Lukijamiitin lahjakassit

myllynasu 050

myllynasu 052

myllynasu 045

myllynasu 046

myllynasu 047

myllynasu 048

Järjestin viime lauantaina lukijoilleni miitin, johon kokosin kaikille pienet lahjakassit! Muutama ihana yhteistyökumppani lähetti tuotteitaan lukijoille jaettavaksi ja saatiin kokoon kiva pieni kotiinvieminen. Kävin vielä ostamassa kaikille mukaan tollaiset Nutriletin ateriankorvauspatukat, koska sen jälkeen kun Vilma mut noihin tutustutti, olen turvautunut niihin jos on niin kiire ettei ehdi syömään kunnolla, niin ei tule sorruttua roskaruokaan! Ja yllätyin ihan hirveästi siitä, että noi on oikeasti aika hyviä, koska mä en ole ikinä löytänyt mitään protskupatukkaa tms, joka mulle uppoaisi.

RFSU:lta lähetettiin ystävällisesti maailman parasta huulirasvaa, eli Carmexia tietenkin! Ja vähän ehkäisyvälineitä muistuttamaan senkin tärkeydestä, Topias repi aika paljon huumoria siitä kun tulin kotiin mukanani kassillinen kondomeja 😀 Yleensä kun harrastan näitä tuotearvosteluja, niin ehkä mä jätän näistä tällä kertaa käyttökokemukset pois 😉

Otavamedialla kun ollaan bloggaamassa niin he lähettivät kaikille pyytämäni Kaksplussan lisäksi vielä uusimman Annan, vähän lukemista kotiin. Ja yhteistyökumppanini Cloetta lähetti tätä uutta Tv mixin Voice of Finland -versiota, sekä tosi hyvän makuisia mangopastilleja. Onneksi he laittoivat muutaman ylimääräisen mulle kokeiltavaksi, sillä en oo pystynyt pitämään näppejäni irti noista Tv mixeistä! Ihan älyttömän hyvä sekoitus! Mä en yleensä osta mitään ”sekakarkkipusseja”, koska oon niin nirso, mutta tosta upposi kaikki! Etenkin nuo ihanat suklaanapit, jossa ei ole mitään turhaa sisällä, vaan ne on ihan vaan _suklaata_. Topias suuttui kun söin kaikki suklaanapit…

Kävin hakemassa lahjakasseihin silkkipaperia ja olin ihan eksyksissä kun ei ollutkaan enää Tiimaria, mutta onneksi sitä löytyi Myllyssä sijaitsevasta askartelu- ja lahjatavaraliike Inspiraatiosta. Sinne täytyy päästä uudestaa, olinkin jo unohtanut kuinka paljon rakastan kaikkia upeita askartelujuttuja! Nyt Avakin alkaa pikkuhiljaa olla sen verran iso, että kohta voidaan ruveta askartelemaan.

Tällaiset olivat pienet lahjakassit ja lauantaista tulee oma postauksensa piakkoin!

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Noissa patukoissa kuten monissa muissakin patukoissa on vain se huono puoli, että ne sisältävät todella paljon sokeria:s

Itse pidän ainakin leaderin so lo carb proteini patukoista ja niissä ei niin hirmuisesti sokeriakaan löydy.. Suosittelen kokeilemaan jos et ole:)!

Avatar

Varmasti onnistuu askartelut Avalta, näin pienten päiväkotitätinä rohkaisen vaan kokeilemaan. Meillä reilusti alle 2-vuotiaatkin askartelee, tietysti auttaen, mutta tykkäävät kovasti. Ei vain saa antaa sotkun haitata, luovuus nimittäin saattaa päästä valloilleen 😉

Avatar

Aivan ihania ihana idea nuo lahjakassit! 🙂

Avatar

Mikset arvostele kortsuja? Onko huonoja jälki kokemuksia kuten…? 😉

Avatar

hihhi kortsuja hihi noloo…

Avatar

Ei mullekkaan uppoa mitkään protskupatukat oikein, mutta Allevon (varsinkin toffee) patukat on ihan himo hyviä! 🙂

Avatar

Itsekin olisin halunnut kuulla kortsuista arviota. Mikä on mielestäsi paras? Kaupasta kun niitä löytyy joka sortille 😉

Avatar

Hei mullekkin tuollainen lahjakassi, miten sulta voi tuollaisen saada? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä