Lohikäärmepoju

tinttu1 035

tinttu1 039

tinttu1 040

tinttu1 049

Blogi vol 2

tinttu1 007

tinttu1 011

tinttu1 013

tinttu1 017

tinttu1 058

tinttu1 060

tinttu1 067

tinttu1 069

Nompulla on oikein sopivat vaatteet päällä meidän pienessä 5kk kuvauksessa, herra kun kerran karjuu kuin lohikäärme 21-05 niin pukeudutaan sitten sen mukaan! Yli 5 kuukautta jo mittarissa. Ehkä nämä yöt tästä pian rauhottuu 🙂 Tosin ei ne päivät hirveesti helpompia ole 😉

Ihana lohikäärmeasu ja hattu saatu www. tinttu.com:ista

Kommentit

22 kommenttia
Emilia Huttunen

No näköjään mä jaksan 😀 kaikkeen tottuu

Avatar

Hahhah 😀 ehkä oon vähän väsyny, ku luin facesta tän postauksen otsikon: mutsis on lohikäärme poju xD ja repesin 😀

Emilia Huttunen

Haha! 😀

Avatar

Aivan ihana! Varsinkin tuo kuva jossa on kieli ulkona 😀 Kauhee vauvakuume ♥

Emilia Huttunen

Haha hän on :D<3

Avatar

Itse olisin vienyt lääkäriin ajat sitten, ei todellakaan ole normaalia 🙁 niin suloinen poika 🙂 puet lapset tosi kauniisti 🙂

Avatar

meidän tyttö pienempänä suuttuessaan saattoi huutaa ja itkeä niin että lopulta tuli oksennus. Tämä johtui varmaan siitä kun räkää tuli aina itkun kanssa sen verran paljon että meni jotenkin ihan tukkoon. No ajan kanssa tuo helpotti, ja enää 3veenä ei oksentele huudosta.

ihana tuo karvalakki!

Emilia Huttunen

Hui 🙁

Avatar

Ootko iha ite kuvannu nompun vai kuvasko joku muu? 🙂 ja on muuten ihana pikkune :))

Emilia Huttunen

Minä kuvasin 🙂

Avatar

ihana nomppu <3 en tajunnut että pistin kommenttini useemman päivän takaseen postaukseen, mutta asiani oli se että laittaisitko noahin synttärit kans tohon usein kysyttyihin kysymyksiin :–)

Emilia Huttunen

Pitää laittaa! 🙂

Avatar

Käykää ihmeessä kunnon lääkärillä pojan kanssa. Netistä googlettaa kunnon allergialääkärin teiltä päin. Kaikki kerrot totuudenmukaisesti, niin pääsette kunnon tutkimuksiin. Tiedän todellakin kokemuksesta, kuinka helpottaa, kun saa nukuttua:)

Sitä Gavisconia saa myös ilman reseptiä, josko on refluksia. Auttaa ilmeisesti viikossa, olisko sopiva määrä 2 ml ruokailun jälkeen ja nukkuumaanmennessä. Kannattaa tätäkin googlettaa. Tsemppiä teille!

Emilia Huttunen

Kiitos! 🙂

Avatar

Googletukset sikseen ja lääkärille. Ei tuon ikäsen kuulu huutaa enää noin. Joo, toiset on tempperamenttisempia jne..mutta ei noin paljon.

Meillä oli onni, kun poika huusi päivällä kaiken hereilläoloaikansa, yöt kyllä nukku..mutta meillä oli alkuun vaunuissa kiilatyyny ja sitten sängynpääty ylhäällä 20cm. Niin kamalalta ja vastoin kaikke aopastusta, lapsella TYYNY.Se kun pistää kurkunpään sellaseen asentoon, ettei mahanesteet nouse kurkkuun.Tämä hokattiin sillä, kun lapsi nukku aina mun kainalossa, käsivarren päällä niin hyvin.

JA todellakin meillä silent refluksi, eikä siis mitään ulkoisia oireita.

Mä tiedän, ettei Nompulla välttämättä ole tätä vaivaa. Mutta TOIVON, että saa apua pian ja jostain.Ihan yleisen viihtyvyyden ja Avan vuoksi.

Avatar

Pakko kommentoida äskeistä,että lähinnä Noahin itsensä vuoksi ennenkaikkea!

Avatar

No niimpä juu 😀

Avatar

Moikka! Uudehkona lukijana (sori, en ole ehtinyt kahlata koko blogia vielä läpi..) kysyisin, miten hoidatte käytännössä yöt jos lapsi todellakin huutaa koko yön? Koska itse nukut? Koska lapsi nukkuu? :O Miten ihmeessä selviätte? Meillä on neiti 2kk ja huutaa lähinnä päivisin, yöt suht ok onneksi, mutta silti olen jo aika loppu! Refluksi vaivaa, maitoallergia katsotaan nyt ekana..

Emilia Huttunen

Selvitään niin että kämppä muistuttaa kaatopaikkaa ja ei jakseta käydä missään 😀

Avatar

Hmm.. enpä usko että kukaan jaksaa edes esittää noin pirteää ja positiivista jollei oikeasti saa nukkua 21-05!! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä