päätin tehdä, koska itsestäni kuvaa ottaessani, olin niin ylpeä. Jaoinkin tuon ennen-jälkeen kuvan jo Facebookissa päivällä ja se oli äsken kerännyt jo lähes 2000 tykkäystä ja hurjasti ihania kommentteja, vautsi! Kiitos teille kaikille! Tätä ennen -kuvaa itsestäni olen hävennyt niin älyttömästi, että en ole uskaltanut näyttää sitä lähes kellekkään. Mutta sitten aloin miettiä, että eihän mulla ole mitään hävettävää. En mä ole ainoa, joka onnistuu raskauden aikana keräämään jopa sen 30 kiloa. En ole myöskään yksin asiasta tuskailuni kanssa. Ja mulla todellakin on syytä olla ylpeä näistä saavutuksista. Lähtötilanteessa olin ylipainoinen, huonokuntoinen ja voin huonosti niin fyysisesti kuin henkisestikin. Nyt olen normaalipainoin ja voin loistavasti!

Kiloja pudotettavana oli alunperin 26, mutta suurensin painotavoitettani ja määrä muuttui 19 kiloon. Näistä 19 kilosta olen nyt pudottanut 11,5. Paino ei ole pudonnut yli kuukauteen enää ollenkaan, mutta keho on muuttunut senkin edestä. Tuskastuin junnaavaan painoon, mutta kuvia katsellessani tajusin, että nyt olen saanut sitä kuuluisaa lihasmassaa, joka painaa enemmän kuin läski. Läskiäkin mulla on edelleen vaikka muille jakaa, mutta paljon on lähtenyt. Tavoitteeseen on vielä pitkä matka, mutta tämä välitavoite näyttää kyllä aika hyvältä ja antaa inspistä jatkaa taas entistä paremmalla tarmolla! Olen kuitenkin onnistunut tavoitteessani pudottaa painoa kadottamatta kaikkia muotoja. Tärkeintä mulle oli se, ettei peppu katoa! Olen onnistunut siinä, minkä luulin olevan mahdotonta. Olen laihduttanut ja silti saanut herkutellakin!

kekkerit 120

Aloitin terveelliset elintavat noin kuukautta synnytyksen jälkeen, syyskuun lopussa. Kuntoilussa olen käyttänyt apuna Babyfitiä, josta olen teille postannut, mutta lisäksi minulla on jäsenyys Turun Lady Linelle. Lady Line on ihan huippu paikka ja nautin siellä käymisestä etenkin sen takia, että se on vain naisille. Minulla ei ole vielä kunnollista saliohjelmaa, vaan olen tehnyt ihan oman ohjelmani mukaan. Vuodenvaihteessa saan kuitenkin kunnollisen kattavan ohjelman treeniä ja syömistä varten ja aloitetaan Topiaksen kanssa yhdessä elintaparemontti. Pyrin käymään salilla sen 3 kertaa viikossa, välillä ehdin useammin ja välillä en ehdi ollenkaan. En ota siitä stressiä, annan kaiken mennä omalla painollaan. Jos ei yhtään huvita mennä niin en mene.

Yleensä kuitenkin salilla käyminen on mulle se päivän kohokohta, koska nautin siitä niin paljon. Jossain toisella salilla käyminen saattaisi olla vähän pakkopullaa, mutta Lady Linella fiilis on niin mahtava, että siitä ei voi olla pitämättä. Kaikki henkilökunta on ihanaa ja jäsenet mukavia. Treenilaitteet ovat huippuluokkaa ja juoksumatolla juostessa voit samalla katsoa lempparisarjojasi. Treenin jälkeen on kiva palkita itsensä vaikka solariumilla, infrapunasaunalla ja hierontatuolilla, jotka kaikki muuten kuluvat kuukausimaksuun. Ja ei, tämä ei ole mikään mainos, olen käynyt Lady Linella vuodesta 2012 asti ja se vaan on niin paras paikka, että voisin hehkuttaa sitä ikuisesti!

kekkerit 126

Ruokavalioon olen saanut paljon neuvoja personal trainerilta, lähinnä sen suhteen, mitä korvata ja millä. Mutta en ole halunnut mitään tiukkaa ruokavaliota, koska tiedän, että se ei toimi kohdallani. Kaikkein tärkeintä tässä laihdutuksessa on ollut se, etten kiellä mitään kokonaan. Totaalikieltäytyminen johtaa vain sortumiseen. Sen sijaan palkitsen itseäni niillä herkuilla, sillon kun sen ansaitsen. Saatan aamulla päättää, että jos nyt syön päivällä terveellisesti ja teen kunnon treenin, niin voin treenin jälkeen palkita itseni joulutortuilla. Saan inspiraatiota tehdä töitä päivän ajan, koska tiedän, että sitten illalla voin herkutella vähän hyvällä omatunnolla. Mulle ainakin tulee aina morkkis jos herkuttelen ylimääräisiä juttuja, koska tiedän, että ei saisi.

Olen jättänyt ruokavaliostani turhat hiilarit suurimmaksi osaksi pois. Huomasin, että ne turvottavat minua hirveästi ja olen väsynyt ja flegmaattinen kun vedän hiilareita. En karppaa, välttelen vain hiilareita. Korvaan aina pastan, perunan ja riisin kasviksilla. Tänäänkin oltiin ravintolassa ja valitsin lehtipihvin, mutta pyysin perunoiden tilalle lämpimiä kasviksia. Leivän jättäminen oli se vaikein, koska syön sitä aina niin paljon. Välillä syön vieläkin ruisleipää, mutta en oikeastaan enää edes kaipaa leipää hirveästi. Korvasin sen rahkoilla ja hedelmillä.

kekkerit 125

Ruokavalioni on proteiinipitoinen, koska haluan saada lihaksia ja kiinteytyä. Välttelen siis turhia hiilareita sekä rasvaa, ja tankkaan protskua. Syön usein kotona tonnikalasalaattia, jossa korvaan salaatinkastikkeen kermaviilillä, jonka maustan kevyesti. Muita suosittuja ruokia on uunilohi ja lämpimät kasvikset. Kuorrutan yleensä uunilohen tuorejuustolla, mutta nyt olen jättänyt sen pois ainakin osasta lohta, koska sekään ei kovin terveellistä ole. Eniten syön kanaa ja kasviksia. Yritän vaihdella paljon sitä, mitä kasviksia syön, etten kyllästyisi. Suosikkejani on porkkana, kukkakaali ja punasipuli. Välipaloiksi ja aamupalaksi syön smoothieita (joko maitorahkasta tai rasvattomasta jogurtista), maitorahkaa mehukeitolla tai marjoilla, raejuustoa ja riisikakkuja. Riisikakuthan ovat täynnä niitä turhia hiilareita, mutta olen sallinut ne itselleni, koska ne ovat kevyitä ja täyttäviä, mutta ainakin minun mielestäni silti hyvän makuisia.

Herkuttelen tosiaan edelleen. Noin kerran viikossa sallin itselleni boostipäivän ja syön vapaammin. Olen kuitenkin huomannut, etteivät herkut enää edes uppoa niin hyvin kuin ennen laihdutusta. Jos en himoitse aivan älyttömästi esimerkiksi suklaata, joka on suurin paheeni (pliiiiis joulupukki, älä tuo suklaata etten saa tekosyytä syödä sitä älyttömästi!), niin yritän korvata herkut jollain terveellisemmällä. Kasvisdippi on se tuttu ja turvallinen, mutta aina se ei riitä. Sen sijaan olen nyt alkanut syödä popcornia, koska se on miljoona kertaa kevyempää kuin vaikkapa sipsit. Toinen hyvä on ne uudet Vaasan ruisnachot, dippaan niitä aina rasvattomaan kermaviilidippiin. En välitä niistä hirveästi sillaisenaan, mutta dipin kanssa ne ovat todella hyviä. Ja paljon parempia kuin ne ruissipsit, joissa on oikeasti vaikka kuinka paljon vehnää joukossa. Ruisnachot ovat paljon terveellisempiä ja niissä on paljon kuitua!

topias (3)

Eniten herkkuja muistuttava korvausherkkuni on Fazerin pitaleipäsipsit. Ne ovat aika uusia, eikä niitä vielä ole ihan kaikissa kaupoissa. Niitä löytyy nyt vissiin kolmea eri makua ja ne löytyvät samalta osastolta ruissipsien ja riisikakkujen kanssa. Pienessä pussissa on todella vähän kaloreita, eivätkä nämä ”sipsit” ole uppopaistettuja, vaan ne on paistettu pannulla. Suosittelen kokeilemaan! Toimivat kiireessä myös hyvänä välipalana.

Kuten sanottua, laihdutukseni ei ole vielä todellakaan päämäärässä, mutta hyvässä vauhdissa matka on sujunut. On ollut ylämäkiä ja alamäkiä, mutta luovuttanut en ole kertaakaan. Kuka tahansa pystyy samaan, kun vain päättää sen! Tärkeintä on edetä pienin askelin. On lähdes mahdotonta tehdä täysmuutos elintapoihin kerralla. Se johtaa vain kyllästymiseen. Aloita sen sijaan muuttamaan tapojasi yksi kerrallaan. Jätä ensin pois sipsit. Seuraavana viikkona luovut suklaasta. Sitten aloitat kevyen liikunnan. Muutaman viikon päästä voisit aloittaa jonkun harrastuksen. Sitten jätät pois turhat hiilarit ja syöt enemmän kasviksia. Ennen kuin huomaatkaan niin ole muuttanut lähes kaikki huonot tapasi ja laihtunut siitä rytäkässä ylimääräisiä kiloja pois ja voit paljon kevyemmin ja paremmin.

kansikuva

Treenijutuista on tulossa vielä tarkempaa postausta erikseen, kunhan saisin joskus jonkun salille mukaan kuvaamaan!

Onko lukijoissani paljon kanssalaihduttajia?

Kommentit

84 kommenttia
Avatar

Vau, tuo ero ennen ja jälkeen kuvilla on valtava! Ite synnytin syyskuussa ja näytän edelleen samalta kuin sää tuossa ennen-kuvassa!

Avatar

Olen kohta puolivuotta laihduttaa, huonolla tuloksella.. On vaan jotenkin vaikeaa saada itsestä irti ja varsinkin kun poika on niin mussa kiinni + mies tekee kahta työtä ja ei oo ylimäärästä rahaa.. Tiedän on tekosyitä mutta jotenkin pitäis saada toi ajatusmaailma käännettyä.. Tsemppiä sulle!!

Avatar

Kiitos ihanasta postauksestasi. Ehkä täälläkin päässä alkaa taas energia virrata. Itsellä synnytyksen jälkeen lähtenyt 14kg nyt juuttunut tähän mutta 10kg pois on tavoitteeni. Hyvin se laihdutus sujuu sinulla. Tsemppia Emilia jatkolle ja paremmalle kunnolle 🙂

Avatar

Upea Emilia! 🙂

Avatar

Aivan mahtavaa työtä Emilia!!!! Oon niin ylpeä susta! 🙂 vaikeuksien kautta voittoon! 😉 itse otin susta mallia ja lopetin roskaruuan, suklaan ja sipsien syömisen ja kahteen viikkoon laihtunut 6kg, ainakin toivottavasti! Pelkään vain että vaaka valehtelee ;D mutta on muutamat housut mitkä ei kiristä niin paljoa kuin kaks viikkoa sitten 😉 jatketaan samaa rataa! 🙂

Avatar

Vautsi! Itselläni hirveä ressi Ollut Päällä Painon Vuoksi Mutta Nyt Uskallan Ottaa Rennommin Kun Tiedän Että Ne Raskauskilot On Mahdollista Pudottaa 🙂 ole Ylpeä Itsestäsi <3

Avatar

ouwau! anna osa sun motivaatiosta mulle!

Avatar

Siis ihan uskomaton muutos kropassa noin lyhyessä ajassa! Wau!

Avatar

Vau, upeita tuloksia! Juuri tuolla tavalla itsekin olen laihduttanut raskauden jälkeen. Meidän lokakuiset häät oli todella hyvä motivaattori. Mun mielestä on tärkeää, että on jokin tärkeä päämäärä mihin tähtää- omalla kohdallani se oli häämekko, johon mahtua. Ja ylläpitääkseen sen painon, pitää keksiä uusi tavoite. Esim. ensi kesäksi haluaisin uskaltautua monen vuoden jälkeen uimarannalle muutenkin kuin verhoiltuna. 😉

Jos kiinnostaa lukea mun -30kg laihdutusprojektini, niin tässä linkki:

http://pellavasydamia.blogspot.fi/2013/09/30kg-painonpudotus-toivepostaus.html

Vielä on itsellä matkaa rantakuntoon, mutta jouluherkuttelujen jälkeen alkaa taas terveellinen ja treenintäyteinen elämä. Välillä pitää muistaa myös himmailla, että treeni pääsee kunnolla vauhtiin.

Tsemppiä ja onnea! Sekä mukavaa joulua tottakai. 🙂

Avatar

Meillä on samanlaiset ruokailutottumukset, mutta sulla tulokset näkyy selkeämmin! Johtunee varmaan siitä, että olen ollut laiskempi liikunnan suhteen… 😉 Mutta upea palautuminen, tsemppiä jatkoon!! <3

Avatar

Vitsit, ihan huikee muutos noin lyhyessä ajassa! Oo ylpee itsestäs, näytät super hyvältä =)

Avatar

HERRANJUMALA EMILIA!! VAU!

Huh, nyt ei tuu muita sanoja.

Avatar

Mä oon niiin iloinen sun puolesta!!! <3 mä ihan herkistyin täällä ruudun toisella puolella. Sä oot vahva nainen! Jatka samaan malliin 🙂 PS. Hyvää jouluu sinne teille <333

Avatar

Hienoa. Näyttää erittäin hyvältä ja kiva ettet ole liian ankara itelles. Minäkin olen kesästä pudottanut 10 kiloa, kun innostuin kiloklubista. Se on ilmainen ja innostaa todella paljon syömään oikein ja saamaan pallot vihreiksi.

Avatar

Sun hiuksetkii näyttää hei paljon terveemmiltä ! Mä alotan heti tammikuussa laihduttamisen, ei oo onneksi ku 8kg tiputtamista joten eiköhää se nopsaa lähe, toivottavasti 🙂 Harmittaa vaa kun yksinhuotajana ei pääse salille :/ mut kyllähän niit kotikonstejakii löytyy 🙂 Oon kyl niin ylpee sun saavutuksesta !

Avatar

Ei sun tartte enää yhtään laihtua tosta, näytät niin upeelta!! Tosi rohkeeta jakaa toi kuva, en ikinä uskaltais!

Avatar

Aivan uskomatonta! Mielettömiä tuloksia oot saanut aikaan alle kolmessa kuukaudessa. Ei voi kuin ihailla. En ole missään vaiheessa edes tajunnut blogiasi lukeneena ja kuviasi katselleena, että olisit ollut mitenkään hirveän ylipainoinen. Ajattelin sen olevan vain normaalia raskauden jälkeistä turvotusta ja niitä muutamia liikakiloja. 30 kg on toki hurja määrä ja siihen vaaditaan paljon jo syömistä ja herkuttelua, pelkkä raskaus kun ei tuo erilaisine muutoksineen kuin keskimäärin sen 12 kiloa painoa lisää. Haluaisitko avata vähän, mitä raskauden aikana söit?

Joka tapauksessa: upeaa työtä! 🙂

Avatar

Sä näytät tosi upealta!

Mä oon nyt suunnilleen ton kokonen kun sinä tossa ”ennen”-kuvassa ja se ällöttää mua suunnattomasti. Sitten taas haluaisin olla tuossa kunnossa kun sinä tuossa ”jälkeen”-kuvassa! Joten tästä sain todellakin inspiraatiota tähän touhuun. Kolme kuukautta on hyvin lyhyt aika ja jos kerran siinä ajassa on mahdollista tehdä tuo niin kyllä aion aloittaa taistelun! Kiitos paljon tästä postauksesta!♥

Avatar

WAU EMPPU! <3 Iso muutos ja saat olla itsestäs ylpee. Tämä postaus antoi ison motivaation karistaa nää mun loput kilot!

Avatar

Tämän tarvitsin saadakseni inspiraation! Synnytin 5 kk sitten, paino on pudonnut mutta vatsan seutu on ”löllykkä” edelleen. Ja lihakset (mitä nyt ikinä olikaan) on kadonneet.. Huono kunto ja väsymys on myös tuttua. Jään odottamaan treenipostaustasi, kiva olisi tietää mitä pitää tehdä että oikeat paikat kiinteytyy ja miten muokata haluamia paikkoja. Ihan mahtavaa, ole ylpeä itsestäsi! 🙂

Avatar

Wau 🙂 tosi mahtavaa, kyllä voit olla ylpeä! Täällä elämäntapoja myös muunneltu pikkuhiljaa terveellisemmäks. Synnytyksestä neljä kuukautta ja imettää aion niin pitkään ku onnistuu. Laihduttamisesta ei siis oikein voi puhua, mutta elämäntavat kuntoon ja hyötyliikunta ja koiran kans lenkkeily on mulla in 🙂 menoa avittaa myös urheilua harrastava mies ja aktiivinen kolmevuotias esikoinen. Tavoite olis et sais noin kymmenen kiloa pois. Jatka samaan malliin! Sun blogia on mielenkiintoista seurata.

Avatar

Saat olla niin ylpee itsestäs! Noin lyhyessä ajassa noin hieno muutos, ei voi muuta sanoa kuin VAU! 🙂

Mullakin olis tavoite kiinteytyä, ja pakko nyt vuoden vaihteessa kyllä ruveta vähän tekemään remonttia itsekin elämäntapohin! Mutta on vaan niin ”helppoa” syödä itse epäterveellisesti kun asutaan pojan kanssa kahdestaan ja ei vielä syödä samoja ruokia, mutta ollaan tässä pikkuhiljaa siirtymässä samoihin ruokiin ja huomaan nyttenki jo että tulee syötyä paremmin sen takia 🙂 Ja ärsyttää kun ei oo oikein mahollisuutta salille mennä, kun tosiaan ollaan pojan kanssa kahdestaan.. Pitää yrittää taas aloittaa lenkkeilyt uudestaan:)

Avatar

Millälailla valmistat lämpimiä kasviksia? Ostatko tuoreena vai käytätkö pakasteita?(: mulla on niin pieni keittokomero että siellä ahistaa kokkailla ja se vähän jarruttaa ruokailumuutoksiani.. 😀

Avatar

Näytät niin hyvältä 🙂 hoikka mutta naisellinen! Jopa sun hiukset ja iho näyttää terveemmiltä, oletko ite huomannut? Onnistuisiko saada smoothie ja kasvisten laitto reseptejä?:) kumpienkin laitto kiinnostaa, mutten keksi mitä tekisin ja mistä aineista!

Avatar

Pakko jakaa tarinani jollekkin, vaikka edes tuntemattomalle. Olen 16-vuotias tyttö ja olen aina ollut perso makealle, varsinkin suklaalle. Ala-asteen lopussa ostin melkein joka päivä suklaapatukan ja sen jälkeen määrä on kasvanut kuukausi kuukaudelta. Viime syksynä huomasin syöväni isoja määriä, suklaalevy päivässä meni helposti. Sen jälkeen määrä taas vain lisääntynyt, ja tietysti myös paino. Tällä hetkellä saatan syödä päivittäin 500-700g irtokarkkia, pääosin suklaata.

Olen aina ollut painokäyrien mukaan täydellisesti nollassa kulkeva tyttö, eli normaalipainoinen, mutta nyt puolentoista vuoden aikana käyrä on muuttunut tikkusuorana ylöspäin. Itkuhan siinä pääsi kun sen näin. Olen muutenkin ollut jo jonkin aikaa vähän masentunut ja äiti onkin passittanut minut jo kerran psykologille.

Suurin ongelmani on se, etten osaa puhua asioistani. En edes parhaille kavereilleni, enkä äidilleni. Äiti on itkeskellyt monta kertaa, kun haluaisi auttaa, mutten puhu.

Olen noin 166cm pitkä ja tällä hetkellä painan reilu 92kg.. Vielä kesällä painoin 77kg. Olen kirjaimellisesti TÄYNNÄ raskausarpia, pohkeissa, reisissä, takapuolessa, kyljissä, vatsassa ja alleissa. Osaat varmaan arvata mitä tämä tekee nuorelle naiselle. Itsetuntoni on todella matalalla ja en ole käyttänyt shortseja tai käynyt ystävieni tai äidin kanssa saunassa yli vuoteen. Pahina on huomata miten jotkut entiset vaatteet eivät enää mahdu.

Puolitoista viikkoa sitten kävin ensimmäistä kertaa ravintoterapeutilla ja hän luokitteli syömiseni ahminnaksi. Minun täytyisi saada aika psykologille/psykiatrille, jotta sille löydettäisiin syy.

Olen vuoden ajan liikkunut säännöllisesti, viime keväänä monta tuntia päivässä, mutta paino ei laskenut, koska ruokailuja en saanut muuttumaan. Kesällä innostus hieman laski, mutta nyt syksyllä olen taas alkanut käymään.

Pointti oli se, että aijon tallentaa nyt tuon muutoskuvasi puhelimeeni ja yritän katsoa sitä aina, kun olen ratkeamassa herkkuihin! Minun on pakko laihtua, ihan oman henkisen hyvinvointinikin kannalta! Toivon koko sydämestäni, että saisin itseni syömään oikein ja liikkumaan monipuolisesti.

Kiitos kun jaoit muutoskuvasi, se luo minuun toivoa, että joskus minäkin voisin katsella kuvia itsestäni ja huomata muutoksen! Jatka samaan malliin! Toivon, että luet tämän, ei välttämättä tarvitse vastata 🙂 olet nimittäin nyt tasan ainut jolle olen tästä kaiken kertonut!

<3

Avatar

Luin sun tarinas. Surullista:-( mutta jos haluat tarpeeksi on elämänmuutos mahollista. Zemppiä ihan hirmusesti sulle ja yritä ottaa terapeuteilta kaikki apu vastaan.:) Ja nuo Emilian antamat vinkit pieni muutos kerrallaan toimii. Ainakin minun elämässäni missä vain aiheessa.

Avatar

minä ainakin haluan toivottaa sinulle tsemppiä 🙂

Avatar

Voi tyttö! Tiedän fiilikses osittain. Mulla oli just samoja syömistapoja, joskin ei onneksi jokapäivä. Lumipantteripussi ja chilipähkinäpussi kaupasta ja kirjaa lukiessa nassuun vaa.. aika perus oli. Söin kyllä melkee joka päivä jotain herkkua, kotoo ku löyty jäätelöö keksiä karkkia leivonnaisia …. olin ite sillon 15v, nyt oon 17. Onneksi puutuin siihen, kun järkytyin puntarin näyttäessä lähes 80kg! Pitkä tyttö oon, mutta toi oli jo ylipainoo. Vihdoin oikeesti päätin että NYT MÄÄ LAIHDUN. Ja niin mää tein. Jätin kerralla herkut, ja aloin muita epäterveellisempiä juttuja korvata pikkuhiljaa muulla. Tykkään kaikesta, joten ei ollu iso onngelma syyä raejuustoo ja rahkaa jne. Nyt 64-kiloisena nuorena naisena täällä kirjoittelen! En oo minäkää tästä puhunu pahemmin kellekään mutta kyllähän sen on ihmiset huomannu! Niin ihanaa olla hoikka. Ennen aina häpesin itteeni, alaasteelta asti. Esim varvistelin aina istuessa ettei reidet oo nii läskit siinä tuolilla.. ja muuta tälladia. Nykyäänki kyl iha luonnostaa istun sillai , en ees huomaa! Mutta parasta on että nykyään NAUTIN liikunnasta enkä vois kuvitellakkaa elämää ilman juoksua ja salia jne.. vaikka laihduinki pääosin aluksi ihan ruokavalion muuttamisella ne 10kg. Herkut on edelleen yhtä hyviä, mutta ei vaan oo tarve vetää niitä ennenvanhantyylillä, alkaa vaa yökötttää 😀 sekä suolaset herkut on aika helppo pitää pois,makeet haastavampaa mutta saa niitäki joskus syyä 🙂 tällä tarinalla halusin lähinnä saadasut tajuumaa että SINÄ TODELLAKIN PYSTYT SIIHEN! Ota kaikki apu ilolla vastaan, kuuntele ittees ja älä ajattele laihduttamista pakkona tai kamaluutena, vaan nauti siitä että todellaki pystyt sen avulla tekee ihmeitä itelles! Olo kohenee ku kilot karisee! Ite aattelin sillo jossai vaiheessa ”miten tää muka on nii vaikeeta, syöt vaa kunnolla ja thatsit,sitä sit laihtuu vaan!” . TSEMPPIÄ MILJOONASTI SULLE!!!! <3

Avatar

Vau, aivan mahtava muutos! Onnea ja tsemppiä loppurutistukseen 🙂 Smoothieohjeita mäkin kaipailisin. Nyt olen raskaana, mutta keväällä vauvan synnyttyä sitten myöskin painonpudotusurakka edessä 🙂

Avatar

Itsellä paino alkoi nousta oman ns. välinpitämättömyyteni takia joka tänäpäivänä kaduttaa, näytän lähinnä juuri synnyttäneeltä ja oikeasti kuopus on jo 3! Jonkinlainen tiedostus on ollut koko ajan että painoa on tullut lisää kun vaatteet eivät samalla tavalla mene päälle, silmät miltein tippuivat päästä, +14kg..toivon että saisin otettua itseäni niskasta kiinni 🙂 upean työn olet tehnyt ja näytät erittäin hyvältä!! 🙂

Avatar

Mahtavaa Emilia! Tulokset kyllä näkyy kropassa todella hyvin! 🙂

Avatar

Kyllä mä sanon vaan että WAU, uskomaton motivaatio sulla laihdutuksen ja etenkin kiinteytyksen suhteen! Mistähän saisi moisen intopistoksen itseensäkin. Laihduttaa ei tarvitse, mutta kiinteytys ja lihakset olisi haaveissa 🙂

Avatar

siis vau, oot ihan uskomattoman työn tehnyt ja sen kyllä näkee! upean näköinen olet. kiitos tuhannesti hyvistä vinkeistä.

Avatar

Emilia oot huikee! Waude! Hyvin mennyt ja mahti asenne. Zemiä jatkoon ja kyllä jouluna pitää herkutella!;–)

Avatar

Mahtavaa!! 🙂 minulla 2kk synnytyksestä ja nyt aloin käymää salilla, toivottavasti itsekkin pian samassa kunnossa! Nää tämmmöiset postaukset on parhaita, antaa sen toivon synnyttäneille naisille että kroppa kyllä palautuu takaisin jos vaivautuu tekemään asian eteeb jotain 🙂

Avatar

Vaude! Hyvältä näyttää. Täällä sama projekti tai siis elämäntaparemppa ollut menossa 4kk, mutta pudotettavaa on noin 30 kiloa ja ruokavalio on hyvin tarkka personal trainerin toimesta (punnitsen vaa’alla lihat,pastat jne). Lisäksi herkut ovat olleet kokonaan pannassa ja juuri viikonloppuna sain palkinnoksi ekan herkkuillan, kun painoa on pudonnut noin 13kg! 🙂 2 kertaa viikossa käyn salilla ja 1-2 kertaa bodypumpissa tai combatissa. Lisäksi pelaan vielä lentopalloa. Kun kerroit ruokailutottumuksistasi, niin täytyy kysäistä, että saatko tarpeeksi kuituja päivän aikana? Itselläni ruokavaliossa on aamupuuro ja puolikas ruisleipä ja iltapalalla 2 kananmunaa ja ruisleipä. Päivällisellä lihan kanssa täysjyväpastaa tai -riisiä. Lounaalla lihan kanssa ne kasvikset.

On palkitsevaa nähdä/ kuulla siitä, että on laihtunut, mutta kyllä sekin motivoi, kun näkee lihasten alkavan erottua 🙂 imetätkö muuten vielä?

Avatar

Oot saanut aikaan upeita tuloksia! Ja nimenomaan omaan muutoksilla, mitä voit noudattaa loppuelämäsi etkä millään pikadieetillä tai ateriankorvikkeilla. 🙂 Itse olen vielä raskaana, mutta kyllä tämä motivoi minua kiinnittämään huomiota ruokavaliooni jo nyt! Ihanaa joulunaikaa sinulle ja perheellesi. <3

Avatar

Todella nopeasti ja hyvin oot kyllä laihtunut, wau 🙂

Mulle on samantapanen projekti menossa, raskauskiloja ei oo kuin pari hassua jälellä mutta mahassa löysää nahkaa ja löllöä senkin edestä. Onneksi korkeavyötäröiset housut on keksitty 😀 pitkän syömishäiriötaustan omaavana yritän myös laihduttaa hitaasti ja ilman stressiä 🙂

Avatar

Vau mikä muutos! Tsemppiä jatkoonkin vielä 🙂

Avatar

vau, ihan mieletön muutos Emilia, noin lyhyessä ajassa 🙂 Hienoa, oot varmasti tehnyt paljon töitä sen eteen!!

Avatar

WAU!

En seuraa sun blogia, enkä ole äiti, mutta tää postaus kyllä anto mulle aivan mahottomasti toivoa että saisin aloitettua oman laihdutusprosessini ! Pakko vielä mainita, että rohkea veto laittaa ennen ja jälkeen kuvaa kaikkien nähtäväksi. Siinä ei oo mitään noloa, se vaan todistaa että oot paremmin ittes kanssa sujut kun moni muu. JA sun lukijat saa paljon paremman käsityksen sun etenemisestä.

PS. Jälkeen kuvasta voi ihan nähdä miten tyytyväinen olet tämänhetkiseen tilanteeseen, kauneutta !

Tsemppiä paljon täältä lapista ja muista myös herkutella !

Avatar

Hyvältä näyttää, kannattaa olla varovainen, ettei mene överiksi….mutta uskon, että osaat varoa.

Hiljaa hyvä tulee!

Avatar

Aivan upea muutos, onnittelut!! (: Ja ihana että sallit itsellesi yhä pientä hemmottelua, tulee sellainen olo että tuohon minäkin voisin pystyä.

Itselläkin alkaa tammikuussa kuntokuuri, johon olen jo pikkuhiljaa itseäni psyykannut (ei roskaruokaa, sipsejä vain erikoistilanteissa, alkoholin vähentäminen…). Yritän sekä päästä parempaan kuntoon että säästää rahaa häitä varten, saan kaksi kärpästä yhdellä iskulla kun alkoholiin ja mättöön ei mene enää ylimääräistä rahaa 😉

Avatar

Vau, ihan huikea muodonmuutos, näytät upealta! Oon superonnellinen sun puolestas Emilia 🙂

Avatar

Ohhoh mikä muutos noin lyhyessä aikaa. Tosin sain itsekin tiputettua 16 kg helposti lenkkeilemällä ja pikkuisen ruokavaliota muuttamalla. En mitään radikaalia tehnyt, ja herkuttelin joka päivä.

Nyt kun en pääse liikkumaan samalla tavalla(selkä sökö), niin läskiä on tullut takasin.

Avatar

Aivan upeaa! Tästä saa varmasti moni muukin motivaatiota ja tajuaa ettei se painonpudotus raskauden jälkeen oikeasti ole niin vaikeaa. Olet upea esimerkki! 🙂

Avatar

Ei voi muuta sanoa kuin VAU!! Hyvä Emppu <3

Avatar

Moikka! Ensimmäisen lapsen synnyttyä olin solakssa kunnossa eikä minulle jäänyt yhtäkään raskauskiloa ja elin siinä luulossa, että syksylllä saadessani toisen lapsen niin tippuvat kilot yhtä helposti. Näin ei kuitenkaan käynyt vaan kropassani on vielä yhdeksän kiloa jäljellä (ensimmäiset kahdeksan kiloa lähti helposti). Nämä kilot hirvittää ja näin ne aina katoessani peilistä ja se etoo. Yhdeksän kiloa ei kaikille ole paljoa mutta minulle se on, varsinkin kun hieman ennen toisen lapsen tärppäämistä painoin 61kg ja voin hyvin. Voihan nytkin hyvin mutta voisin paremmin jos saisin kilot pois. Siispä oma elämäntapa muutos alkaa tammikuussa ja haaveena olisi, että kesällä 2014 voin laittaa hyvillä mielin bikinit päälle 🙂

Iloista joulun odotusta sinulle ja perheellesi<3

Avatar

Vau Emilia! Mä toivon että pystyn tohon samaan sitten ku meidän kirppu on tullu ulos! 10kiloa tullut ja se kauhistuttaa tuleeko vielä 10 lisää!! 😀

Avatar

voi vitsit miten hienosti oot palautunut synnytyksestä ja miten upeita tuloksia oot saannu aikaa. Noita kuvia missä olet tällä hetkellä, nii ei voisi usko että olet synnyttäny sen pari kk sitten. Hienoa Emilia!:-)

Avatar

Vau, oot kyllä jo tosi hyvässä kunnossa ja vielä näinkin lyhyessä ajassa! Täällä ilmoittautuu myös yksi, jolle on jäänyt roikkuvaa nahkaa vatsanseudulle synnytyksen jälkeen (ja mun vauvani on sentään jo lähes 8kk). Vuodenvaihteen jälkeen olisi tarkoitus aloittaa salilla käynti (olen käynyt viimeksi rv17 salilla), kun lapsen saa noin kerran viikossa hoitoon. Tykkäämme nimittäin käydä yhdessä miehen kanssa salilla ja on aina oma tsemppari mukana:) Pyrkimyksenä olisi juurikin kiinteytyä, painoa ei tarvitse lähteä paria kiloa enempää…

Avatar

Mulle kiitos tollainen peppu! 😀 Oot älyttömän upea ja mulle oot antanut ihan hirveesti inspiraatiota ja motivaatiota mm. just elämäntapamuutoksiin, kiitos siitä! ♥

Avatar

Ei ihan pahan näkönen maha kahen lapsen äidillä! Oot upee =)

Avatar

Hienoa! Onnea saavutuksesta 🙂 Täällä niin ylpeänä sinusta.

Avatar

Ei mitään muuta sanottavaa kun että vau, vau, vau! Tajuton muutos noin lyhyessä ajassa. Sulla on kaikki syy olla ylpee itsestäsi, tohon ei moni pystyis!! Ihanaa! 🙂

Avatar

Vautsi mitä tuloksia!! Hyvältä näyttää eikä mun mielest edes tarviis enempää paineita ottaa laihtumisesta, mut pääasiahan on et voi hyvin:)

Avatar

Oho, herranjestas! ”WAU” oli eka jonka ajatuksissani sain muodostettua! Joten WAU Emilia WAU, ihan super hieno muutos tossa ajassa.

Mulla ei oo laihdutus päällä, vaan juurikin sen kuuluisan lihasmassan hankkiminen. Ja vitsit että se on ajoittain vaikeeta, vaikken itse peilistä välttämättä suurta eroa huomaa, niin salilla kaikista palkitsevinta on se, kun tajuaa että alotus painoihin on tullu parhaillaan monia kymmeniä kiloja lisää ja silti jaksaa hyvin!

Avatar

Huh! Upeita tuloksia 🙂

Avatar

Näytät upealle! 🙂 Onnea jatkoon!

Avatar

Hienoa Emilia, saat todella olla ylpeä itsestäsi. Minulla olisi myös semmoinen 20 kiloa pudotettavaa, tosin ne on raskauskilojen sijasta rakkauskiloja ;D Raskauskilot lähti hyvin itsestään, mutta siihen se sitten jäikin. Sain paljon motivaatiota tästä postauksesta! Kiitos, näitä lisää!! 🙂

Avatar

Olet kyllä aivan mahtava inspiraation lähde! 🙂 Uskon että pääset tavoitteeseesi ennen kuin huomaatkaan, ja nyt jo näyttää erittäin hyvältä!

Avatar

Oletpas päässyt hyvään kuntoon lyhyen ajan sisällä! 🙂 Wau.

Pakko kysyä, että miten ruokatapasi olivat erilaisia raskauden aikana, kuin normaalisti? Painoa sinulle tuli kuitenkin 30 kg, mikä on mielestäni aika runsaasti. Söitkö ns. kahden edestä? Mielenkiinnolla vaan kyselen! 🙂 Tsemppiä sinulle jatkoon! 😉

Avatar

Emilia tais tulla raskaaksi niin reippaasti alipainoisena? anorektisena jopa? korjaa Emilia jos olen väärässä.

Avatar

Ihan USKOMATON muutos 😮 Näytät superhyvältä! Saat kyllä ihan luvalla olla ylpee noista tuloksista, huippua 🙂

Avatar

Tosi upeasti oot laihtunut!!:) Onnittelut 🙂 Aloin seurata sun blogia erilaiset äidit ohjelman jälkeen kun olitte siinä ja nyt olen niin koukussa blogiisi että pakko katsoa joka päivä onko tullut postauksia. Upea blogi sulla jatka samaan vauhtiin 🙂

Avatar

voihan masennus..itsellä kaksi viikkoa synnytyksestä ja täytyy sanoo ettei ihan hirveesti motivoi toi liikkuminen. josko se nyt ei juur ikinä ole ennenkään motivoinut 😀 mutta leuka putos pöytään kun näin sun kuvat..you go girl! 🙂

Avatar

VAU!!! Aivan mahtavaa työtä Emilia!! 🙂 Tää motivoi varmasti niiiiiin monia!! 🙂

Avatar

OOT täydellinen 🙂

Avatar

Hei Emilia!

Oot saanu upeasti tuloksia aikaan lyhyessä ajassa! Näytät tosi hyvältä! 🙂

Katsoessani tuota tämän hetken kuvaa, ja lukiessani, miten paljon vielä aiot laihduttaa, huolestuin vähän. Ethän vaan yritä laihtua liikaa? Oletko jutellut tavoitteestasi ammattilaisen kanssa? Toivottavasti et pahastu, kun näin kyselen. Missään tapauksessa tarkoitukseni ei ole moittia tai mitään..

Avatar

Pakko myöntää että voisin tuijotella tota ennen/jälkeen kuvaa vaikka kuinka kauan, samalla aatellen että ei voi olla totta 😀 Ite oon aina ollu varma että en pysty laihduttamaan mutta pikku hiljaa mäkin alan innostuun. Viel kun salille pääsis, taitaa vaan olla vaikeeta saada vauvaa hoitoon niin usein että pääsisin käymään… :/

Avatar

Siis ääh, mulle tuli niin paha mieli ku oon vuoden ajan yrittänyt laihduttaa ja tällä hetkellä tilanne on -5 kg.. 🙁 Otan nyt sun postauksesta lisäboostia! 😉

Avatar

aivan uskomaton muutos sun kropassa, ja helvetti nuin lyhyessä ajassa.. itsellä laskettuaika maaliskuun 15, ja innolla ootan että pääsee sitten taas liikkumaan normaalisti ja hommaamaan takas kropan missä oli hyvä olla, tähän asti tullu kiloja 13 lisää.. no mitäpä tosta! kuitenki aivan ihana kroppa sulla nyt, eikä sun tarvi ollenkaa tuosta enää laihtua:) hienoa että uskalsit laittaa nuo ’ennen’ -kuvatkin 🙂 ihanaa joulua teille, muista syödä paljon kinkkua ja muuta ihanaa epäterveellistä, olet sen ansainnut <3

Avatar

SIIS WAU! oot saanu ihan mielettömän tuloksen aikaan! ja oot joskus sanonut, että sun peppu olisi omasta mielestäsi jotenkin iso, mutta noissa kuvissa näyttää ainakin tosi hyvältä! 😀 oot oikee supermimmi

Avatar

Hei!

Kovan työn olet tehnyt mutta äärettömän hyvin tuloksin. Minusta sinun ei pitäisi laihduttaa enää juuri mitään.

Ihan korkeintaan 2-3 kiloa!!!

Et varmasti nytkään näe itseäsi niin hoikkana kun oikeasti olet, johtuen vähän vääristyneestä minäkuvasta.

Jopa tuossa ekassa kuvassa jossa laihdutus alkaa, on lähinnä nestettä,turvotusta ja vasta synnyttäneen naisen vatsa. Lantio on siinä leveä mutta nyt se todella hyvin muotoutunut.

Toivon ettet paljoa enää laihduttaisi ja näkisit itseni sinä upeana naisena, esimerkkinä monille jota olet. Ihana Emilia <3

Avatar

Uskomatonta työtä, hyvä Emilia! Menin melkeinpä sanattomaksi kuinka hyvin olet saanut kiloja karisteltua. Tsemppiä, jatka samaan malliin!! :):)

Avatar

Hyvältä näyttää, nainen! Upeaa työtä ja hurjasti tsemppia terveellisen elämän jatkamiseen. <3

Avatar

Vau mitä tuloksia, noin lyhyessä ajassa! Tää postaus saa omanki motivaation nousemaan. 🙂

Avatar

Aivan loistava suoritus!! Mahtavaa, toivottavasti nyt jätät laihdutuksen tähän, sillä olet aivan jäätävän upea 🙂 Muotoja, mutta hoikka, jestas! Äläkä laihduta itseäsi niin pieneksi kuin esim. Iina, ei ole nättiä (minun mielipide), vaikka kaunis tuleva morsian onkin 🙂

Olet niin erityisen/erikoisen kaunis. Et ole mitään massaa, sinussa on sitä jotain, varmaan sitä mihin miehesi sinussa rakastuikin heh 😉 Voisitko tehdä sellaisen postauksen, missä vähän tarkemmin kertoisit ruokavaliostasi ja liikunnastasi? Ihan erittelisit aamupalan, välipalan, lounaat, ateriat, iltapalat ja liikunnat, päivittäin tms? Ihan yllätyin tästä mahtavasta saavutuksestasi, koska luulin ettet ole laihtunut (sain sellaisen kuvan blogistasi) :O

Avatar

Aivan helkkarin hyvä kroppa! 🙂 Tästä saa kyllä oikeasti motivaatiota omaan kuntoiluun. Laihduttamista en tarvii vielä (esikoinen syntyny vähän yli 11kk sitten, kaikki kilot jäi synnärille), mutta toinen on nyt matkalla ja jos hyvin käy, syntyy loppukesästä. Sen jälkeen veikkaan ettei nopeesta aineenvaihdunnasta oo enää mitään apua 😉 Rekisteröidyin tänään BabyFitiin sun innoittamana, en malta oottaa et pääsen tässä raskaudessa treenaamaan!

Avatar

Lisäähän ruokavalioosi lisää rasvoja niin rupee taas kilot karisemaan. 😉 rasvaton/vähärasvainen ei ole mikään suositeltava ruokavalio pitkäksi aikaa ja myös se on syy siihen kun sun paino junnaa paikallaan.

.

Avatar

ihan hullun motivoivia kuvia! upea saavutus lyhyessä ajassa ilman mitään turhia paastoja ja oksennusreenejä! ei uskois tosta kropasta että sulla on 2 lasta 🙂

Avatar

wou! huikeeta Emilia!! 🙂 mut miten nii pitkä matka tavoitteeseen? 😮 mun mielestä tossa ei paljoakaan enää oo varaa. ihan tosi älä laihduta ittees miksikään tikuks :((

Avatar

siis vau, ei voi muuta sanoa! sain itsellenikin tästä virtaa ja tammikuussa aloitetaan!

Avatar

Vaude, onpa ihailtava muutos! Näytät kyllä kertakaikkisen upealta 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä