Lupauksia uudelle vuodelle

Mä olen tehnyt paljonkin lupauksia tälle uudelle vuodelle. Kuten arvata saattaa, moni liittyy treenaamiseen ja elämäntapoihin. Yksi kuitenkin oli sellainen, että halusin sen tulla teille erikseen jakamaan. Lupasin itselleni, että tänä vuonna hillitsen tätä mun temperamenttia blogiasioissa.

Mä olen todella äkkipikainen ja temperamenttinen ihminen, tosin kyllä lepyn vähintään yhtä nopeasti. Kun aloitin bloggaamisen, mulle tuli yllätyksenä, että blogimaailma on niin negatiivinen. Sitä ”palautetta” kuitenkin oppi sietämään. Mutta kuten arvata saattaa, temperamenttia on vaikea yrittää työntää pinnan alle. Mun on aina ollut tosi vaikea olla vaan hiljaa. Ja näissä asioissa se ois juurikin oikea ratkaisu. Aloitinkin jo viime vuonna sen, että poistan suoraan kaikki loukkaavat kommentit ja lakkasin avaamasta analyticsin lähdetietoja. Kuitenkin aina välillä tulee niitä ihmisiä, jotka yrittää pahoittaa sun mielen ja kun niitä on se muutama, niin sitä alkaa kuvitella, että kaikki ovat sua vastaan.

Olen todella todella pahoillani, jos olen vastannut tylysti lukijoille, jotka eivät ole tarkoittaneet mitään pahaa. Se ei ole ollut tarkoitukseni! Oon vaan niin tottunut lukemaan sitä paskaa, että sitten alkaa nähdä pahaa kaikkialla ja alkaa kuvitella näkevänsä rivien välissä vaikka mitä.

Tästä lähtien blogi on blogi. Ei Emilian oma kiukuttelupaikka, vaan paikka jossa saan olla teidän kanssanne vuorovaikutuksessa aiheuttamatta kenellekkään mielipahaa! Pyytäisin kuitenkin myös teitä lukemaan kommenttinne pariin kertaan. Joskus hyvällä tahdolla kritiikiksi tarkoitettu kommentti voi ulkoasunsa puolesta muistuttaa enemmän tahallista yritystä aiheuttaa mielipahaa. Etenkin jos sen kommentin lukija on sitä ennen lukenut sivullisen paskaa itsestään.

Kohti parempaa vuotta, olette parhaita! Pian on tulossa vähän kertomusta uudesta kotikaupungistamme ja illalla on luvassa arvonta! Facebookin puolelle saattaa ilmestyä vinkkiä vielä aiemmin 😉

Ps. Mulle ja Topiakselle tuli eilen 4 vuotta täyteen seurustelua! Hurjan pitkä aika.

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

En itse pidä blogia, mutta voin kuvitella kuinka paljon asiattomat kommentit saavat veren kiehumaan! Ja niinhän se on, että ärsyyntyneet kommentoijat avaavat suunsa yleensä useammin. Paljon helpommin kuin ne, joista on äärettämän mukava lukea blogiasi. Kuten hyvin sanoitkin, se voi antaa täysin vääristyneen kuvan enemmistön mielipiteistä. Uskon että valtavan suuri enemmistö lukijoistasi on tavallisia fiksuja ihmisiä joilla on käytöstavat vaikka kommenttiboksi joskus antaakin eri kuvan.

Tsemppiä uuden vuoden lupaukseesi. Voin uskoa että enemmän kuin pitkää pinnaa vaaditaan joidenkin keskenkasvuisten kommentoijien kanssa:D

Auttaakseni sinua tein myös uuden vuoden lupauksen: jätän useammin kommentteja blogeihin, jotta voisin omalta osaltani edesauttaa mukavaa ilmapiiriä blogeissa ja jättää jälkeni meistä monista jotka osaavat käyttäytyä myös netissä.

Mukavaa vuoden alkua, ja KIITOS ihanasta blogista!

Avatar

tiiäkkö emilia mä luin eilen sieltä äityleistä sen yhden tytön alottaman keskustelun ja voi luoja mua suututtaa tommonen joukkokivitys jossa koko asia oli vännetty ja käännetty ihan väärin päin ja ei oltu enää ees asiassa. tai siis alunperinkään ei oltu asiassa. no kuitenki hyvää alkanutta vuotta sulle ja sun perheelles 🙂

Avatar

oot ihana<3

Avatar

Hyvää eilistä vuosipäivää 🙂 Mulla ja omalla mussukalla tuli eilen täyteen neljä vuotta kihloissa 🙂 Sitten kesällä 4. hääpäivä. Ja sattumoisin siskolleni ja hänen miehelleen tuli täyteen viisi vuotta seurustelua. Joten vuoden vaihde taitaa olla monelle aika mullistavaa aikaa rakkausrintamalla 🙂 Olisi jännää saada tietoa siitä mihin aikaan vuodesta ”pariudutaan” eniten. Äkkiseltään voisi ajatella, että keskikesällä, mutta ei välttämättä. Blogiin kysely pystyyn aiheesta 😉 ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä