Mitä kuuluu vatsalle?

Viimeksi kun kirjoitin teille raskausarvista ja niiden hoidosta Bepancarella, kerroin olevani äärimmäisen laiska käyttämään mitään rasvoja tai öljyjä. Tästä syystä en tosiaan olekaan kummassakaan raskaudessa ikinä jaksanut käyttää mitään tuotetta. En vain ikinä muista, tai sitten jos muistan niin en jaksa, tai on kiire. Lukijakunnassani ehkä on kohtalotovereita, joten nyt ajattelin jakaa teille omat vinkkini siihen, miten arpien hoidon saa otettua osaksi rutiineja. Ja päivittäinen ihonhoitosettini on nyt tosiaan saanut mukaansa tämän Bepancaren, ensimmäistä kertaa löytyi raskausarpituote, jota jopa minä jaksan käyttää.

polhem 136

Valitse tuote, joka imeytyy nopeasti ja on helppo levittää. Jos imeytymisaika on pitkä, et ikinä ehdi levittää tuotetta, koska sitten se tarttuu vaatteisiin. Tämä on minulle kaikkein tärkein seikka, kun muistetaan taas, että olen laiskuuden kuningatar.

Kuulostaa ehkä vähän hassulta, mutta kannattaa myös valita tuote, joka ei vaadi korkkia. Bepancaressa on pumppu, joten sisältö pysyy hygieenisenä, mutta tähän jaksamiseen se liittyy niin, että kun tuote pitää sulkea, siinä on taas yksi homma lisää muutenkin superlaiskalle tyypille ja koska kädet mähräsinä ei viiti ruveta sitä räpeltämään niin mulla ainakin kannelliset tuotteet unohtuu auki ja kuivuu.

Useimmilla ihmisillä on joku tuote, jota he käyttävät joka päivä. Laita raskausarpituotteesi sen jokapäiväisen tuotteen viereen, niin et voi unohtaa sitä. Itselläni se on kasvovoide, joten kasvovoiteeni ja Bepancare ovat vierekkäin kylppärissä. Seurana niillä on myös hammasharja ja tangle teezer.

Useimpia tuotteita suositellaan käytettävän aamuin illoin, mutta jos tiedät ettet pysty siihen, anna itsellesi armoa ja sovi itsesi kanssa käyttäväsi tuotetta aina illalla. Jos myöhemmin rutiiniin tottuessasi jaksatkin, niin ota myös aamu mukaan! Vaikka 2 kertaa päivässä olisi optimaalinen parhaan tuloksen kannalta, niin kerran on parempi kuin ei ollenkaan.

Ota ennen-jälkeen kuvia arvista ja vaikkapa videot ihon elastisuudesta. Tulosten näkeminen antaa motivaatiota muistaa rasvaaminen jatkossakin, ihan kuin laihdutuksen kanssa.

Valitse tuote, jonka käytön jälkeen ei tarvitse pestä käsiä, niin voit suorittaa sen levittämisen vaikka sängyssä maaten! Sehän olisi muuten myös hyvä säilytyspaikka, yöpöydällä. Siitä aina nukkumaanmennessä muistaa, että ainiin pitää rasvata, ja homman voi hoitaa sängystä nousematta.

Blogi vol 22 (2)

Bepancarea käyttäessäni olen tykästynyt siihen koko ajan enemmän. Olen edelleen sitä mieltä, että se imeytyy uskomattoman nopeasti, ja vaikka vetäisin samontein paidan päälle kun olen rasvannut, se ei tahmaa ja tartu. Arvet ovat mielestäni haalentuneet jonkun verran, mutta suurin ero on siinä, miltä iho tuntuu. Vatsan iho tuntuu sileämmältä ja pehmeämmältä, sekä on saanut taas vähän elastisuuttaan takaisin. Joten aion ehdottomasti jatkaa Bepancaren käyttöä ja raportoida teille, miten mahan tilanne edistyy! Jos nyt saisi tämän painonkin taas putoamaan niin Bepancare varmasti auttaa pitämään ihon sileämpänä ja kiinteämmän tuntuisena

Bepancaren kampanjasivuilla on muuten myös käynnissä arvonta, jossa voi voittaa itselleen voiteen. Osallistumisaikaa on 15.3. asti joten sinne vaan kokeilemaan onneaan!

Yheteistyonostokuva_pohja

Kommentit

19 kommenttia
Emilia Huttunen

Hauska idea! 🙂

Avatar

Itsekin ostin Bepancaren, kyllähän hinta kirpaisi, mutta riittoisa näyttää olevan. Olen odottava ja olen voidetta käyttänyt kolmisen viikkoa. Itse rasvaan yleensä iltaisin ja voidetta säilytän juuri yöpöydällä, joten sängyssä tulee rasvailtua. Tähän mennessä olen ollut oikein tyytyväinen, ja toivottavasti ennalta auttaa edes vähän tuleviin tiikerinraitoihin 🙂

Avatar

Laitoin tilaukseen bepancaren ja toivottavasti jaksan/muistan käyttää sitä ahkerasti, meinaan olla kans niin laiska rasvauksessa.. 😀

Avatar

Voisiko näissä yhteistyöpostauksissa heti aluksi mainita ”tämä postaus on toteutettu yhteistyössä plaa plaan kanssa”? Okei, tässä postauksessa tuotteen nimi mainittiin heti alussa, mutta olisikohan ollut se ensimmäinen Bepancare-postaus jota luin ehkä puoliväliin ja sitten vasta tajusin että luen mainosta enkä aitoa tuotearviota…

Avatar

Kuinkahan monta kertaa Emilia on maininnut, ettei kirjoita tuotteista joista ei pidä? Ja että näissä on aina annettu ihan rehellinen mielipide tuotteesta.

Avatar

Mitä sitten? Mainoksessa täytyisi mainita, että se on nimenomaan maksettu mainos.

Avatar

Mitenniin maksettu mainos? Jos Emilialle lähetetään ilmaiseksi tuote testattavaksi ja hän testaa sitä, ja tykästyy siihen niin että päättää jakaa kokemuksen meillekin, millä tavalla se on maksettu mainos?

Avatar

No miks ihmeessä luet tätä blogia jos ei postauket kiinnosta? Kai sä nyt kuvistakin näät että voide on toiminut. Älä tuu tänne kommentoimaan jos ei oo mitään järkevää sanomista…

Avatar

Hattua nostan siulle rohkeudesta laittaa mahakuvat näytille! Ei ”taisteluarpia” pitäis kenenkään naisen joutuu häpeämään. Miul eka raskaudesta maha palautui nopeasti eikä arpia tullu, mut toisen raskauden jälkeen tilanne iha toinen.. ja täältä kyl löytyy viel laiskempi rasvaaja! Viikon taas jaksoin rasvailla säönnöllisesti, sit taas ”unohtui”.. 😉

Avatar

Hyvältä näyttää! Kiva kun kirjoitit tosta, on pitänyt kysyä kuinka se toimii ja onko apua. Taidan siis ostaa myös tuota kun yritän saada omiakin rask.arpia haihdutettua:) ihanaa lukea toisenkin nuoren äidin arkea kun täällä myös samat jutut 😉 tsemppejä jaksamiseen!

Avatar

Mun täytyy kyllä vähän kommentoida vastaan tosta bepancare voiteesta. Itse olen käyttänyt sitä nyt lähinnä raskausarpien ehkäisyyn, ja sinällään olen kyllä aivan tyytyväinen tuotteeseen. Mutta minusta se kyllä tahmaa aika paljon, ja imeytyminenkin kestää pitkään. Itsellä siis maha on vielä monen monta tuntia rasvaamisen jälkeenkin ihan tahmainen, ja jos käsillä lääppii mahaa jäävät kädetkin inhan tuntuisiksi. Vähän erimieltä olen myös tuosta pullon käytettävyydestä. Miksihän sitä pitäisi kutsua, ei se ole pumppupullo, painepulloko? Mielestäni siitä on melko hankala painaa voidetta tulemaan, jos molemmat kädet on voiteessa.

Mutta varmasti tähän imeytysmis yms. muihin asioihin vaikuttaa paljon ihmisen oma ihotyyppi. Toisilla toimii paremmin kuin toisilla. Raskausarvilta ollaan kuitenkin tähän mennessä säästytty (mikä kai se pääpointti onkin), en tiedä onko kiittämisen bepancaren vai minkä, mutta onneksi näin kuitenkin. Muuten olen voiteeseen tyytyväinen, mutta luulempa ette toista pakettia enää osta, vaan kokeilen sitten jotain muuta. 🙂

Avatar

Mä oon ihan samaa mieltä, sillä kestää ikuisuus kuivua ja kädet pitää pestä sen jälkee kun jää semmonen tahmasuus ja en tykkää siitä hajusta. Ite en just tykkää semmosista pulloistakaan niin kun ei niistä saa kaikkee ulos. Kaikkein paras olis ollu body shopin joku kaakaorasva puikko, mutta niissä oli vikaa pitkään.gh

Avatar

Itse tuli ostettua Bepancarea ja olen hulluna rasvaillut raskauden jättämiä taisteluarpia ja ne on vaalentunut. Varsinkin rintojen arvet ovat vaalentuneet. Olen itse ollut enemmän kuin tyytyväinen tuotteeseen. Vaikka itsekin olen hiukan laiska rasvailemaan ihoa. 😀

Avatar

Itsekin kävin apteekista katselemassa kyseistä tuotetta ja olisinkin ostanut, harmikseni vain tuotteessa on jonkinlainen tuoksu joka pisti heti minun herkkään nokkaan ja aiheutti migreenin 🙁

Avatar

Haluaisin viitata tuohon Emilin viestiin. Itsestä välillä tuntunut että on liikaa mainoksia ja asukuvia. Laitoin siitä jokin aika viestinkin mutta se oli poistettu :)Itsellä on oma intohimo vaatteet ja itsestään huolehtiminen muutenkin. Ymmärrän jos jotain ei kiinnosta ripsipäivitykset, ei itseäkään kun kahden viikon välein ne huollatan.

Mulla tulee katsottua tää blogi samalla kun käyn lukemassa kiljuvaa pikkunälkää ja paria muuta. Luen sitten tämänkin jos on jotain itseä kiinnostavaa. Siinähän tämä idea on, että voi poimia ns. rusinat pullasta ja lukea ne itseä kiinnostavat. Mun mielestä on hyvä, että on niin erilaisia blogeja. Jo otsikosta voi yleensä päätellä kiinnostaako lukea ollankaan. Joillekkin tän tyylinen blogi on just se sopiva ja jos ei miellytä niin alkaa etsiä semmoinen josta saa itselleen enemmän. Ehkä tässä harhaanjohtaa se, että tää on kaksplussan blogi mutta vähäisemmässä määrin on niihin lapsiin liittyvää. Ja lukija sit pettyy kun ei ollutkaan. Mutta siis pointtini, hyvä että on valikoimaa ja jos otsikko ei ole kiinnostava niin sit toiseen miellyttävämpään blogiin lukemaan 🙂

Avatar

En ole rasvannut, 2 lasta on, nuorempi 4v, vaalenee kuulkaa iha ajamyötä ilman rasvauksiaki 😀 tosin olen sanut venymis arpia mutten semmoisia ”kurttuiho” arpia 🙂 ihmettelinkin että miksi omia arpia haluaa näytellä mutta lopustaha se selvisi 😉

Avatar

Tuskin voiteella on mitään vaikutusta arpiin. Ne arvet kyllä vaalenee todella nopeasti muutenkin.

Avatar

Kun vertaan noita kuvia, niin olet toki kiinteytynyt, mutta minusta raskausarvissasi tai ihossasi ei sinänsä ole näkyvissä mitään parannusta? Noissa ”jälkeen” kuvissa vieläpä jälkimmäisessä mielestäni maha on jopa pahemman näköinen? :O

Avatar

Mun mielestä tollasiin ennen ja jälkeen kuviin ois hyvä laittaa niin että lukijat voi arvata kumpi on kumpi. Sais realistisemman käsityksen onko eroja havaittavissa 🙂 Sitte kun lukijoilla on ollu joitain päiviä aikaa vastata niin julkaisis kumpi kuva on ennen hoitoa ja kumpi jälkeen ja että kuinka iso prosentti vastasi oikein.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä