Vuoden viimeinen kuukausi

instamoth

1. Joulukuun ensimmäiset pikkujoulut olivat Blingon, ja niistä löytyykin juttua tästä postauksesta. 2. Lapset nukahtivat kerrankin samaa aikaa! 3. Pidettiin kavereitten kanssa peli-ilta, mä ja Anna voitettiin ofcourse, ollaan voittamattomia Aliaksessa! 4. Nomppu nukahti kerrankin ihan rauhassa, harvinainen hetki!

instamoth1

1. Rakastuin näihin ihaniin Blingon leggareihin, jotka ostin pikkujoulujen alemyynnistä. Ne on mulla koko ajan päällä! 2. Joukkueen pikkujouluissa ihanan Hennan kanssa! 3.  Pikkujoululookkia, toi paita on niin ihana, se käy kaiken kanssa.  4. Makoiltiin lasten kanssa kolmestaan sängyssä koko aamu, ihanaa.

instamoth2

1. Ihme on tapahtunut, otin selfietä, kun Topias halusi kuvaan! 2. Topiaksen kanssa lähdössä pikkujouluilemaan. 3. Ennen-jälkeen -kuvia, tähän on tullut runsaasti joulukiloja… 4. Ootd kun kävin Helsingissä Avan kanssa.

instamoth3

1. Ensimmäinen kenkälaatikko, lisää tuli ja paljon. 2. Nomppu ensimmäistä kertaa uudessa asunnossa! 3. Nomppu nukahti hymyillen tuttipullo suussa. 4. Taas nämä rakkauslegginsit, sekä Sheinsidelta saatu ihana neule.

instamoth5

1. Jouluaattona mentiin vähän erilaisella meikillä. 2. Ja jouluaaton tukka näytti tältä! 3. Asukuvaa taas kerran jouluaatolta, taas tuo upea Sheinsiden neule, sekä aivan mahtava Sheinsidelta saatu takki. 4. Joulupäivä mentiin naamanakuillen!

instamoth6

1. Sain äitiltä aivan ihanan lahjan, suvun reseptit söpössä kirjassa! 2. Joulupäivänä vietettiin iltaa siskojen ja siskojen miesten, sekä tädin kanssa. 3. Minä ja Eve. 4. Minä, Eve ja Anna.

instamoth7

1. Ootd joulupäivän illanvietosta. 2. Nomppu aleshoppailemassa! 3. Nomppu rakastaa olla Manducassa, vitsi se on kasvanut! 4. Nomppunen <3

instamoth (2)

1. Minä ja lapset uudenvuodenaattona nukkumassa! 2. Ostin Topiakselle joululahjaksi Tommy Hilfigerin ihanan kellon. 3. Sain Topiakselta ihanaa kuorintasuolaa ja kylpyläloman! 4. Ava sai mahtavan robottikalan!

Kuvat Instagramista @mutsisonblogi

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

:DD Suvun respectikirja: ”Naapurin Virtasia kunnioitetaan sitte. Niiden isosetä autto meidän pappaa ennen sotia. Ja itsenäisyyttä kunnioitetaan kans. Ja korvapuusteja.”

Avatar

Oot aivan ylikaunis tuossa kuvassa jossa tekstinä on ” 2. Joulupäivänä vietettiin iltaa siskojen ja siskojen miesten, sekä tädin kanssa.” ! 🙂 Toki muissakin oot, mutta toi jotenkin pisti silmään 🙂

Avatar

jep, ihana!

Avatar

mistä tuo robottikala? pakko saaha!

Avatar

En yleensä ole kateellinen ihminen. Mutta pakko sanoa että olette kaunis perhe jolle olen kateellinen!. Teidän lapset ovat aivan ihania, kun omani lapsi nukkui pois 2 päivän ikäisenä:(.. Emilia olet kaunis!:)

Avatar

Ihania kuvia. 🙂 Luin eka ton reseptikirjan et siinä luki RESPECTIKIRJA. 😀

Avatar

Keitten kaikkien kanssa teet blogin kautta yheistyötä?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä