Kevyttä herkkua laihduttajille

ikea 205

ikea 208

uv

Sarjassamme laihdutusruokia. Kanasalaatit on aina superherkullisia ja muistattekin varmasti sen maailman parhaan kanasalaatin, jota aina hehkutan. Se ei kuitenkaan ole maailman terveellisin, joten kehittelin uuden ”reseptin”, jossa on reilusti vähemmän kaloreita. Salaatissa on kaikessa yksinkertaisuudessaan vain salaattia, tomaattia, kurkkua, kanaa, viinirypäleitä ja juustoa. Viinirypäleet tuovat makeutta, eikä tule tarvetta salaatinkastikkeelle, joka on todellinen kaloripommi. Juusto taas on 5 prosenttista Polaria ja tuo salaattiin oman herkullisen ja lähes rasvattoman lisänsä ja saa siitä vielä vähän täyttävämmän. Broilerin fileesuikaleet kyllä kannattaisi korvata jollain terveellisemmällä kanan osalla, mutta lähikaupasta ei nyt saanut muuta.

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Maustamattot broiskut ois parempia. Tuo maustelitku lisää ruokahalua,en nyt muista mikä se aine siinä on,joka näin tekee…. Maustamattomat saa maustaa itse ihanilla mausteilla ja suolankin käyttö pysyy hallinassa.

Avatar

Lisää hyviä vinkkeja. Juuri mainistin sut blogissani kun sain täältä huippuvinkin pitaleipäsipseihin! Maukasta ja terveellistä uutta vuotta teidän koko perheelle!:)

Avatar

Toivottavasti sulla ei lähde lapasesta tuo laihduttaminen nyt :/ Kyllä ihmisen täytyy laihduttaessakin rasvoja saada ja niitähän saisi vaikka öljyistä, joita voisi lisätä hieman salaatin mukaan 🙂 Hyvää uutta vuotta teidän koko perheellenne! <3

Avatar

Ei nyt yhden kanasalaatin perusteella kannata alkaa moittimaan ruokavaliosta… Näyttää hyvältä ja herkulliselta! 🙂

Avatar

No juu, olet oikeassa. Jostain syystä olen vain hieman huolissani. Anteeksi, ei ollut tarkoitus ainakaan loukata Emiliaa 🙂

Avatar

Kannattaisi vaihtaa kanasuikaleet maustamattomiin, tuplasti terveellisempää. 🙂 ja parempaa! Hyvän kuuloinen resepti muuten.

Avatar

Juuri meinasin samaa, että jos nyt oikein ollaan tarkkoja niin maustamaton kana on aina parempi. Itse syön kyllä silti aina marinoitua, mutta ukko jaksaa aina muistuttaa kokkina mitä kaikkea siinä marinoidussa onkaan piilevänä jekkuna 😀

Avatar

Moikka! Oletko kokeillut karppaamista…tiedäthän että rasva ei ole epäterveellistä eikä lihottavaakaan. Proteiinit ja rasva laihdutta, hiilihydraatti ja sokeri lihottaa. Toki kokonaiskalorimäärä ratkaisee. Tsemppiä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä