Korvaamaton

video 009

video 013

video 019

video 026

video 042

video 049

Nomppu on kyllä maailman ihanin ilopilleri 05-20, 21-04 välisestä ajasta ei puhuta. Hän vain hymyilee, naureskelee ja juttelee, kunhan saa olla sylissä. Tämä noin 9 kiloinen möllykkä alkaa olla raskas kantaa, etenkin kaukalossa, mutta toisaalta sitä ei millään malttaisi laskea sylistään, etenkään jos hän nukahtaa siihen. Ei ole ihanampaa kuin syliin nukahtanut oma pieni vauva. Nomppu on nyt aika sekaisin tästä uudesta rytmistä, mutta toivottavasti hän pian sopeutuu ja arki alkaa taas sujua. Mutta tosiaan, halusin vain jakaa nämä kuvat meidän hurmurista ja piti kysyä teiltä pitkästä aikaa jotakin toivepostausta huomiselle! Olisiko kellään toiveita? 🙂

Kommentit

16 kommenttia
Avatar

Manduca 😉

Avatar

Hän on täydellinen!<3

Hei kysymys 🙂 otit vissiin uuden tatuoinnin myös dogbitessä? Olitko varannut ajan siihen ajoissa eli millaiset jonot sinne on? Se Sami ei vastaa puhelimeen tai viesteihin ni mietin vaan et pitää varmaan kömpiä paikan päälle 😀

Avatar

Ois kiva nähdä kuvia Avasta päiväkodissa ja voisit kertoa miten teidän aamut sujuu. 🙂

Avatar

Sun kuntosalisysteemeistä olisin kiinnostunut, ohjelmasta, kuinka usein yms 🙂

Avatar

ihana pieni ihminen siellä hymyilee 🙂

olis mukava jos tekisit jonkinäkösen postauksen siitä teidän uudesta kodista! 🙂

Avatar

Hän on niin söötti!! Ootko koittanu kantoliinaa? Mulla ei itellä oo kokemusta, mut ystävä on käyttäny tosi paljon ja sanoo sen olevan ehdoton. Vois olla kätevä, kun Noah on sylipoika. Sais olla lähellä mut sulla olis kuitenki kädet vapaana.

Avatar

Poika vie mammaa kohta kuin pässiä narussa, joten pidä varasi…pidäthän omasta jaksamisestasi huolta, uni on tärkeää myös äideille.Olin itse aikoinaan zombina väsymyksestä, ei vaan malttanut levätä, kun siihen olisi ollut mahikset.

Avatar

lapsipostaus! Esim. että miten Avan ja nompun vauva-ajat + kasvu, kehitys yms ovat oleet erillaiset. Ois myös kiva semmonen raskausvertailu, nyt kun oot molemmat jo raskauden kokenut 🙂

Avatar

Suosittelen ostamaan kantorepun. Jää kädet vapaaksi ja sillä jaksaa kantaa kauan. Mulla itsellä on manduca ja oon kantanu tyttöä kävelylenkeillä siinä 🙂 siinä on vauvan mukava nukkuaki. Meän vauveli nukahtaa siihen aina ku lähetään kävelylle.

Avatar

Miten nomppu painaa jo 9kg??

Avatar

voi apua en kestä miten suloinen Noah on :’) ihanin hurmuripoitsu! hassua kun hän näyttää ihan sulle, mutta kuitenkin myös tosi paljon Avalle ja Ava taas näyttää isältään, meen sekasin ku en nyt sit tiedä näyttääkö Noah enemmän sulta vai topiakselta 😀

mut postaukset Avasta ja Noahista on aina kivoja, sellasia vaan tulemaan! ja se asuntopostaus olis kanssa kiva 🙂

Avatar

Vertailu Avasta ja Nompusta vauvoina, uudesta tatskasta postaus.. sit sellanen ois kiva, että miten sun mies osallistuu lasten hoitoon.

Avatar

Nomppu onkin tosi tummapiirteinen 🙂 Ja suloinen tietty!

Avatar

Vaikka kuinka oot toipunut nyt jälkimmäisestä raskaudesta ja oliko helpompi toipua kuin ensimmäisestä?:) miten saada kiinteytys mahaan nimenomaan, ainakin itse huomaa että ekan rask. Jälkeen palautu nopeammin kun taas nyt tuntuu ettei lähde millään ! Ja muutakin omasta jaksamisestasikin :)) kiva seurata kun meillä menossa niin sama rumba:)

Avatar

Näistä kuvista huomaa kyllä hyvin että nomppu on ihan sun näkönen, kun taas ava topiaksen 🙂

Avatar

Olisi kiva tietää sun tulevaisuuden suunnitelmista, mistä opiskelupaikasta esimerkiksi haaveilet? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä