Blingon pikkujoulut

Pikkujoulukausi tuli ja meni, mutta minäkin sain vihdoin aikaiseksi kirjoitella niistä vähän. Vuoden 2013 ensimmäiset pikkujouluni olivat Blingon pikkujoulut, johon mentiin yhdessä Hennin kanssa. Paikalla oli kahden Blingon myyjän mallistokappaleet kauden vaatteista, joita saatiin ostaa halvemmalla. Löysin itselleni ne ihanat kukkalegginsit, jotka ovat vilahdelleet paljon mm Instagramissa, sekä Nompulle bodeja. Onko oikeasti parempaa yhdistelmää kuin ihanat vaatteet ja hyvä ruoka? Miksei pikkujoulukausi tule kolme kertaa vuodessa?

Epäonnisesti kemut osuivat juuri sähkökatkon aikaan, joten paikanpäällä oli jäätävän kylmä ja pilkkopimeää, mutta kyllä me selvittiin kynttilöiden avulla! Oli ainakin tunnelmallista. Ja vaatteiden tutkiminenkin onnistui taskulampun kanssa. Onko Blingo teille jo tuttu merkki? Musta on tullut uskollinen fani!

kekkerit 001

kekkerit 003

kekkerit 004

kekkerit 005

kekkerit 008

uv (2)

uv1

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä