Tyttöjä ja poikia

messut 004

messut 005

messut 012

messut 013

messut 014

messut 039

Kuvat keskiviikolta kun käytiin Heinin, Karrin ja Myyn kanssa Skanssissa leikkimässä ja ostamassa Avalle päiväkotitarvikkeita. Ava ja Karri tuli tosi hyvin toimeen ja oli maailman söpöimpiä kun he juoksenteli ympäriinsä toistensa perässä ja yllytti pelleilemään. Karri-raukka oli niin väsy, että nukahti bussiin ja Ava vinkui syliin koko matkan, maistui uni illalla.

Nyt mä lähden viemään Nompun kummitädille yökylään kun hän pyysi ja suuntaan sitten leffaan rakkaan Reetan kanssa! Ihanaa saada viettää aikaa ihan kahdestaan ekaa kertaa ties koska. Vaikka tottakai rakastan aina olla kummityttöni kanssa, mutta kyllä me äiditkin kaivataan vähän rauhaa 😉

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

12 kommenttia
Emilia Huttunen

Ja miksi ihmeessä en lähtisi? 😀 Siellä on kivempi olla kuin kotona neljän seinän sisässä ja ulkona oli liikaa pakkasta. Siellä on isot leikkipaikat ja paljon aktiviteetteja, käydään siellä tosi usein ihan vaan leikkimässä ja syömässä. Mutta vastatakseni kysymykseen suoraan: mentiin sinne koska piti ostaa uimapuku seuraavan päivän vauvauintiin.

Avatar

Miten nyt päädyittekin viemäämn avan päiväkotiin,ku olet aina sanonut et haluat hoitaa kotona?

Emilia Huttunen

Työmäärä lisääntyi niin yllättävästi 🙂

Avatar

Mitä Heinille, Karrille ja Myylle kuuluu? 🙂

Emilia Huttunen

Hyvää kuuluu 🙂

Avatar

Emilia sinulle on ihana blogi ♡ on ihanaa huomata miten kirjoitat eri asioista kuin muut, eli et mitään jokapäiväistä asuhömppää vaan kirjoitat elämästä ja niistä ihanista asioista, ,nimittäin lapsista ♡ minulle tulee aina hyvä mieli kun nään kuviasi lapsista ja se antaa toivoa tulevaisuuteen :)♡ hyvää talvea!

Emilia Huttunen

Voi kiitos paljon, ihanaa kuulla! :))

Avatar

Eivätkö nuo asu enään ranskassa?

Emilia Huttunen

Eivät 🙂

Avatar

jos kerta siulla on tännää yksin kolme lasta hoiettavana niin miksi sie päätät lähtee heiän kanssa skanssiin???

Avatar

Koska halusi? Koska ei ole uusavuton nössykkä, joka linnottautuisi paniikissa neljän seinän sisään kun on sentään KOLME lasta (hui kamala) hoidettavana?

Halloota halloo.

Avatar

mie tarkoitin sitä että eikö tuo keksisi heiän kanssaa mittään muuta tekemistä??

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä