Munakokkelia ja mukavuusmekko

laiva 078

Perjantaina laivalle mennessämme mentiin ensimmäisenä hyttiin ja laittauduttiin siellä kaikessa rauhassa juoruillen ja huonoa läppää heittäen, ennen kuin lähdettiin syömään iltapalaksi ihanat lämminsavulohileivät. Voi miten hyviä noi oli! Oli vaan liikaa majoneesia, mutta kaavittiin ylimääräset pois niin namnam.

Blogi vol 22

Mun asun te näittekin jo aiemmassa postauksessa, mutta sanonpahan vielä vaan, että oli kyllä nappivalinta. Toi yhdistelmä oli vaan niin mukava päällä ja lisäksi tyylikäs ja tunsin oloni hyväksi. Klubille suunnatessa jätin jakun pois ja vaihdoin kassin pikkulaukkuun. Tanssittiin siihen asti, että klubi meni kiinni ja sen jälkeen oltiin pienillä jatkoilla, ennen kuin suunnattiin hyttiin nukkumaan. Meillä oli ihan älyttömän hauska ilta Ennin kanssa!

laiva 091

Seuraavana aamuna painettiin torkkua torkun perään ja ehdittiin aamupalalle juuri varttia ennen kuin se loppui. Lastattiin kiireessä lautaset täyteen ruokaa, kuten kuvista näkee niin oli yyber terveellinen aamiainen. Mutta oli tosi herkullista! Oltiin siis tosiaan Viking Gracella ja viikkarilla on kyllä tosi paljon paremmat ruoat kuin Siljalla. Siljalla sen sijaan on paljon paremmat shoppailumahikset kuin viikkarilla. Päivällinen oli myös tosi ihana, mä valitin kun en löytänyt mistään mm perunoita ja vaikka mitä muuta, mutta jotenkin kummasti Enni löysi kaiken, ne taisi vaan piilotella multa 😀

laiva 094

Toi uusi Viking Grace oli kyllä niin hieno. Hyteissä ja kaikkialla muuallakin oli luksuksen tuntua ja kaikki oli ihanan uutta ja siistiä. Lasten kanssa en tiedä miten pärjättäisiin, koska vähän luulen että meidän tuplat ei noille käytäville mahdu. Tykkäsin kuitenkin laivasta hirveästi ja suunnistaminenkin alkoi sujua pienen alkukankeuden jälkeen. Kaikki muut laivat kun on sen melkein saman kaavan mukaan tehty niin kulkeminen on aina yhtä helppoa.

Blogi vol 23

The day after -asuksi valitsin tämän ihanan Ginatricotin mekon, ostin sen joulun jälkeen kun lähdin metsästämään alennuksia, mutta en löytänyt mitään ja ostin sitten vaan normaalihintaisia tuotteita. Se on tyylikäs, simppeli, sitä voi yhdistellä vaikka mihin ja se on aivan uskomattoman mukava. Hassua, että se taitaa olla ekaa kertaa blogissa kuvattuna, mulla nimittäin on se päällä melkein koko ajan! On vaan niin helppoa vetää aina aamulla päälle toi mekko ja sukkahousut.

laiva 140

Kylläpä on vaikea kirjoitella kun yrittää samalla hoitaa vauvaa ja kipeää lasta. Ei tästä bloggaamisesta kyllä tule mitään nyt kun Ava on kotona! Ava on tänään ollut kuumeeton ja jos huomenna on taas normaali päivä niin torstaina tai perjantaina Ava menee päiväkotiin. Mutta summasummarum, oli tosi hauska reissu ja täysin odotuksen arvoinen! Muistui taas mieleen, miksi nuorena tuli ravattua laivalla koko ajan. Kiitos muuten vielä teille kaikille ihanille lukijoille, jotka tulitte moikkaamaan lauantaina! 🙂

Kommentit

8 kommenttia
Emilia Huttunen

Haha eikä! 😀

Avatar

Oli hauska törmätä suhun siellä buffetissa! Kiva, että oli onnistunu reissu! 🙂

Emilia Huttunen

Oli kyllä hauska nähdä! 🙂

Avatar

Näyttää kivalta reissulta! Tiiätkö mistä toi Ennin paita on ostettu? 🙂

Emilia Huttunen

Mun mielestä se oli kans Ginasta! 🙂

Avatar

Näin tänään ihan sun kaksoisolennon! Se oli siis töissä Treen Ikeas 😀

Avatar

”Miksi nuorena tuli ravattua laivalla”… Hei pliis älä väitä että sulla on nuoruus takana. Itellä tulee mittariin 30 tänä vuonna ja ihan kuvittelen edelleen olevani aika nuori. 😛

Mut joo niin siis piti sanoa että kivan näköinen toi ginatricotin mekko, tommonen just simppeli ja mukavan näköinen. 🙂

Emilia Huttunen

Se on se henkinen ikä 😉 tunnen itteni lasten kanssa vähintään viisisataavuotiaaksi 😀 tosin aina tommosissa menoissa taannun 18 -vuotiaan tasolle.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä