Isi hoitaa

Heh, tämän päivän suunnitelmat vähän muuttuivat, enkä ehtinyt tekemään postausta. Topias on ollut koko päivän poissa ja mulla oli aamusta iltapäivään asioita hoidettavana, sen jälkeen nukahdin kun oltiin Nompun kummeilla kylässä ja vedin kevyet neljän tunnin päikkärit ja sitten pitikin aloittaa lasten iltatoimet. Neela tuli meille yökylään ja laitoin tytöt juuri Avan huoneeseen nukkumaan, siellä ne tosin vielä hihittelee. Tulin yhdellä kädellä Nomppua syöttäessä kertomaan, että toivepostaus siirtyy huomiselle kun mä nyt menin nukahtamaan. Mä olen ollut flunssassa joku kolme viikkoa ja nyt lapsetkin on niin räkäsiä, että valvotetaan vuorotellen toisiamme ja oon ihan poikki. Onneksi huomenna on lauantai niin Topias saa hellästi hoivata meitä kaikkia. Tulis sitten edes kunnon kuume, joka tappais tän pöpön!

Huomiseen muruset!

Kommentit

15 kommenttia
Avatar

*räkästä naurua* Onks joku oikeesti noin tyhmä (ja utelias)? :’DD

Avatar

D-vitamiinia 125 mikrogrammaa päivässä, lähtee flunssa, eikä takaisin tule. Kokemusta nyt 5 vuotta, kerran on tainnut olla kurkku päivän kipeänä 🙂

Avatar

Te tunnutte olevan koko ajan kipeinä. Se kai on aika yleistä noin muutenkin lapsiperheissä, mutta on vain pistänyt erityisesti nyt silmään. Ettei tarttis tutkia homeita tai allergioita tai jotain muuta? Vaikka kyllä just muutitte..

Avatar

Tupakoiko teistä jompikumpi? Facebookissa ärsyttää ainakin sellasten ihmisten alituiset postaukset joissa jompikumpi tai molemmat vanhemmat polttaa. Tuntuu et joka toinen postaus on et muksu taas kipeenä tms. Lopettais se polttamisen!!!

Avatar

Oon mä ainaki emilian kessu huules nähny, ei kannattas polttaa kun lapset altistuu Savulle ja tietty pahalta näyttää kun vaunuja työnnettään samalla

Emilia Huttunen

Eka mun ja Topiaksen suhde ei voi hyvin koska se on töissä ja nyt mä yhtäkkiä muka poltan tupakkaa? 😀 mistä sä vetelet näitä sun kommentteja? 😀 joo o, en todellakaan polta, blogista löytyy mun mielipide tupakoinnista kun hakee nimellä savua ilmassa tms.

Avatar

Paranemisia ja voimia! 🙂

Avatar

Hei, oletteko selvitelleet Nompun mahdollista maitoallergiaa/refluksia? Anteeksi että utelen, mutta jäitte mieleen siitä ”Pikkutyypin kuulumisia”-postauksesta.

Avatar

Meneekö teil huonosti

Emilia Huttunen

Ei?

Avatar

Aattelin vaan kun koko paivän poissa

Emilia Huttunen

Töissä? 😀

Avatar

Oo nyt rehellinen itelles

Emilia Huttunen

Voi hyvä luoja 😀

Avatar

Voi teitä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä