Pipopää

Eilen tuli lunta maahan ja mä olen möks! En tykkää. Ava on kuitenkin innoissaan ja se saa mutkin suhtautumaan lumentuloon vähän positiivisemmin. Tänään oli aivan ihana valoisa ja aurinkoinen päivä, täydellinen ulkoilusää. Topiaksella oli töitä ja treenit ja tottakai mä olen juuri tänään kipeänä, joten lapset on Topiaksen töiden ajan mamman kanssa ulkoilemassa, ei voi jättää tätä säätä hyödyntämättä. En tajua mikä mun korvaa vaivaa, mulla on siis ihan vaan perusnuha, mutta mun korva on ihan turvonnut ja älyttömän kipeä (pumpulipuikko ei mahdu sisään, siitä päättelen turvotuksen) ja se aiheuttaa mulle karsean olon. Mä olen tosi huono menemään lääkäriin, joten odottelen pari päivää, josko se helpottais itsellään! Nyt mä kuitenkin jatkan mun Siskoni on noita -maratonia ja juon finrexiä ja toivottavasti koen yön aikana ihmeparantumisen!

Toivottavasti teillä oli hauska viikonloppu! 🙂

asuu 004

Lauantain asu

Takki Sheinside*

Paita Nelly

Farkut Cubus

Kengät Zalando

Laukku Oriflame

Pipo H&M

Huivi Ginatricot

*giveaway

Kommentit

22 kommenttia
Emilia Huttunen

Yritän joskus muistaa! 🙂

Avatar

eihän sul vaan oo korvatulehdus? 🙂

Avatar

Kuulostaa juu korvatulehdukselta. Mars lääkäriin. 🙂

Emilia Huttunen

Mä en usko antibiootteihin, kyllä se lähtee itestään :DD

Avatar

Juu mahtava sää olis ulkoiluun, mutta täällä kans kipeenä on ja sitten vielä kun tytöllä on virtsatietulehdus, niin vinkuis kamalasti ulos :/ Joutuis tulemaan housunvaihtoon semmoinen 6 krt 2h aikana ja mihkää kauas ei voi lähtee sit. Pienempi alkaa tervehtymään ja nyt sitten ei uskalla kamalasti ulkona käyttää…

Emilia Huttunen

Voi ei, tosi kurjaa 🙁

Avatar

Ihana asu sulla, tykkään kovasti!:) Musta lumen tulo tuo just ihanasti valoisuutta tänne pimeyden keskelle 🙂

Emilia Huttunen

Voi kiitos! 🙂 Niin tuo kyllä! Jotain hyvää siitäkin 😀

Avatar

IHANAT KENGÄT!

Emilia Huttunen

Kiitos! :))

Avatar

Mahtaaks tota pipoa löytyä vielä henkkamaukasta? Koska oot sen ostanut? Se on ihana 🙂

Emilia Huttunen

Ostin sen syksyllä et jostain saattaa löytyäkin! 🙂

Avatar

Ootko miettiny että antibioottien alottamisen jälkeen parin päivän päästä voit olla varma että tauti ei tartu lapsiin. Nyt nekin saattaa saada saman pöpön ja samasen tulehduksen, ei kiva varsinkaan jos iskee molemmille :/ toivottavasti nyt kuitenkin paranet 🙂

Avatar

korvatulehdus ei yleensä kyllä tartu. 😀 Se tulee esim. flunssan jälkitilana ja arviolta noin 70% korvatulehduksista paranee ilman antibioottihoitoa. Antibiootteja määrätään vaan Suomessa ihan liian herkästi.

Emilia Huttunen

Mulle annettiin pienenä aina joka vaivaan antibiootteja ja taudit vaan pitkittyi. Jos jätin kuurin syömättä, paranin heti, jos söin niin kesti ikuisuus 😀

Avatar

Muistathan, että pumpulipuikkoa ei koskaan saa laittaa korvaan! 😀

Emilia Huttunen

Haha voi apua 😀

Avatar

ihana asu! 🙂

Emilia Huttunen

Voi kiitos! 🙂

Avatar

Voitko laittaa kuvan kaikista kenkäsi? Rakastan blogiasi ja tyyliä!

Avatar

Olis kivampaa ulkona kun pukisit päälles hyvä tyttö!! Mä nautin näistä keleistä, mutta ei ilman kunnon varustusta pärjää alkuunkaan. Vaikka olisitki vaan kuvien takia tossa asussa, niin se näyttää oikeesti ainoostaan hölmöltä. Enkä nyt sano pahalla!!

Emilia Huttunen

Miksi sä jaksat lukea mun blogia kun sulla ei ikinä oo mitään positiivista sanottavaa 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä