Nahkamimmi

Bepancare2

Mä suosin yleensä erilaisten materiaalisen yhdistelyä pukeutumisessa, mutta viime viikolla vedin rohkeasti nahkaa niskaan. Elämäni ensimmäisen nahkatakin kaveriksi päätyi kaapin perältä nahkainen kellohame, sekä mustat nahkanilkkurit. Tai no nahkaa ja nahkaa, taitavat kaikki olla keinonahkaa, mutta kuitenkin! Ja nyt kun olen hokenut sanaa nahka, se kuulostaa ihan typerältä. Mikä ihmeen nahka? Onko tyhmempää sanaa kuultu!

Bepancare3

Takki Sheinside*

Paita H&M

Hame Cubus

Kengät Click

Huivi Ginatricot

Bepancare4

Tunsin oloni niin pätkäksi tässä asussa ja saman fiiliksen saan näistä kuvista. Kaipaan niin paljon korkkareita! Yritän vältellä korkkareita, koska niillä kävely sattuu ihan hemmetisti kun mun vasemmassa nilkassa on jotain vikaa. Kerrankin voisi huoletta kulkea korkkareissa koko talven kun ei ole ollut lunta tai jäätä, niin sitten mulla on nilkka sökönä! Niin mun tuuria. Ja tää on taas näitä first-world-problems 😀

Bepancare5

Ihanaa kun näissä kuvissa ei vielä ole pakkasta, nyt on jo kauhean kylmä. Musta on inhottavaa kun talvella pitää aina verhota asut paksun toppatakin alle, tylsää pukeutua kun eihän sitä asua edes näy sieltä alta! Tämä takki ei pakkasilla lämmitä, mutta leudommilla säillä menettelee ja keväällä on varmasti ihan täydellinen. Toi lettikampaus on kyllä pysynyt lempparina, niin kätevä ja helppo.

sheinside 174

Voi kun tulisi jo kevät. Toivoin jouluksi ja uudeksivuodeksi lunta, mutta nyt kun ne ovat ohi, olisi se lumi saanut pysyä kokonaan poissa. En ole joutunut kaivamaan toppahousuja ulkoilua varten, enkä tahtoisi joutuakaan, mutta tänään eilen oli kyllä niin kylmä, että on varmaan pakko. Toivottavasti ei tule lisää lunta niin sulaa sitten nopeammin!! Onko jollain ollut kunnolla lunta?

sheinside 180

*giveaway

Kommentit

29 kommenttia
Avatar

Lappeenrannassa on ainaki paljon lunta! 🙂

Avatar

Ihana asu! Mäkin tykkäisin tuon mallisesta tekonahkahameesta, mut ainakaan se jota mä sovitin, ei ollut mulle hyvä. :/

Emilia Huttunen

Voi höh 🙁 mut noita on tosiaan niin paljon erilaisia, että kannattaa jatkaa vaan sovittelua! 🙂 Mä näytän joissain tommosissa hameissa ihan karseelta ja jotkut taas sopii tosi hyvin 🙂

Avatar

Niin kivaa löytää blogi, jossa postauksia tulee paljon! Ja muustakin kun lapsista, liibalaabaa on kiva lukea 🙂

Emilia Huttunen

Ihanaa kuulla että tykkäät! 🙂 Mä pyrin postaamaan aina kaks kertaa päivässä, mutta viikonloppusin kerran vaan että saa vähän taukoakin 🙂 mä ite tykkään lukea blogeja, joissa postataan usein niin pyrin samaan 🙂

Avatar

Maistoin muuten sun ehdotuksesta pitabread sispsejä, sattu olee 16 pussin myyntierä töissä eurolla 😀 sairaan hyviä!!

Avatar

Aivan ihana ihana takki!! Oon kade! Haluun samanlaisen!

Emilia Huttunen

Mäki tykkään tosta sikana! 🙂 sit vaan tilaamaan!

Avatar

Ihania vaatteita, sopii sulle tosi hyvi. 🙂 Täälläpäi on ollu lunta, mut toki on niitä loskakelejäki ollu.. Ny on ihanasti lunta ja pakkasta 21,8 😀

Emilia Huttunen

Voi kiitos! 🙂 Yäk kuin kylmä! 😀

Avatar

Mäki haluisin tollasen hameen! Ja toi lettikampaus on ihana! ootan et oma tukka kasvais taas ni pääsis kokeilee 🙂

Emilia Huttunen

Sitten vaan ettimään! 🙂 Toi mun hame on ostettu 2012 et en osaa valitettavasti sanoa, mistä niitä nykyään löytyis 😀 tää lettikampaus on kyl niin kätevä ku ei oo tukka tiellä!

Avatar

Joko testasit tätä bloggari myyttiä, et tuleeko vaatteet bloggareille nopeammin yms, niin kuin yhdessä aiemmassa postauksessa kirjoitit. Siis kun jotkut oli valittanut ettei vaatteet tule nopeasti, ja muutenkin vaatteet huonoja, paitsi bloggareille.

Emilia Huttunen

En ole vielä ehtinyt 🙂

Avatar

Täällä on lunta lähes 70cm ja pakkastakin -22 🙂 Oli valkea joulu ja vuodenvaihde 🙂

Emilia Huttunen

Hui, siinä on jo pakkasta! 🙂 Mutta ihanaa että saitte valkean joulun 🙂

Avatar

koska noi kengät on ostettu niin kivat

Emilia Huttunen

Kiitos! 🙂 Joulukuussa ostettu 🙂

Avatar

Oot vaan niin tajuttoman kaunis.. ja sun tyyli ♡___♡

Emilia Huttunen

Aaww voi kiitos! :)) ihanasti sanottu!

Avatar

Täällä pallon toisella puolella on lunta tullut ihan kiitettävästi pitkin talvea. Nyt toivon jo että lumet sulaisi lopullisesti ja lämpötila nousis et päästäis muksujen kanssa puistoihin. Täällä tällä hetkellä tosiaan on 8 plus asteen puolella ja sataa vettä… Jatkoja sinne 🙂

Emilia Huttunen

Voi kun täälläkin ois plussaa ja lähtis lumet! Hyvää keväänodotusta! 🙂

Avatar

Alat jo varmaan kohta kyllästymään näihin mun ”ihana asu” kommentteihin 😀 mut jotenkin sun asut vaan kolahtaa muhun! Tykkään sun tyylistä niin paljon! 🙂

Emilia Huttunen

En kyllästy ollenkaan haha! 😀 Tekee hyvää mun itsetunnolle kun se tuppaa aina romahtelemaan 😉 Kiitos hirveästi! Piristää aina mun mieltä lukea tämmösiä ihania kommentteja! 🙂

Avatar

Mulla taitaa olla sama hame mutta ei se mun päällä noin kivalta näytä ! 😀

Avatar

Tossa ku mainitsit ettet pysty käyttään ollenkaa korkkareita ni kannattaa ehdottomasti mennä nyt ihan ortopedille ja mieluiten myös magneettikuviin jos mahdollista. Mulla meinaa meni nivelsiteet nilkasta futsalissa ja ortopedi sano et hyvä testi tarvitaanko leikkausta on nimenomaa et pystyykö kävelee korkokengillä ja jos ei pysty ja se häiritsee elämää ni kannattaa leikata :/ sulla voi olla niin löysällä nivelsiteet et sen takii sattuu 🙁 en tiiä todellakaan onks sulla enkä toivo sitä mut ajattelin vaan kertoo 🙂

Avatar

Näytät ihan superhyvältä!

Avatar

onko sun blogissa joku ohje ton lettikampauksen tekoon? näyttää kivalta ja helpolta 🙂 ja kun sanoit että tuntu pätkältä tossa asussa, niin minkä pitunen oot?

Avatar

Voi että kuinka kaunis olet… <3 Niin täällä on lokakuusta asti lumet ollut maassa… Vähissä käynnyt kun loskakelejä ollut mutta ei sulaneet.. nyt on sit on hirveenä ja pakkasta josta en tykkää kun ei pääse ulkoiöeen tän kohta 4 vko vauvan kanssa..:/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä