PerC

Asukuvien ajatellaan olevan maailman yksinkertaisin asia, mutta ei se ole aina ihan niin. Mukaan mahtuu aina niitä epäonnistuneita otoksia (joita btw näette taas huomenna), kuvien valmistelu on aikaa vievää kun pohditaan taustaa, valoa ja muuta tarpeellista, kuvatessa tulee hemmetin kylmä kun yritetään saada asu näkymään ja samalla pitää yrittää pitää pokka kun ihmiset tuijottavat ja ihmettelevät poseerauksia. Nautin asukuvien ottamisesta huomattavasti enemmän sillon kun olin hoikka, nyt tunnen oloni aina niin epämukavaksi kameran edessä, että se välittyy kuviinkin. Kaikkien noiden ”ongelmien” lisäksi asukuviini tuli eilen vielä uusi odottamaton ongelma. Meinasi jäädä kuvat kokonaan julkaisematta ja päivä mennä pilalle kun Vilman kanssa kuvia ottaessamme joku huusi mulle ”Fat ass!”.  Tuli niin kurja olo ja aloin hävetä vartaloani taas enemmän. Jos en olisi ollut Vilman kanssa, olisin ihan satavarmasti purskahtanut itkuun ja piilotellut loppupäivän jossain vessassa. En välitä niistä hölmöistä kommenteista joita välillä saan, koska tiedän niiden tulevan pelkureilta, joilla on elämässään jotain pahasti pielessä, mutta kun aikuiset ihmiset huutelee tommosta niin tulee simmoinen olo, että ehkä ne on oikeassa.

Blogi vol 21

Blogi vol 22

Blogi vol 23

Mutta ei ne ole. Ja jos olisikin niin mitä sitten? Mä olen erittäin tyytyväinen perseeseeni kiitos vaan, enkä halua sen kutistuvan yhtään, siksi teen ahkerasti kyykkyjä. Ilmiselvästi tyypin tarve huudella tommosia johtuu siitä, ettei eläissään ole nähnyt persettä lähietäisyydeltä, enkä ihmettele ollenkaan, kukapa tommosen kanssa tahtoisi lähteä pyllistelemään. Onneksi toi ei pilannut meidän hyvää tuulta vaan meillä oli Vilman kanssa tosi hauska iltapäivä, josta vilahti Instagramissakin jotain! Siellä voi seurailla nimellä @mutsisonblogi. Uusiin ihmisiin tutustuminen on aina ollut mulle vähän vaikeaa, mutta Vilman kanssa juttu luisti alusta asti ja huomattiin omaavanne kyllä ihan samanlaiset huumorintajut ja kiinnostukset! 🙂 Bloggaajilla on aina jotain puhuttavaa, mutta ei kaikkien kanssa noin hyvin natsaa! Huomenna pääsen vihdoin sinne laivalle, superia!

Blogi vol 24

vilma 181

Takki Sheinside*

Bleiseri Sheinside*

Paita H&M

Hame Cubus

Kengät Skopunkten

*giveaway

Kommentit

69 kommenttia
Avatar

Mitäpä jos huutelijat ovatkin katsoneet telkkaria???

Ja think about it.. Joillekkin tuo huutelu on arkipäivää. Joka päivä.

Avatar

Siis joku huusi sulle kadulla tuolla tavalla? Voi ei, todella kurjaa. Ja vielä kaikenlisäksi sulle kun muutenkin on sulla ilmeisesti tuota itsekritikkiä.

Tuli myös mieleen et jos se huutaja ”heitti” sen sanan siihen tilanteeseen kun näki et kuvasitte, ettei välttis ois henk`koht sulle sitä tarkottanu, vaan heitti jotain idiootti läppää kun näki mitä teette..tällaista mietin, typerää joka tapauksessa.

Emilia Huttunen

Jep, ihmiset on törkeitä :/

Avatar

Rentouta vähä hartioita ja vie ne taaksepäin eikä tollee eteen kyyryyn. Olet nätti tyttö joten ole ylpeä siitä äläkä tollein nöyrystele (:

Emilia Huttunen

Paha tapa kun oon tottunut ujostelemaan 😀

Avatar

Apua mulla tuli melkein itku! Vittu mitä kusipäitä ihmiset on! Oot synnyttäny alle puol vuotta sitte ja oot älyttömän hyväs kunnos ja silti ihmiset tommosia huutelee! Mulla on toooosi huono itsetunto joten tää postaus sai mut tavallaa vihaa omaa kehoa enemmän mut tavallaa ymmärtää ettei ihmisii kannata kuunnella

Emilia Huttunen

Voi sua :((

Avatar

Asenteelles iso halaus, mutta sulle itsellesi muru vielä suurempi. <3 Kuten aiemmin sanoin, niin ei se huutelija totuuden torven ääntä käyttänyt, vaan pökitti omaa egoaan saamalla toiselle pahan mielen.

Olet <3

Emilia Huttunen

<3

Avatar

ehkä se huusikin dat ass! kehuna, että onpas hyvä takamus 😉

Avatar

Tuli ihan sama mieleen! Varmasti näin 😉

Emilia Huttunen

Valitettavasti ei 😀

Avatar

Pitäis löytää joku hame kans mikä sopis moneen asukokonaisuuteen 🙂 Hyviä kuvia 🙂

Emilia Huttunen

Kiitos! 🙂 Toi ainakin menee monen kanssa, mut yläosan löytäminen on välillä vähän hankalaa, siis pitkähihasen, jos on toppi alla 🙂

Avatar

Ei, ne jotka juutelee tollasta ei todellakaan ole oikeessa, ne on idiootteja. Sä oot upee nuori nainen! 🙂

Emilia Huttunen

Voi kiitos 🙂

Avatar

No huhhuh! Eipä kovin täysjärkinen tainnu olla joka sulle huuteli :DD

musta on niin kiva kun sulla on näitä asukuvia ja näytät upeelta! 🙂 jätät tollaset huutelijat mielenterveysongelmien piikkiin :DD

Emilia Huttunen

Kiitos :))

Avatar

Taisi joku vaan purkaa omaa pahaa oloaan sulle tuolloin. Olet erittäin kaunis nainen äläkä anna muiden latistaa itseäsi. Kanna itsesi ylpeästi ja hymyillen 😀

Emilia Huttunen

Voi kiitoksia 🙂

Avatar

Hei Emilia! Olen lukenut jo kauan blogiasi, ja halusin vain sanoa miten ihanan aidolta ihmiseltä ja hyvältä sekä rakastavalta äidiltä sinä vaikutat! 🙂 Jatka samaan malliin jatkossakin, ja postaa meille blogisi lukijoillesi myös niitä asukuvia 🙂 Näytät upealta nuorelta naiselta, älä anna kenenkään lannistaa sinua tyhmillä kommenteilla 🙂

Emilia Huttunen

Voi kiitos, ihanasti sanottu! 🙂

Avatar

Ois ees huutanu jollekki oikeesti isoperseiselle :,D! Kiitos ihanasta blogista, oon innostunut lukemaan tätä nyt kun odotan esikoistani.

Avatar

Ai sun mielestä on hyväksyttävämpää huutaa iso kokoiselle? Mun mielestä ei kenellekkään. Ei isokokoiselle sen paremmin kuin hoikalle

Avatar

Vitsi mitä idiootteja liikenteessä!! hyvä kun nouset tuommoisten yläpuolelle 🙂 voin samaistua tunteeseen, kun hävettää ja haluais vaan mennä piiloon itkemään. Mut sulla ei tosiaan oo syytä siihen!

Ihana asu, varsinkin nuo kengät

Emilia Huttunen

Kiitos! 🙂

Avatar

Ehkä se huusikin Dat Ass. 😉 Se olisi uskottavampaa sun kohdalla kuin Fat Ass!

http://i.imgur.com/aqmZf.jpg

Avatar

No pahus. Joku ehti ensin. 😀

Emilia Huttunen

Valitettavasti ei 😀

Avatar

Jotkut ihmiset vaan ei ajattele mitä päästävät suustaan! Joillakin vaan on tarve pahoittaa toisen mieli, pitäkööt mölyt mahoissaan! He eivät edes tiedä millainen ihminen olet ja mihin olet pyrkimässä! Tuo voi todellakin pahoittaa mielen, vielä kun on synnyttänyt äiti, joka yrittää viimeisillä voimillaan saada

itseään hyvään kuntoonkin.

Emilia Huttunen

Ihan totta :/

Avatar

Piti vielä laittaa että älä lannistu sen pellen sanoista ja tsemppiä sinne! 🙂 Oon lukenu sun blogia jo jonkin aikaa ja oot saanut mutkin aloittamaan liikkumisen taas pitkästä aikaa. Olen itse joulukuun alussa synnyttänyt mamma!

Emilia Huttunen

Kiitos, hauska kuulla! 🙂

Avatar

Näitä huutelioita löytyy joka paikasta… valitettavasti. Itsellenikin on käynyt näin. Yhtenä kesänä kävelin kadulla ja sitten joku mies huusi autostaan ”V*tun läski!” Yritin olla niin kuin en olisi kuullutkaan, mutta oikeasti olisi tehnyt mieli vain itkeä… Muistan että tuolloin asia velloi mieltä pitkän aikaa.

Toki olin tuolloin n.20kg painavampi kuin mitä nyt, mutta ei se silti oikeuta yhtään ketään huutelemaan tuollaisia. Tällaiset huuteliat eivät omaa tunneälyä yhtään.

Älä anna tuollaisten typerysten lannistaa itseäsi! Olet nätti likka ^__^

Emilia Huttunen

Ihan kauheeta :)) kiitos!

Avatar

Oot kyl mahottoman hot mama, älä välitä tollasista!

Emilia Huttunen

Aaww kiitos!

Avatar

Tosi hienot kengät!!!

Emilia Huttunen

Kiitos! Mustakin 😉

Avatar

Oot just täydellinen nyt! Arvostan sua kauheesti! Tsemppiä sulle!!:D Ihan pöllö oli tuo haukkuja! 😀

Emilia Huttunen

Voi kiitos! 🙂

Avatar

Täysin tarpeeton heitto oli kyllä! Oot todella kaunis nuori nainen! 🙂 toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos!

Emilia Huttunen

Kiitos! 🙂

Avatar

Emilia, mun henkilökohtanen mielipide on, että sä olet UPEA nainen! Sun ei kannata hävetä itseäsi, sulla on kaunis ja naisellinen vartalo josta saa olla ylpeä! Sulla on mahtava luonne, ja olet hyvä äiti! Jatka vaan samaan malliin! 🙂 Kaikkea hyvää sulle ja sun perheelle!

Emilia Huttunen

aaww kiitos <3

Avatar

Ettekö te osallistu iinan ja oton häihin kun meette laivalle? Vai ehrittekö häihin siitä huolimatta:)

Emilia Huttunen

Ei oltu vieraslistalla 🙂

Avatar

Noh.. Ihminen joka kehtaa huudella haukkuja toisten perään kadulla on joko A) kapinoivia ”mukacooleja” teinejä, B) humalassa, C) jonkun muun päihteen vaikutuksen alaisena, tai D) säälittäviä luusereita. Joten sellaisia sanomisia ei kannata ottaa kuuleviin korviin 😉

Emilia Huttunen

Oikein 😉

Avatar

Olipa tyhmä kommentti! Peppu on pop 🙂

Emilia Huttunen

Niin on 🙂

Avatar

Tiiätkö kuule tää sun blogi on yks henkireikä mulle! Olet todella inspiroiva, jalat maassa oleva, mielettömän kaunis nainen! Pystyn niin samaistumaan sun ajatusmaailmaan ja saan todella voimaa siitä mistä kaikesta säkin oot selvinny. Mulla oli puolivuotta sitten selkee ajatus etten halua lapsia. Pelotti lähinnä se oman kropan muuttuminen niin paljon. Nyt sitä ollaanki jo puolenvuode jälkee raskaana ja mä tiedän että selviin tästä. Kirjotat niin ihanasti että tuntuu melkee ku olisit joku mun hyvä tuttu 😀 tänne mä tuun aina kahvittelemaan sun kanssa kun lueskelen sun kuulumisia! Jatka samaan malliin olet valloittava<3

Emilia Huttunen

aaww voi nyt ihanuus, kiitos paljon! <3

Avatar

Yks pointti, jota kukaan ei huomannut on se, että sun takapuolihan on täysin peitetty löysällä takilla, joten takapuolesta ei tosiaankaan ole voinut tuo kommentti kirvota, koska edes takapuolen ääriviivoja ei siitä näe.

Emilia Huttunen

Luultavasti ne tarkotti koko kroppaa eikä keksinyt muuta hyvää sanottavaa 😀

Avatar

Ei kannata välittää. <3 Tiiän, et helpommin sanottu kun tehty, mutta kannattaa jättää moiset huutelihat omaan arvoonsa. Kertoo aika paljon ihmisestä itsestään, jos tuollaisen typerän ja loukkaavan kommentin päästää suustaan. Älä anna kusipäiden päästä nahan alle, ei ne ole sen arvosia! Totea taas jälleen kerran, "haters gonna hate, im awesome".

Emilia Huttunen

Jep :))

Avatar

Joo mitä läskiä sussa muka on? Sulla on täysin normaali vartalo, eikä ole mitään hävettävää. Itekin oon tuollaisia huutoja kuullut joskus ala-asteella. Sehän on oikeastaan ainut paikka, jossa tuo olisi edes melkein ymmärrettävää… Huutajan henkinen ikä täytyy olla jotain 7.

Emilia Huttunen

True story!

Avatar

älä välitä typeristä huuteluista. mullekki huudeltu just samallailla, mutta se ero on meidän jutuissa että minä oon oikeasti fat ass, sinä et. olet kaunis 🙂

Emilia Huttunen

Voi kiitos <3 ja kellekkään ei saisi huudella noin, vaikka ois minkä kokoinen

Avatar

Arvostelijoita löytyy aina oli sitten 150 kiloinen tai 50 kiloinen. Koskaa ei kelpaa kaikille ja ei tarvitsekaan. Muitten mielipiteet voi nakata unholaan ja hymyillä vaikka takaisin. Nykyään keskitytään aivan liikaa ulkonäköön ja meistä jokainen voisi varmasti tsempata enemmän siinä, millaisi ihmisiä me ollaan sisäisesti ja varsinkin, miten me kohdellaan toisiamme.

Emilia Huttunen

Totta 🙂

Avatar

Oottelin kerran meilahdessa ulkona pulkkien kanssa kun näin joukon ulkomaalaisia teinipoikia kiusaamassa n. 30-vuotiasta naista (töni,huoritteli,heitteli sen pipoa) huusin pojille et jättäkää se rauhaan ja et jos se jatkuu, soitan poliisit. Nainen lähti marssimaan mun suuntaan ja kun se oli kohalla, kysyin et olikse kunnossa. Nainen totes mulle et pidä huoli vaa ittestäs, läski. Tuli kyllä vähän hiljanen hetki siinä kohtaa, teki mieli huutaa vaikka ja mitä mutta jätin väliin.

Emilia Huttunen

Eikä, mitä hittoa 😮

Avatar

Siis ei voi olla totta, minkälaisia idiootteja tämä maa päällään kantaa! Ei voi sanoa muutakun että kyllä ihimiset on tyhymiä!!! Sä olet aivan valtavan upea, kaunis ja ihastuttava nainen. Ja olet tehnyt aivan häkellytttävän upan työn painonpudotuksessa! Mielestäni olet todella upea itsenäsi nytkin, eikä näin ruudunvälityksellä ainakaan näytä yhtään olevan tarpeen enempää pudottaa! 🙂 Mutta oma fiilishän sen kertoo mikä on hyvä! Tsemppiä!!!

Avatar

Mielestäni itse lietsot juuri noita huuteluita tuolla anorektisella käytökselläsi. Katsoin ohjelmasi ja järkyttää kuinka saatat vaarantaa lapsesi hyvinvoinnin omalla turhamaisuudellasi. Tuntui, että et ole huolissasi niinkään lapsen hyvin voinnista vaan OMASTA ULKONÄÖSTÄSI!

Itselläni on oikeasti läski perse, tämä ei ole anorektisen teinin kitinää, vaan tieän sen oikeasti olevan SUURI. Yritän laihduttaa oman hyvinvointini vuoksi, mutta miksi minulle ei huudella? Juuri siksi että hyväksyn itseni sellaisena kun olen, joten huutelijat eivät saa huutelusta mitään.

En toivo sinulle mitään pahaa, mutta toivon, että joudut kohtaamaan elämässä jotain sellaista, että löydät elämääsi jotain tärkeämpää kuin ulkonäkösi ja sairas pakkomielteesi poistuisi.

Emilia Huttunen

lol 😀

Avatar

onks kuvien ottaminen julkisella paikalla anorektista käytöstä? :DD en usko että noi urpot ekana teki jotain luonneanalyysiä ja päätti sitten huutaa, huusipa vaan kun luulivat olevansa hauskoja.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä