MOM

Rukouksiini on vastattu! Valitettavasti vain vuoden myöhässä… Kirjoittelinkin joskus raskausaikana, miten ihanaa olisi jos Lindexiltä saisi taas äitiysvaatteita ja ensi kuussa se on mahdollista. Lindex lanseeraa uuden MOM -malliston maaliskuun alussa, viikolla 10. Osa malliston vaatteista on tehty yhteistyössä kuvittaja Lovisa Burfittin kanssa, joka on yksi Skandinavian menestyneimmistä kuvittajista. MOM -malliston tuotepäällikön Katrin Pellmén sanoin: ”Tämän malliston ideana on tarjota odottaville äideille laaja valikoima alaosia, lähinnä housuja ja farkkuja, mutta myös hameita. Lisäämme mallistoon kauden trendien mukaisia yläosia ja muutamia mekkoja. Tuotteet ovat helppoja yhdistää keskenään ja tämän ansiosta odottavan äidin vaatekaappi toimii koko raskausajan”

Bepancare2

Kevään MOM-malliston ensimmäinen osa lanseerataan viikolla 10 ja se koostuu paristakymmenestä tuotteesta. Lisää malliston kevät- ja kesäuutuuksia tulee myyntiin huhtikuussa ja toukokuussa. Mallisto on myynnissä vain Lindexin verkkokaupassa. Äitiysvaatteita on todella hankala löytää, koska niiden valikoima on ollut niin suppea, eikä omaa makua vastaavia tuotteita ole tullut paljoa vastaan. Harmittaa tosissaan, että MOM -mallisto ei tullut vuotta aiemmin!

Bepancare3

Kommentit

16 kommenttia
Avatar

Uu! Oonkin kyllästynyt tutkailemaan vaan H&Mn mammamallistoa! Tää tulikin mulle just sopivaan saumaan, kun heinä-elokuun vaihteessa on kakkosvauvan laskettu aika <3 Esikoisen aikana ostin vaan yhdet mammafakut ja kaksi mammapaitaa. Nyt vois ehkä panostaa vähän enemmän 😀

Avatar

Kiitti vinkistä! Pidetään mielessä. 🙂

Avatar

Voi tulisipa noita myös liikkeisiin jossain vaiheessa! Lindexillähän on jo mammasukkahousuja ja imetysliivejä kaupoissa. Ensimmäisen kuvasarjan oikeanpuolimmaisin paita olisi ihana kevääksi ja kesäksi.

Avatar

Kivan näköisiä vaatteita! Harmi vaan ku meni kesken Nii ei nyt sit tarvikkaan mamma vaatetta.

Avatar

Ihan mahtavaa! Olenkin jo valmiiksi tuskaillut raskausvaatteiden huonoa saatavuutta ja niukkaa valikoimaa, mutta onneksi nyt on tiedossa jotain uutta tälläkin saralla. Kiitos vinkistä!

Avatar

Kiitti vinkistä, toivottavasti tulee jotain kivoja vaatteita myös myyntiin! Sillon nämä vaatteet ajankohtaisia. 🙂

Avatar

Ennen kuin H&M toi markkinoille ”halvat” äitiysvaatteet, mammamuoti oli kirjaimellisesti MAMMAmuotia ja vaatteiden hankinta oli todella vaikeaa. Valikoimat olivat vielä kymmenen vuotta sitten todella onnettomat! Itselläni oli muutama paita Benettonin äitiysmallistosta silloin, Lindexin äitiysfarkut ja niitä H&M:n ihan ekoja paitoja ja mekkoja – melkein kaikki vaatteet, joita myynnissä edes oli 🙂 Että ollaan tyytyväisiä, kun valikoimaa nyt jo riittää!

Avatar

Onpas kivan näkösiä ja NORMAALEJA siinä mielessä, että valikoima tarjoaa mahdollisuuden pukeutua tyylikkäästi. Varsinkin tuo maksimekko miellyttää silmää!

Avatar

Lindexin äitiysliivit on kyllä ihan parhaita, mukavia ja ei kalliitakaan!

Avatar

Jes, mahtavaa! Tää tulee varmasti tarpeeseen, kun tuli vähän aikaa sitten plussattua. Ei toki vielä, mutta sitten kun noitakin vaatteita täytyy ruveta katselemaan. Vaikuttaa hyvältä 🙂

Avatar

Silti voivottelen kun Turussa ei oo liikkeitä mitkä myy paikanpäällä, muutakun hennesi. Mulla on kunnon ghettopeppu joten hennesin housut on aika pitkälti lättänämpää mallia pepusta joten pelkään et noikin on samanlaisia. Aina vaan niin paljon mukavampi sovittaa paikanpäällä! T. Jlo 😀

Avatar

Teitkö tämän postauksen vain rahan takia ?

Emilia Huttunen

En saa tästä mitään rahaa, joten öö?

Avatar

Ja mikä Lindexin verkkokaupassa tökkii, tuotteet voi vain palauttaa, vaihtaa voi vain myymälässä. Kuinkahan tämä toimii äitiysvaatteiden kohdalla? Ei ihan jokainen tiedä heti omaa kokoansa..

Avatar

Voihan voihan … ei muuta kuin Haikaralle tilaus jos sitten pääsisi ostamaan äitimamma vaatteita TAAS <3

Tosiaan 10.v sitten ennen esikoisen syntymää mulla taisi olla 3 odotus-paitaa ja 2 odotus-housut 😀 ….. 4v. sitten kun odotin keskimmäistä vaatteita sai jo kivasti!! Tavalliset pitkät topit meni hyvin kun kesällä odotti loppurask. Kolmannen vauvan kohdalla nyt 2013 odotusta koristi ihan hyllyllinen paitoja ja toppeja ja mekkoja jne…. niin se aika menee! Kiva, että tarjontaa on ja kiva kun on tullut paljon vaihtoehtoja joita voi hyödyntää esim.vauvan synnyttäkin imetyspaitoina jne….. Kenelläkään kokemusta siitä TAKISTA mikä mukaantuu Odotukseen ja myöhemmin sen sisälle mahtuu esim.vauva kantorepussa…? Takki oli hinnaltaan netissä toista sataa muistaakseni….

Avatar

Suomessa kyllä edullisia äitiysvaatteita ei juuri löydä. H&M on oikeastaan ainoa liike. Itsellä Lindex tulee myös hieman liian myöhään. Itse olen ostanut äitiysvaatteista valtaosan englantilaisen New Lookin nettisivulta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä