Pienet perunavarpaat

torni 030

Bepancare3

Avan asu

Paita Lindex

Legginsit Lindex

Sukat Name It

Bepancare2

torni 060

Maailman ihanimmat pienet perunat!

Bepancare4

torni 071

Bepancare5

Nompun asu

Body Lindex

Housut Lindex

torni 073

Bepancare6

Olo alkaa helpottaa, mutta selvillä vesillä ei vielä olla. Tänään kuitenkin olin sen verran paremmassa kunnossa, että Ava jäi kotiin kun en kerran aikonut töitä tehdä. Vähän tuli huono omatunto tästäkin, koska Ava kaipasi ulos ja olisi halunnut koko ajan leikkiä ja pyysi äitiä leikkimään, mutta mä en vain millään jaksanut. Eilen Topias vei Avan päiväkotiin aamulla ja meni myöhemmin töihin sen takia, että mä sain lepäillä ja kyllä se oli paljon parempi järjestely kaikkien kannalta. Huomenna Ava kyllä menee taas päiväkotiin. Makoilin tyynyn ja peiton kanssa Avan huoneen matolla ja napsin kuvia lapsista, mutta tämän enempää musta ei vielä irtoa tekstiä! Nyt vedän taas finrexiä, codemaxia, buranaa, otrivinia ja strepsilsiä ja yritän saada nukuttua yöllä 😀 Hauskaa viikkoa kaikille!

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Ava on niin kaunis 🙂

Avatar

Toivottavasti flunssa pian helpottaa<3 Nomppu on niin ihanan kiinnostuneen oloinen isosiskonsa leikkeihin ja Ava on muuttunut kuvissa paljon isomman oloiseksi, tosi kiva että antaa laittaa hiuksiaan jo välillä kiinnikin. 🙂 Terkkuja söpöille lapsukaisillesi! 🙂

Avatar

Voi ei, mulla on ollut ihan järkyttävä flunssa. Kuin jyrän alle jäänyt. Kirjoitin kans meidän sairaskertomuksen… Ehkä tää tästä, huomenna. T Kotitalouskriisi

Avatar

Voi että Nomppu on niiiin sulonen!<3

Avatar

Apua miten ihanat legginssit Avalla on 🙂 pikaista paranemista!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä