Getting ready

Jokainen postaukseni alkaa nykyään tällä samalla lauseella, mutta pakko taas: huh mikä kiire ja stressi! Tää muutto on kyllä yks murhekryyni, tuntuu ettei ikinä saada pakattua! Onnistuin kaiken lisäksi vielä perjantaina nostamaan itelleni kuumeen ja makasin visusti peiton alla, jotta uskalsin lähteä lauantaina uhmaamaan tautia pikkujouluihin, koska olin odottanut niitä niin paljon. Meillä on lapset ja minä kipeinä ollut jo kauemmin, ainoastaan Topias on selvinnyt tauditta. Ei paljon helpota tässä muuttamisen keskellä! Sain nyt vihdoin kaikki joululahjat paketoitua, mutta muutama lahja vielä puuttuu, 7 jos oikein laskin. Tänään meillä oli lapset koko päivän hoidossa ja me ollaan vaan pakattu ja pakattu ja paketoitu. Kyllä tää tästä. Facebookissa vilahtikin kuvaa meidän muuttopuuhista, heh!

meloni 022

meloni 018

Hain iltapäivällä vielä kolme lahjakorttia Melonista. Mietin ja mietin muutamalle ihmiselle lahjaa vaikka kuinka kauan, kunnes tajusin, että hei. Sieltähän mä saan kaikille mieluisat lahjat! Pääsinpäs onneksi helpolla ja samalla päästiin Ennin kanssa juttelemaan meidän tulevasta laivareissusta, meinataan lähteä helmikuussa valloittamaan Itämeri! Mä en olekkaan päässyt laivalle bilettämään kohta 3 vuoteen, oon vaan ollut lasten kanssa päiväristeilyillä. Toi reissu tulee olemaan meidän myöhäiset pikkujoulut ja samalla pienimuotoinen ”kosto” meidän miehille, kun yleensä me aina joudutaan huolehtimaan niitten menoista ja tekemisistä 😉 Varasin samalla ajan ripsienpidennyksiin, en malta odottaa, että saan ne takaisin. Olen nyt pitänyt niistä taukoa ja tunnen oloni ihan seinäruusuksi!

meloni 009

meloni 002

meloni 013

Tällä viikolla mulla on ohjelmassa pakkaamista, pakkaamista ja pakkaamista, sekä torstaina Helsingin reissu ja pääsen tapaamaan yhden ihanan ystävän, jota en ole ennen nähnyt livenä, odotan innolla! Ajattelin nyt laittaa tällaisen pikkuisen kuulumispostauksen, koska viikko tulee muuten varmaan olemaan aika hiljainen. Mulla on kyllä pari postausta valmiina tällaisen hiljaisuuden varalta, ei hätää, en katoa kokonaan. Kunhan nyt saadaan muutto hoidettua ja joulu juhlittua niin päästään palaamaan normaaliin ja sitten alkaakin postaukset uudesta asunnosta ja remontista, jee! Jos mä nyt olen ihan muissa maailmoissa tän hässäkän keskellä niin toivotan teille jo valmiiksi hyvää joulua ja railakasta uutta vuotta 2014!

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

minkä pituset ripset otat/otit ja mikä kaarevuus? 🙂

Avatar

Voi juku! Oon helsingistä ja lähetään just to turkuun ni aattelin et hei ehkäpä mulla on tuuria nähä emilia sisustus shoppailulla turussa. Voi kökkö 🙁 t.lapseton mutta sun suuri fani 🙂 kirjotat niin ihanasti! Olipa tää mun komentti tyhmän kuulonen 😀

Avatar

Hei, tsemppiä paljon pakkauspuuhiin ! Täällä maltillisesti odotellaan millaisen kotipesän saatte rakennettua :3 Hihi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä