Romanttista

Avocado-Egg-Love

Funny-Valentines-Day-Cards-U-Can-Print

happy-valentines-day_c_1124042

i-want-to-nail-you

lonely-twitter-tweets-love-valentines-day-ecards-someecards

secret-admirer-cards-lonely-valentines-day-ecards-someecards

stash-1-50e5e2853ebbd

valentine dwight

Ihanaa ystävänpäivää kaikille rakkaille lukijoille! Sekä tietenkin ihanille ystävilleni <3 Meidän ystävänpäivä menee romanttisesti Suomen peliä katsellessa 😀 nono, mennään me leffaan sen jälkeen jos jaksetaan 😉 Nauttikaa tästä illasta ja pitäkää hauska viikonloppu!

Ps. Olen ajastanut maanantaiksi pitkästä aikaa lasten kuulumisia ja kehitystä! 🙂 Päätin jättää ne sinne, koska viikonlopun liikenne on aina hiljaisempaa, näin kukaan ei sitten missaa 🙂 Halusin vain kertoa etukäteen, kun moni on niistä kysellyt!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä