Bannerikisan suosikit

Taannoiseen bannerikisaan, jossa oli palkintona 20€ lahjakortti, tuli todella paljon osallistumisia ja aivan uskomattoman ihania bannereita! Jokaisen niistä olisin voinut laittaa banneriksi jossain vaiheessa blogin historiaa. Joukossa oli todella monta banneria, jotka olivat muuten aivan lemppareitani, mutta niissä oli käytetty raskauskuvia ja ajattelin, ettei se enää ole ajankohtaista blogin teemoissa, joten se olisi ehkä vähän harhaanjohtava vaihtoehto. Tässä tulee nyt 6 suosikkibanneriani, sen voittajan lisäksi siis. Suurisuuri kiitos kaikille teille osallistuneille, olette aivan huikean taitavia ja olen kiitollinen kun käytitte tähän aikaa! Kaikki bannerithan ovat vielä näkyvillä täällä.

1

Tämän bannerin idea oli nerokas! En olisi ikinä keksinyt tällaista itse. Aivan upea ja tykkäsin tästä kovasti, mutta musta vaan tuntui, että en voi laittaa banneriin vaan Avaa ja sitä raskausmasua, että jos on Ava niin pitäisi olla Nomppukin.3

Tämä banneri oli kolmen parhaan joukossa, joita pohdin voittajaksi. Se on vain ihan mun näköinen! Tosi hyvää työtä ja näkee, että tekijä tietää, mistä tykkään.

banneri

Tässä bannerissa tykästyin grafiikkaan! Fontti ja asettelu on musta mahtavat. Harmillisesti vain mä sitten päädyin siihen, että kaipaan näyttävämpiä kuvia banneriin, vaikka tällainen ns arjen hetket -kuvasaldokin on todella suloinen.

mutsison

Tämä masubanneri on aivan upea ja se oli monen lemppari kun kyselin siinä aiemmassa postauksessa. Ei yhtään mitään pahaa sanottavaa, raskausaikana olisin ottanut tämän riemusta kiljuen koristamaan blogia, nyt vain se ei enää ole ajankohtainen. Rakastan itsekin tota kuvaa, se on musta vaan jotenkin niin herkkä ja söpö!

unnamed (2)

Tämä oli myös kolmen parhaan joukossa, lähellä voittajan pallia. Tykkään kovasti tosta fontista ja yllätyin siitä, että tykästyin tohon tähtiefektiinkin, kun yleensä mä pidän ihan vaan simppelin näköisestä. Tämä oli mun ensimmäinen suosikkini ja itseasiassa yksi ensimmäisistä kilpailuun osallistuneista bannereista.unnamed (4)

Tämä Jennan tekemä banneri on myös todella kaunia ja kuvaa hyvin blogin teemaa ja luonnetta, mutta mulle tuli loppujen lopuksi se sitten vastaan, että en enää tykännyt siitä, miltä näytän tässä käytetyssä kuvassa. Näin kävi tosi monen bannerin kohdalla, että joku kuva oli vaan sillainen, että ajattelin näyttäväni hölmöltä.

unnamed (1)

Ja tässä siis on voittajakuva! Bannerikisan voittajan julkaisussa kesti, koska tuli joululomat ja uusivuosi ja vasta loppiaisena jatkui Kaksplussan arki. Tämän bannerin on taiteillut nimimerkillä esiintyvä lukijani ”Paavla” ja sen on kuvannut Anna -lehden Viikon Anna -osioon valokuvaaja Suvi Elo. Banneri on musta niin tyylikäs ja jotenkin ”ammattimaisen” näköinen, että se sopii loistavasti edustamaan blogia nyt kun tästä on tullut mulle ammatti. Suvi otti aivan ihania kuvia musta ja nautin silloin paljon kuvauksesta. Tämä oli myös mulle tosi iso juttu päästä Viikon Annaksi, joten mikäs sen osuvampaa kuin saada se kuva komeilemaan blogin bannerina! Suvin valokuvia löytyy osoitteesta www.suvielo.com. Banneri päivitetään mahdollisimman pian!

Kiitos vielä kerran kaikille osallistuneille!

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

ehdottomasti voittaja-banneri on voiton ansainnut!! Aivan täydellisesti sopii blogiisi! Jatka samaan malliin, Emilia. Olet rohkea nainen ja äiti! 🙂

Avatar

Ooot niin kaunis<3

Avatar

paras valinta! Itse äänestin tähtiefektillistä mutta tuo valinta perusteluineen osui kyllä oikeaan. Kaunis! Tosia tasapainoinen kuva ja kivat värit.

Avatar

Wuhuu,oon tosi otettu jo ”melkein voitosta”! 😉 hihii.. T.tähti-efekti

Avatar

Toi voittaja oli kyllä munkin ehdoton (!!) lemppari! Kuvastaa sua parhaiten ja mun mielestä toi kuva on jotenkin ihanan aidon näköinen :)!

Avatar

jes munkin äänestämä ja suosikki banneri voitti, cool!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä