Selfieitä ja hyvää seuraa

Haha, mulla on kyllä niin säälittävä vuosi ollut Instagramissa, kun sain koko tämän vuoden instakuvat mahtumaan muutamaan kollaasiin 😀 Mutta tässä pitkästä aikaa (oikeestaan ekaa kertaa…) instayear. Ja siellähän voi siis seurailla nimellä @mutsisonblogi.

Blogi vol 23

1. Topiaksen kanssa Naantalin kylpylässä. 2. Olin matkamessuilla bloggaajapassilla, oli tosi hauskaa! 3. Noi Skyrin protskurahkat on niiiiiiiiiiin hyviä! Ollaan koukussa. 4. Muistelin 2012 pikkujouluja, tykkään tosta mekosta niin.

Blogi vol 24

1. Savusiikasalaattia lounaaksi namnam. 2. Tatuointia ottamassa. 3. Ava oli hiipinyt salaa vaunukoppaan nukkumaan 😀 4. Valmis tatuointi.

Blogi vol 22 (3)

1. Putousta katselemassa kavereiden kanssa. 2. Meille laskee aina niin ihanasti aurinko, tai no laski, nyt ei oo aurinkoa näkynyt moneen viikkoon. 3. Oon niin onnellinen kun mahdun taas tohon paitaan ja hameeseen! Rakastan niitä. 4. Oon vaan niin kaunis, sitä ei voi kieltää.

Blogi vol 22 (4)

1. Nompun ensimmäinen autopaita, vähän kiristelin hampaita, mut on se sentään Polarn o pyretin 😉 2. Nomppu on maailman kaikkeuden söpöin vauva! 3. Murunen nukahti vihdoin syliin ja jos oikein muistan niin kaks sekuntia sen jälkene kun hehkutin, hän heräsi….. 4. Asuni Even vauvan ristiäisissä.

Blogi vol 22

1. Vilman kanssa Polhemin kesäjuhlissa. 2. Ihana Vilma junassa! 3. Vilman kanssa syömässä Fontanassa nami. 4. Vähän vielä lisää, arvatkaa ketä? No Vilmaa! 😀

Blogi vol 22 (2)

1. Laivaselfie. 2. Ava sai Tinttu.com:ista maailman siisteimmät kengät!! 3. Toi Valion uusi ”Raikas” -jogurtti on älyttömän hyvää, sain testattavaksi Valion tuotepaketissa. 4. Vilman kanssa ”kilistelemässä”.

Kommentit

4 kommenttia
Emilia Huttunen

Simmoset maantienharmaat 🙂

Avatar

Hauskoja kuvia. Itse en välitä Skyrin rahkoista.

Emilia Huttunen

Kiitos! 🙂

Avatar

Heii minkä väriset sun hiukset on luonnostaa?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä