Pikkujoulujen aatelia

Ennen kun tapasin Topiaksen, en ollut ikinä edes osallistunut kunnollisiin pikkujouluihin. Tapasin siis Topiaksen 17 -vuotiaana, joten koko ”aikuisaikani” olen tän viiksekkään tyypin kanssa viettänyt. Kuitenkin, vuodesta 2010 asti olen sitten ollut mukana tämän Topiaksen kaveriporukan (tottakai he on nykyään munkin ystäviä, mutta koska mä olin se uusi lisäys sillon niin edelleen aina sanon ”Topiaksen kaverit”) kaikissa pippaloissa, joista ehkä odotetuin on aina pikkujoulut. Pikkujouluissa meillä on usein pukukoodi vähän juhlavampi kuin ihan perus bileasu.

pikkujoulut

pikkujoulut2Vasemmalla ihana diskopallo Milla!

pikkujoulut4

Pikkujoulujen kohokohta on yleensä kaikille meidän pikkujoululahja-arvonta! Jokainen tuo mukanaan 5 euron arvoisen lahjan, jotka arvotaan sitten juhlissa uusille omistajille. Lahjan idea on olla jotakin mahdollisimman tyhmää, hassua, outoa tai naurettavaa. Lahjat avataan yksitellen niin, että kaikki näkevät ja pääsevät nauramaan parhaille ideoille. Mä myönnän, että mun mielikuvitus ei aina riitä näihin lahjakeksintöihin! On tosi vaikea yrittää keksiä jotain hauskaa. Tänä vuonna vein Tarjoustalosta vitosen pulkan, simmosen pinkin pyöreän. Topias vei omien sanojensa mukaan perskarvatrimmerin, joka osoittautui sitten nukanpoistajaksi 😀 Viime vuonna taisin viedä valtavan purkin suolakurkkuja, vai oliko se sittenkin Topiaksen lahja… Edellisvuoden lahjasta olin ylpeä, vein superhienon verkkopaidan, simmosen oikean vaimonhakkaajapaidan! Ja se oli tietenkin saajalla päällä koko illan, se on näiden lahjojen pointti. Lahjapinosta on löytynyt kaikkea keppihevosista, tekoviiksistä ja kissakalentereista joulukuusihattuihin, pölyhuiskiin ja ilmaislippuihin strippibaariin.

kekkerit 047

pikkujoulut1

pikkujoulut3

Tämän vuoden pikkujoulut olivat jälleen kerran onnistuneet ja oli tosi hauska ilta! Vietettiin ilta Avan kummisedän luona ja sieltä siirryttiin kaikki The Monkeyyn juhlimaan loppuyöksi. Tanssilattia oli kovassa kulutuksessa ja nautittiin olostamme, vaikka sen illan DJ ei suostunutkaan soittamaan mitään, mitä pyydettiin. Pahoittelen huonoa kuvanlaatua!

kekkerit 052

kekkerit 096

pikkujoulut5

Millaisia pikkujouluperinteitä teillä on? 

Kommentit

12 kommenttia
Avatar

Ihana postaus =).. Ihailen sua. Voitko tehdä meikki postauksen 🙂 ??

Avatar

Hei sullahan on tossa ekassa kuvassa vasemmassa nimettömässä sormus!!! Vai näänkö väärin? 😀

Avatar

…eikä vain ekassa, vaan myös tuossa suurennuslasikuvassa 😀 ollaanpa me uteliaita – ja tarkkoja!

Avatar

Bongasin ihan saman! Samaten on tuossakin, missä pitää tuota suurennuslasia!

Emilia Huttunen

Ikävä tuottaa pettymys, mutta se ei ole kihlasormus! 😀 se vaan sopi täydellisesti just tohon sormeen 🙂

Avatar

No voihan, olin jo ihan fiiliksissä! Kelasin monta kertaa et onhan toi vasen käsi 😀 No eiköhän me vielä bongata se oikeakin sormus 😉

Avatar

kuka toi joulukuusihattuinen on?

Avatar

Mitääää ootteko kihloissa??

Avatar

Missä ihmeen välissä menitte kihloihin etkä ole kertonut mitään? 😀

Avatar

Äh, toi on vaan joku tylsä pila toi kihlajuttu 😀

Avatar

Höh luulin, että oot saanu tahtosi lävitse 😉

Avatar

Mistä noi viiksi aurinkolasit on? Mun mies tarvii tommoset. ;D

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä