Vauvamuotia

Mulla on lastenvaatteiden kanssa ollut aika tarkka maku, etenkin Noahin vaatteissa. En tykkää siitä poikien vaaleansinisestä, enkä niistä perus poikavaatteista. Raskausaikana vaatteita etsiessä kaupoissa ei ollut vauvoille mitään muuta kuin sinistä ja vihreää. Jotkut sinisen sävyt ovat aivan ihania, kuten tummansininen ja turkoosi, mutta toiset yököttää. Yksi niistä erittäin harvoista merkeistä, joista olen Nompulle vaatteita löytänyt, on Kappahlin Newbie. Hamstrasin odotusaikana niitä 44 senttisiä ja 50 senttisiä ihania valkoisia vaatteita, jotka on varustettu ruskeilla napeilla. Bodeja, housuja ja villahaalareita. Oli niitä varmaan muitakin. Myös Kappahlin viiksibodyt ovat aivan ihania.

512988_F_02

Nyt kun Ava alkaa siirtyä jo kokoon 104, aion ostaa tämän tulevan koon vaatteet tarkkaan harkiten. Harmittaa hirveästi, että Newbien koot loppuvat 98 senttiin, mutta onneksi 98 senttiset mahtuvat vielä oikein hyvin, 104 tulee ajankohtaisemmaksi keväällä. Joissain merkeissä Ava käyttää jo kokoa 104, mutta Kappahlin koot ovat olleet reilumpia. Esimerkiksi Lindexin vaatteissa 98cm on Avalla vähän pieni kun taas Kappahlilla se on vähän iso, joten vaihtelua löytyy. Selailin tänään nettikauppoja ja mietin lasten kevään vaatetusta ja kokosin innoissani jo Newbien vaatteita Avallekkin muistiin, kunnes tajusin, mihin ne koot loppuu. Mutta pitää sitten katsoa keväällä, voihan se olla, että tuo 98cm menee vielä hyvin kun se kerran on nyt kuitenkin reilu.

566695_F_02

Noah käyttää nyt kokoa 68-74 ja ostetaan 74-80 senttisiä vaatteita. Hänen kanssaan se vaatteiden löytäminen on ollut kaikkein vaikeinta ja suuntaankin nykyään aina suoraan Kappahliin katsomaan Newbien valikoimia. Sieltä löytyisi vaikka mitä, mutta valitettavasti meillä on Newbien vaatteet aika vähissä, koska niistä on aina koot loppu ainakin Turun kaupoista. Mulla on niin huono tuuri, hyllystä löytyy yleensä kaikkia muita paitsi meidän kokoa. Noista ihanista villalegginseistäkään ei ollut enää kokoja syksyllä, mutta saatiin sopivasti Kappahlilta molemmille lapsille siniset, sekä Avalle beiget leggarit.

Kuten kuvista näkee, muhun ei iske kirkkaat ja värikkäät kuvioidut lastenvaatteet, vaan suosin etenkin poikien vaatteissa maanläheistä, rauhallista ja neutraalia designia. Osaisitteko neuvoja jotain muita samantyylisiä vaatteita? Mitä olette tykänneet Newbien vaatteista?

Zarassa on aivan ihania vaatteita, mutta myös hintataso on yleensä aika paljon korkeampi. Vauvojen osastolta en ole sieltä löytänyt mitään, mutta sitten kun Nomppu voi siirtyä niihin isojen poikien vaatteisiin niin alkaa sieltä löytyä hänellekkin.

Kommentit

26 kommenttia
Avatar

Vinkkaan teille pomp de luxia! Ne vaatteet ovat oikeesti aivan kuin luotu sun makuusi 😀 Juurikin noita sun lempparivärejä löytyy tosipaljon, ei mitään turhan räikeetä todellakaan vaan sävyt ihanan tummia (esim. tummansininen) tai sitten ihanan hempeitä ja vaaleita! Luulen että löydät sieltä nettikaupasta niin sun tyylisiä vaatteita Avalle.. En sitten tiiä että onko vielä Nompun kokoja.. 🙂

Avatar

Zaran vauvojen vaatteet on mun mielestä aika samaa luokkaa ku nuo Newbiet, tai muutaman euron kalliimpia. Ja siellä on ihania vauvan vaatteita! Tosin enemmä sielläki tytöille.. Yhessä vaiheessa oli ainakin pojille tosi kivoja kollareita (samantyyliset ku tossa kollaasissa) mutta en oo varma onko niitä enää :/

Avatar

Ootko tsekannut Pomp De Luxin mallistot? Ne kyllä alkaa vasta 80cm -> mut ovat aaaaaiiivan ihania 🙂

Avatar

Samaa meinasin ehdottaa… 🙂

Avatar

Oon aika samoilla linjoilla. En pidä räikeistä vaatteista, enkä pidä mistään nalle puh, ab, supermies, autot, spiderman, yms kuvioista. Meillä käytetään paljon Newbie vaatteita, mutta meidänkin lähi Kappahlissa on aina se sama ongelma että koot loppu. Kappahlissa onneksi löytyy muistakin vaatteista kun vaan Newbiesta hillittyä ja siistiä. Ostan jonkun verran myös H&M:ltä ja Lindexiltä jos satun bongailemaan miellyttäviä (eli harmaata, mustaa ja valkosta :D) ja jonkinverran tilailen netistä mm babyshopista. 🙂

Avatar

Suosittelisin nextiä!! Siellä on tosi suloisia, hyvälaatuisia ja hyvän hintaisia lastenvaatteita! Ilmainen toimitus 2 vuorokaudessa kotiovelle!!! Kannattaa katsastaa myös kengät, aah niin ihania sandaaleja jo tullut!!! Itsekin tykkään newbiestä ja monet nextin vaatteet menee kivasti niiden kanssa <3

Avatar

Itse olen rakastunut kans harmaan/mustan/valkoisen sävyihin, sekä pilkahdus limen vihreetä!

Avatar

Elloksella (en tiedä myydäänkö muuallakin) on semmoinen merkki kuin cocoon. Aivan syötävän suloisia vaatteita! Kannattaa tsekkaa ne ainakin 🙂

Avatar

benettonilla on ihania lasten vaatteita!

Avatar

Netistä löytyy next-merkkisiä vaatteita ja ne toimittaa suomeen ilmatteeks! Mielestäni ovat kaikki niin ihania ja hinta vastaa suurinpiirtein lindex/kappahlin tasoa. Kannattaa käydä kurkkaamassa! 😉

Avatar

Täällä myös suositaan newbiee. Ja mä myös inhoan sitä perus poikavauvojen vaaleansinistä. Meillä tosin on _älyttömästi_ meandin räikeitä vaatteita käytössä, koska mun äiti myy niitä ja mun pikkuveli on puoltoista vee niin meidän lähes kaikki vaatteet tulee sieltä.

Harmittaa kyllä ettei tarvitse ostaa ite vaatteita, koska rakastan shoppailua. Ja silloin myöskin saisi just niitä omaan silmään mieleisimpiä vaatteita.

Ootko nähnyt sen ihanan newbien beigen collegehaalarin? Meillä on se. Kuvittelin (joskus ennen joulua) ostavani reilun koon että menee pidempään. Mutta tuo 68 on nyt ihan sopiva eikä taatusti mene kauaa että on jo pieni. /:

Avatar

Mäkin oon samoilla linjoilla noiden poikien vaatteiden kanssa! 🙂 KappAhlista on tullut kans Newbien vaatteita osteskeltua (etenkin aleista) tulevalle pienokaiselle. 🙂 Mulle ei niin merkillä oo väliä, kunhan vaate miellyttää silmää ja on laadukas. Noi Newbiet ainakin on todella pehmeää kangasta ja kauniin sävyisiä, siks niihin ihastuin. 🙂

Avatar

Pomp de luxin minäkin vinkkaan:)

Avatar

Ihania vaatteita, just sellaisia joita itse aina ihailen kaupassa ja voin hyvin kuvitella omat lapseni tulevaisuudessa pukemaan! 🙂

Avatar

Mäki suosittelen nextiä! 🙂 Siellä on niiiiin ihania vaatteita ja mun mielestä myös hyvälaatusia eikä lainkaan pahan hintasia! 🙂 ja parasta on ilmanen nopee kuljetus kotiovelle 😉

Avatar

Itse en tunnu löytävän pojalle vaatteita ollenkaan! Tytöille on ihan mielettömästi valinnan varaa, mutta pojille tuntuu olevan aika suopea valikoima. Ja juuri sellaisia värikkäitä on paljon. Ja kun etsii yksinkertaisia ja ei niin värikkäitä niin omasta mielestä loppuu hyvin äkkiä : ja voi olla että itse olen myös aika vaativa vauvan vaatteiden suhteen.

Avatar

Saran lastenvaatteet ”halpenevat” iän myötä. Kun lapsi kasvaa, kallistuvat muualla vaatteiden hinnat koon kasvaessa. Zarassa nuo hinnat pysyvät samoina koosta riippumatta. Yht’äkkiä siis huomaatkin, ettei kalliina pitämäsi zara ole niin kallis lainkaan 🙂 Itse en pidä kappahlin lastenvaatteita, sillä ovat mielestäni todella huonolaatuisia. Kuvaamasi tyylistä vaatteita löytyy mm. netistä tilaamalla http://www.next.co.uk

Avatar

Heippa, En tiedä missä lähin mango sijaitsee mistä saa lastenvaatteita, mutta olen ihaillut niitä ainakin lempäälässä ideaparkissa. Siellä on niin tytöille kuin pojellikkin ja milestäni ihan pinestä juuri johonkin 110cm ainakin. Itselläni ei ole lapsia, mutta tuttavien lapsille niitä on tullut ostettua ja nättejä löytyy. 🙂

Avatar

Jos ulkomailta tykkäät tilata, niin nextillä on ainakin hyvin paljon newbien tyylisiä vaatteita pojille 🙂

Avatar

Nextin vaatteita on meillä melkein kaikki 🙂 en ole niitä ikinä tilannut, mutta käsittääkseni saa tilattua Suomeen. Laatu on mahtava, käytettiin yhtä mekkoa vuoden ajan, jolle puklattiin oksennettiin vedettiin mustikkaa ja nurmikkotahraa, ja oli edelleen uuden veroinen.

Avatar

Mä tykkään myös newbien vaatteista, mutta oon huomannu saman ku joku muuki tossa kommentoi, että KappAhlin vaatteet on huonolaatusia (sama juttu myös pompdeluxilla, joka ulkonäön puolesta lukeutuu myös lempimerkkeihini….) 🙁 ainaki meillä ne napit on irronnu ja hihansuut lähtee herkästi rispaantumaan. Vauvalla ei ehkä niin nuukaa (jos ei liiku vielä), mutta taapero- ja leikki-ikäisen kanssa todella rasittavaa! Jopa hennesin vaatteet on kestävämpiä, vaikka niissä taas itse kangas on huonompilaatusta ja helpposti nyppyyntyvää. Mä suosin lastenvaatteissa tosi paljon kirppiksiä just sikskin, et niistä vaateista näkee, mikä on säilyny hyvänä parin pesun jäljiltä ja mikä ei. Eikä tarvi maksaa älyttömiä summia vaatteista, joita pidetään päällä muutaman kerran. Turussa muuten tosi hyvä lastenkirppis on Pikku Siili, kandee tutustua!

Avatar

POMPdeLUX ja Next, ihan luotuja teille! 🙂 laadukkaita, teidän tyylisiä eikä hintakaan huimaa päätä! 🙂

Avatar

Olen myös ihan rakastunut noihin Newbien vaatteisiin ja pojallani niitä mielellään käytän. Olen ostanut paljon vaatetta lisäksi Benettonilta. Ostin viime kevään aleista jopa varastoon muutamia vaatekappaleita, sillä eivät todella olleet hinnalla pilattuja 😉

Avatar

Pomp de luxille täältä äänet myös. Simppeleitä, kivoilla väreillä olevia kauniita ja laadukkaita vaatteita.

Avatar

Täällä on kans yks hillitön Newbie fani juurikin siksi etten tahdo löytää pojalle muualta vaatteita :/

Avatar

IHANIA, vaikka itse kyllä tykkäänkin väreistä ;D Mut nuo on todella suloisia!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä