Summer party

Blogi vol 21 (2)

polhem 002

Blogi vol 23 (2)

polhem 033

Käytiin eilen Vilman kanssa Polhemin Mid-season summer partyssa Helsingissä tutustumassa uutuuksiin ja nauttimassa herkuista ja bloggaajaseurasta. Mentiin junalla ja pienen kiertoreitin kautta löydettiin jopa vihdoin perille kädet jäätyneinä, unohtaen hyödyntää auringonvalo ja ottaa kunnolliset asukuvat.

Blogi vol 22 (2)

polhem 046Tämä Stokken winterkit oli aivan mahtava!

polhem 054

Blogi vol 24 (2)

polhem 059Nautittiin karkkibuffan antimista noudattaen Vilman loistavaa laihdutusfilosofiaa: ilmasta ruokaa ei lasketa. Päästiin myös maistelemaan Olvin huhtikuussa markkinoille tulevaa uutuussiideriä ja ei vitsi että oli hyvää! Uusi ehdoton lemppari. Maistui ihan karkilta ja oli nimeltään Hedelmäsirkussiideri.

Blogi vol 21

Blogi vol 22

Tapahtuman jälkeen suunnattiin askeleet kohti Forumia, jonka edessä Vilman sisko Nelli nappasi meistä asukuvat ja käytiin sitten ostamassa muumikaupasta Avalle tuliaisia. Oli mahtavaa päästä tapaamaan Nellikin livenä! Mä hämmennyin kyllä junamatkalla erittäin paljon kun kuulin Nellin olevan 17 -vuotias, olin kuvitellut jotenkin että ollaan samanikäisiä. Lopuksi käytiin vielä Kampin Bikbokissa katsomassa, jos sieltä löytyisi yhtä paitaa, mutta sitä ei löytynyt niin lohdutukseksi ostin toiset kaksi paitaa. No ei vais, en jaksanut sovittaa siellä, joten kokeilen kotona ja palautan toisen!

Blogi vol 23

Blogi vol 24

Blogi vol 25

Mekko Zara

Takki Sheinside*

Kengät Skopunkten

Rannekoru Silvernet

Laukku Vero Moda

polhem 151Kentän siskokset!

Meillä oli Vilman kanssa niin mahtava päivä taas, harvoin tapaa ihmistä jonka kanssa tulisi heti niin hyvin juttuun. Kahden junamatkan aikana ehdittiin puhua jo kaikesta maan ja taivaan välillä, mutta silti loppui aika kesken ja päätettiin vielä Turussa käydä Rennossa istumassa hetken aikaa. Mulla on kurkku kipeenä nauramisesta ja aivot sattuu kun yritän muistella, mistä kaikesta oikein ollaan puhuttu! Vilma on kyllä yks lämpimimmistä, aidoimmista ja ihanimmista ihmisistä, joita oon tavannut. Uuden ystävän saaminen vastaa mun mielestä sitä rakastumisen ensihuumaa 😀 Nyt mä rupean pakkaamaan ja menen sitten vielä salille ennen kuin Enni tulee hakemaan mua ja päästään laivalle! Mä olen nyt pysynyt hyvin mun laihdutustahdissa mutta tää viikonloppu menee kyllä reisille! Toivottavasti teilläkin on tulossa hauska viikonloppu!

 

Kommentit

31 kommenttia
Emilia Huttunen

Aaww kiitos! 🙂

Avatar

Heippa! Kaunis tuo sun mekko; mistä se on ostettu? 🙂

Avatar

Tekstin mukaan Zarasta 😀

Emilia Huttunen

Juu Zarasta! 🙂

Avatar

Olet kyllä todella upea nainen, huh! Hiuksesi näyttää aivan ihanilta, ja tuo mekko on kuin ommeltu sun yllesi! Mutta mitä ihmettä, eikös nyt vkl ole ystäväsi Iinan häät, vai olenko ymmärtänyt väärin? Anyway, rentouttavaa reissua sulle! 🙂

Emilia Huttunen

Voi kiitos! 🙂 Juu häät olivat viikonloppuna ja en ollut siellä 🙂

Avatar

ihanat takki ja mekko <3 mistä ne on? 🙂

Avatar

Mekko Zara, takki Sheinside…

Emilia Huttunen

Mekko Zarasta tosiaan ja takki sheinsidelta 🙂

Avatar

Sulla on tosi nätit hiukset! Ihanan väriset. 🙂

Emilia Huttunen

Oi kiitoksia! 🙂

Avatar

Etkö sä mene Iinan häihin?

Avatar

Haloo hei ei kai Iinan tarvii kaikkia ystäviään kutsua ? 😀

Avatar

Hei, upeet hiukset sulla ! Mua kiinnostais kovasti kuulla, et miten hoidat hiuksiasi, mitä aineita käytät, miten teet arkikampaukset yms.. Siinä olis yks blogiaihe 😉

Emilia Huttunen

Voin kyllä ehdottomasti tehdä! 🙂

Avatar

Oi tiiän uusien ystävien saamisen huuman, koin sen fiiliksen tänään kun tapasin ensimmäistä kertaa sitten indiedaysin bloggaajapäivien jälkeen yhden bloggaajatoverin, ja juttua sen kuin vain riitti! 🙂 Kyllä se yhteinen harrastus yhdistää tosi paljon, oli niin hurjan mukavaa että tuli semmoinen fiilis, että haluaisi kovasti tutustua muihinkin bloggaajiin ja ihaniin ihmisiin. 😀 Tuo mekko muuten sopii sulle tosi nätisti, olet kaunis, ja Kentän neidit myös. ❤

Emilia Huttunen

Voi kiitos 🙂 joo yhteinen harrastus kyllä tuo aina jutunjuurta, oli se sitten bloggaaminen tai joku muu! 🙂

Avatar

Vaude mikä asu sulla ja aivan upea kroppa, hiuksetkin todella ihanat !

Emilia Huttunen

Oo voi kiitos! 🙂

Emilia Huttunen

Oo voi kiitos! :))

Avatar

Näytät upealta! Löysin blogisi jonkun neuvolassa lukemani lehtijutun kautta, meillä kun on suunnilleen samanikäiset nuorimmaiset niin ajattelin käydä kurkkimassa blogiakin. 🙂 Älä ihan hirveästi laihdu, olet ihan mielettömän hyvännäköinen just tuollaisenaan!! Näyttäisinpä itsekin nyt neljännen lapsen jälkeen edes likikään samalta. 😉

Emilia Huttunen

Hih kiitoksia! 🙂 Kiva että päädyit lukemaan blogiani! 🙂

Avatar

Mikset mene iinan häihin:o?

Avatar

Hyvää laivareissua! 🙂 Bailatkaa kunnolla 😉 Mä muuten oon ollut jotenkin siinä uskossa koko ajan, että sä ja Iina olisitte ystäviä, joten oletin, että sä olisit mennyt Iinan häihin. Mutta tietysti jos laivareissu oli varattu jo ennen kutsua, niin eihän sitä silloin peruta! 🙂

Emilia Huttunen

Kiitos, bailattiin kyllä! 😀 Tottakai ollaan ystäviä, mutta ei oltu vielä sillon kun vieraslista tehtiin 🙂

Avatar

Ihana tuo takki ja mekko, molemmat sopii sulle tosi hyvin. Nätit nuo uudet hiukset myös 🙂

Emilia Huttunen

Kiitoksia! 🙂

Avatar

Mikset mene iinan häihin, eikö ne nyt ois?:o

Avatar

ihan täydellinen kroppa *kade* 🙁

Emilia Huttunen

Pyh ja pah! 😀

Avatar

Ihania kuvia! Oot ollu niin upeen näkösenä liikenteessa! WAU! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä