Mustavalkoista arkea

Bepancare2

leikkipaikka 023

leikkipaikka 035

leikkipaikka 073

Bepancare4

Taas saa hämmästellä, miten Ava on jo nii iso tyttö. Avan leikkeihin on tullut mukaan mielikuvitus! Jouluna Ava antoi ensimmäistä kertaa lelulle nimen: uudesta robottipupusta tuli Emma. Nyt Ava antoi nukelle nimeksi Maija. Emma-nimen Ava oppi ollessaan sukuloimassa Lieksassa, mutta Maijasta en tiedä, mistä se on tullut. Varmaan jostain lastenohjelmasta. Kun Ava leikkii niin nykyään palo- ja poliisiautot sanoo piipaapiipaa. Ava löysi Prisman leikkipaikalta muovieläimiä ja meni antaumuksella hepan ja kirahvin kanssa ympäriinsä ja koreografioi hienon leikin. Ennen kaikkia leluja vaan kannettiin mukana, nyt heppa ja kirahvi kiipeilivät korkealla, kävelivät ja juoksivat penkeillä ja murisivat ja karjuivat. Prisman leluosastolta löytyi hulavanne ja äiti näytti, miten sitä käytetään. Mitä äiti edellä, sitä tytär perässä!

leikkipaikka 074

Bepancare3

Ja jos Ava kasvaa nopeasti niin Nomppu kasvaa raketin vauhdilla. Miten mun vastasyntynyt on jo yli 4 kuukautinen pötkö? Kaikki ovat niin rakastuneita Nomppuun ja haluavat koko ajan hänet hoitoon. Nomppu vain naureskelee ja hymyilee ja juttelee koko ajan ja on oikea hurmuri. Innokkaat hoitajat kuitenkin kaikkoavat nopeasti kun kello tulee kymmenen ja jekyll/hyde -syndrooma iskee. Koliikin peruja. Se suora koliikkihuuto on ohi, mutta kymmenestä aamuyöhön Nomppu vaatii jatkuvaa huomiota, hytkytystä ja ympäriinsä kävelyä ilman mitään häiriötekijöitä, tai muuten se huuto tekee paluun. Nukkuminen on unta vaan, heh. Ollaan kokeiltu kaikkia teidänkin neuvoja ja vähän on ehkä edistystä näkyvissä! Mutta pitää nyt koputtaa puuta. Taas yksi syy, miksi niin palavasti odotan sitä nettiä! Tänään piti viimeistään saada yhteys, mutta ei näy… Jos nyt se iltaan mennessä alkaa pelittää niin pääsisin vihdoinkin vastaamaan kommentteihin! Jos ei tänäänKÄÄN tule niin aamulla soitan ja vaadin sen asennettavaksi tunnin sisällä tai vaihdetaan koko pulju toiseen.

Toivottavasti olette voineet nauttia päivästä kovista pakkaslukemista huolimatta! Jep, kyllä se 15 tuntui aikamoiselta kun koko talven on ollut plussaa. Ihanaa alkavaa viikkoa! ♥

Kommentit

20 kommenttia
Avatar

Oon kyllä kans kuullu että ei oo kaikilla auttanu cuplaton. Ts. Kaikki vaivat mitä on ehdotettu on täysin mahdollisia ja eikö se melkeen aina mee niin että kaikilla auttaa niihin eri jutut. Jaksamista arkeen! 🙂

Avatar

Nomppu näyttää ihan isältään! Mieletön yhdennäköisyys 🙂

Emilia Huttunen

haha, kaikki näkee siinä aina vaan mua! 😀

Avatar

Eikä maailman ihanin tuo teidän Noah <3

Emilia Huttunen

Hän on <3 🙂

Avatar

Ihana vauva♥♥ 🙂

Emilia Huttunen

Hih eikö <3

Avatar

Nomppu on kyllä niin isänsä näköinen näissä kuvissa 🙂

Emilia Huttunen

Pitää välillä näyttää vähän isältäkin 😉

Avatar

Niiin ihanat lapset teillä! Nompun hymy on ehkä maailman söpöin ja Ava on edelleen todella kaunis 🙂

Emilia Huttunen

Voi kiitos 🙂 olen samaa mieltä! 😉

Avatar

Elisa… ikuinen ONGELMA, silti se meiltäkin viellä löytyy, mutta monta kertaa sinne on saanu raivoissaan soittaa.:D

Emilia Huttunen

Jep, raivostuttavaa 😀

Avatar

Mulla on 6 viikkoinen tyttö jolla in koliikki. Välillä nää päivät tuntuu tosi pitkiltä ja raskailta vaikka kai pitäis vaan ajatella ettei tää ikuisesti jatku. Miten itse selvisit noahin kanssa? Meillä on kämppä aina sekaisin ja äiti hyvin räjähtäneen näköinen.. No, paistaa se aurinko risukasaankin’ 😉

Emilia Huttunen

Kyllä se joskus helpottaa! Päivät on todellakin pitkiä ja raskaita, tiedän fiiliksen. Mä yritän vaan aina kerätä niistä hyvistä hetkistä voimaa, että jaksaa ne huonotkin 🙂 Meillä on kans kauhee sotku enkä todellakaan jaksa joka päivä laittautua! 😀 Sitä odotellessa että helpottaisi 😉 tsemppiä!

Avatar

Olisko Nompulla illalla ilmavaivoja? Meillä meni jonki aikaa just tollalailla että kun ilta tuli ja piti ruveta nukkumaan niin ei millään. Mikään ei auttanu, välillä neiti nukku 30min ja heräs sitte itkemään. Aamulla/päivällä ei ollu mikään mutta ilta ja yö oli yhtä huutoa. Onneksi siihenki löyty apu: apteekista saatava Cuplaton. Se hajottaa ilman pienemmäksi suolessa niin että vauvan on helpompi päästellä pieppuja. Cuplaton ei imeydy verenkiertoon vaan tulee luonnollista reittiä ulos. En tiedä toki että ootteko kokeillu jo tätäkin, mutta meillä ainakin toimi ja palautti hyvät yöunet, neiti on tosiaan nyt vajaa 4kk ja aina välillä tulee tuollaisia öitä, mutta sitten vaan vähä cuplatonia ja jo helpottaa. 🙂

Emilia Huttunen

Mä en oikeen usko kun ollaan kokeiltu kaikkia noita 🙁 mä kallistuisin ehkä enemmänkin sen refluksin puoleen, mitä moni on ”ehdottanut”… Tietenkin voi olla myös ilmavaivoja ja ehkä noi ei vaan meillä sit auta :/

Avatar

Ihania lapsia! 🙂 Ootteko kokeillu sellasta koliikkikeinua, joka hyssyttää itse? 🙂

Emilia Huttunen

Joo meillä on sillainen ja se on kyllä auttanut paljon, varsinkin ekojen kuukausien aikana 🙂

Avatar

Mä niin tiedän Ton tunteen. Meillä nyt 9kk tyttö, myös toinen lapsi. Oli 3kk koliikki , no se helpotti ja häipy, mutta meillä alko raju korvatulehdus kierre joka vaivasi nimenomaan yöllä:( nyt saatu putket joten 🙂 tsemppejä sinne, vai mitä että nyt vasta voi oikeesti sanoa mitä VÄSYMYS on 😀 mutta ajatellaan että ehkä ne isompina nukkuu ”paremmin” ja saadaan omat unet takas :)!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä