Mutta mitä tapahtui tukalle?

Kävin eilen taas Hair Mondon Annakaisalla piristämässä tukkaa. Mulle oli iskenyt ikävä vanhaa punaista kohtaan ja halu räväyttää, mutta en kuitenkaan halunnut lyhyttä mallia, koska tiedän katuvani sitä myöhemmin, enkä halua enää sitä kirkkaanpunaista, koska se on niin hankala väri. Näin talvisin mä kaipaan jotain piristystä aina tukkaan, koska asut tuppaa olemaan niin tylsiä!

2014-01-20 tukka

Annakaisa ehdotti, että laitetaan mulle tummaa pohjaa ja joukkoon kuparia, jolloin saan sen punertavan vivahteen ilman sitä punaisen kuontalon hankaluutta, ja samalla leikattiin tukka vähän V-malliseksi, ettei se näyttäisi niin tylsän tasapaksulta. Pituutta lähti aikalailla ja tukka näyttää ihan eriltä, mutta paljon vivahteikkaammalta ja laskeutuu paljon kauniimmin! Tukka näyttää muuten aivan eri väriseltä ja malliselta riippuen siitä, onko se kiharrettu vai suoristettu! Suorana se näyttää tummalta kuparisella vivahteella, kun taas kiharana punaisuus tulee kunnolla esiin! Aivan täydellinen talvitukka, tunnen heti oloni pirteämmäksi 😀 Mä en ole ikinä käynyt kampaajalla niin, että ylläpitäisin aiempaa väriä ja mallia, vaan haluan aina jonkun muutoksen. Oon huomannut, että mun tukanväri vaihtelee yleensä juurikin vuodenajan mukaan, oon fiilisvärjääjä. 😉

tukka 012

Ei taaskaan tarvinnut pelätä, mitä siitä tukasta oikein tulee kun viime kerran loistavan tuloksen jälkeen aloin kyllä luottaa Annakaisan arviointikykyyn! Kiitos Annakaisalle ihanan piristyksen tarjoamisesta ja kiitos myös kaikille Facebookissa tukkaideoita jakaneille! 🙂 Otan tällä viikolla parempia kuvia luonnonvalossa uudesta mallista ja väristä!

2014-01-20 tukka1

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

tosi ihana, sopii sulle täydellisesti! 🙂

Avatar

Oi tulipa siitä kiva!:)

Avatar

Upea tukka c; itse kans menen tänään fiilis värjäyttämään kuontalon! 🙂

Avatar

Upeet hiukset :)!

Avatar

Onpas upean värinen!! Sopii todella hyvin 🙂

Avatar

Kaunis olet! Voitko muuten suositella muita turkulaisia bloggaajia?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä