Kliseinen uusivuosiotsikko

Blogeissa kerrotaan joulusta, lahjoista, tehdään uudenvuodenlupauksia, kerrataan kulunutta vuotta ja kerätään sen kohokohtia. Täällä sitä kuitenkin joudutaan vielä odottamaan, sillä aika ei vielä riitä. Ja ei varmaan tarvitse koko ajan hokea miksi, heh… Pikkuhiljaa tavarat löytävät paikkansa, enkä ikinä lakkaa hämmästelemästä mistä tätä tavaraa oikein tulee.

ikea 040

Ylihuomenna juhlitaan uuttavuotta ja sitten alkaakin taas arki. Meillä alkaa pikkuhiljaa tammi- tai helmikuussa remppa ja blogi muuttuukin suurilta osin remppablogiksi. Ei hätää kuitenkaan, edelleen mukana tulee olemaan ihan peruskuulumiset ja muut tutut jutut. Tulee olemaan aika mielenkiintoista, millaista elämä on kahden lapsen kanssa remontin keskellä ja samalla pitäisi tehdä töitä. Etenkin kun tehdään remppa itse, iik!

Blogi27 (2)

Vaikka nämä perinteiset vuodenvaihdejutut toistaiseksi ovat poissa, sanotaan kuitenkin sen verran tulevasta vuodesta 2014, että odotan vuodesta tulevan uskomattoman kiireinen, todella palkitseva, hirmuisen onnellinen ja hurjan jännittävä. Uuden vuoden kunniaksi tulen tiistaina laittamaan teille yhden arvonnan ja vihdoinkin niitä kuvia tästä uudesta asunnosta! Olen niin innoissani uudesta vuodesta. Vaikka aina vain naureskellaan sille ”uusi vuosi, uusi minä” -skeidalle, niin tänä vuonna musta tuntuu, että se pätee meidän perheen kohdalla kaikessa! Uusi vuosi on meille tavallaan oikeasti uusi alku joidenkin asioiden suhteen. Jos katsotaan asioita vielä työn kannalta niin blogivuodesta 2014 tulee varmasti myös mahtava! Etenkin keväälle mulla on suuret odotukset tulevan remonttipostaussarjan suhteen.

Sitä sanotaan, että jos ei ole mitään fiksua sanottavaa niin on parempi olla hiljaa, ja taidan nyt noudattaa tätä viisasta neuvoa! Hyvää yötä kaikille!

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

On kyllä aivan Avan kopio tuo Nomppu. Molemmat suloisia <3

Avatar

Hei semmonen postausidea tohon remppaan liittyen, ota kuvia niistä asioista mitä ehdottomasti haluutte rempata ja miten/miksi! Kun jossain postauksessa sanoit et kokoajan löydätte lisää juttuja mille pitäis tehä jotain 🙂

Avatar

Muuten tuli ihan vain mieleen,että pelottiko sua esim kun ava oli pieni,että puet sille liian vähän tai liian paljon vaatetta?

Avatar

Millon se Topiaksen postaus tulee? Tai se blogin uus banneri, siis jonkun lukijan tekemä? Eikö niiden pitäny tulla jo, vai oonko ihan väärässä..?

Emilia Huttunen

Topiaksella on yhtä kiire kun mullakin, eli se tulee heti kun meillä vähän helpottaa 🙂 bannerinkisan voittaja julkaistaan loppiaisen jälkeen! Kaksplussan lomien takia.

Avatar

Banneriasiasta tuli mieleen,että ketkä voittivat nämä nallet,joiden arvonta oli muistaakseni joulukuun puolivälin aikoihin.Voittajia ei ole julkistettu missään vai oliko tarkoitus ottaa yhteyttä meilitse vain voittajiin?Yleensä blogeissa on ollut voittajien nimimerkit näkyvillä.

Emilia Huttunen

Voittajille on ilmoitettu, Facebookissa oli ilmoitus ja luulin laittaneeni tännekkin, mutta ehkä se sitten unohtui muuton keskellä :/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä