Matkalainen

Tämä päivä meneekin vaihteeksi taas Helsingissä! Päivällä juoksen blogiasioissa ja sitten menen tapaamaan ystäviä, tulkaa moikkaamaan jos törmäillään! 🙂

nahkis 017

Huivi Ginatricot

Takki Sheinside*

Kommentit

20 kommenttia
Avatar

Erittäin hyvä pointti ansku, lukijana sitä monesti unohtaa bloggaajan arjen ongelmat, vaikka hän ne olisi maininnut jo useassa postauksessa. Ja alkaa itsekkäästi vaatia paljon – joskus aivan liikoja. Aivan yleisesti vain totean, että väsynyt pienten lasten äiti tuskin jaksaa aina antaa parastaan. Ihminen on inhimillinen olento. Mielestäni emilia on ollut olosuhteisiin nähden erittäin iloinen ja energinen. Tsemppiä ja pitkää mieltä emilia! Kesää kohti mennään ja kesällähän sitä unta ei niin paljon tarvitsekaan! Lohduttikohan tuo yhtään.. 🙂

Avatar

Oot kaunis! Olis kiva tietää, millä aineilla hoidat ihoas kun se on noin sileä 🙂

Avatar

Haluan sanoa pari sanaa sun blogista, kun on pidempään jo mietityttänyt. Tää on vaan menny jotenki huonompaan suuntaan mun mielestä. Se on tosi harmi, koska tää oli joskus ennen mun lemppari blogi! En tiiä kyllä mistä johtuu. Jotenkin ehkä tuntuu, että näistä postauksista puuttuu semmonen aitous ja ilo blogata kaikesta. Nykyään sun kaikissa postauksissa on joku tietty pointti, hyvin usein asukuvia tai ruokajuttuja tai että olit jossain blogitapahtumassa tai tuotetestausta ym. Nämä aiheet eivät kiinnosta itseäni, vaan aloin seuraamaan tätä alunperin nimenomaan ihanan aitouden ja tavallisenerilaisen perhe-elämän takia. Tykkäsin tästä vielä ennen kuin aloit oottaa Noahia, mutta sen jälkeen tää on jotenkin muuttunut.

Kaipaisin siis ehkä jatkossa enemmän semmosta arkihöpinää kaikesta mahdollisesta, se puuttuu nykyään. Samoin postauksia tulee usein, mutta ne on aika lyhyitä. Vaikka taisitkin muistaakseni ite tehä tietoisen päätöksen viedä tätä blogia enemmän sun omaksi kuin miksikään perhe/äitiblogiksi, joten ehkä vain tyydyn siihen sitten, kun muut kuitenkin tuntuu tykkäävän. Mutta jos sun mielestä sopii vielä tähän blogiin, niin toivon useammin jotain höpinää ihan vain arjesta!

Onks kukaan muu samoilla linjoilla vai oonko yksikseni? Luultavasti olen. 😀

Avatar

Olen samaa mieltä, ja nyt ei siis ole todellakaan tarkoitus olla ilkeä tms. Ihan ”asiallista kritiikkiä” ainakin omatla osaltani. Näistä tällaisista postauksista tulee sellainen olo, että onko postaus tehty vain siksi että saisi blogiin klikkauksia? Postauksia ilman mitää asiaa. Ja tosiaan liian usein postauksissa on nykyään joku ”pointti”, ei ole enää sellaisia tavallsia arkipostauksia. Itseni myös henk. koht häiritsee se, että blogisi on kaksplussalla ”perheblogit”- otsikon alla, ja silti tunnut kokoajan vievän blogiasi enemmän muoti/laihdutus tms.blogiksi. Enkä nyt tarkoita, ettei äiti saisi olla kiinnostunut muodista ja laihdutuksesta, tietenkin saa olla, mutta kun blogin asia on nykyään melkein pelkkää laihdutusruokaa, asukuvaa, yhteistyöpostausta, postausta jostain tapahtumasta tms…

Avatar

Mertsi: samaa mieltä!

Avatar

Edellisten kommenttejen kirjoittajilta haluaisin kysyä, että oletteko te äitejä? Tiedättekö te, että äitiys on paljon muutakin kuin vaipan vaihtoa? Olen osittain samaa mieltä, että perheblogina voisi olla enemmän asiaa lapsista, mutta kyllä äitien on pidettävä itsestäänkin huoli, eikä elämä pyöri pelkästään lasten ympärillä. Aika muuttaa ihmisiä, ja ehkä Emilia on ottanut tyylikseen lyhyet ja ytimekkäät postaukset (minusta ne ovat kyllä aivan sopivan mittaisia). Voitte siis Mertsi ja Nimetön siirtyä lukemaan teitä kiinnostavia blogeja, joissa puhutaan vaan siitä, että Maijalla oli vähän vatsa löysällä ja piti vaihtaa monta kertaa vaipat sen takia jos se kerran teitä kiinnostaa enemmän kun Emilian jutut. Minä tykkään Emilian blogista juuri tällaisena enkä muuttaisi mitään!

Avatar

Kyllä minä ainakin olen äiti, ja sanoinkin kommentissani ettei itsestään huolen pitämisessä ole todellakaan mitään pahaa! Tietenkin äiti saa liikkua, syödä terveellisesti ja panostaa pukeutumiseen ja yleiseen hyvinvointiin. Ainakin minun osaltani pointti oli enemmän siinä, että tämä blogi oli ennen minunkin lempiblogini, mutta nykyään käyn vain satunnaisesti vilkaisemassa, sillä blogi on täynnä mainoksia, asukuvia, liikuntajuttuja ja laihdutusruokaa. Ei ne kakkavaippapostaukset ketään kiinnostakaan, mutta normaali arki ja normaali elämä kylläkin. Sellaiset arjen kuulumiset joita tässä blogissa oli ennen paljonkin. Se on kiva ettet sinä ”mamma” keksi mitään kritiikkiä tai kehitysideoita, mutta annatko meidän muiden ASIALLISESTI kommentoivien kuitenkin sanoa asiamme? Jos tämä on emilian työ, niin asiallinen kritiikki ja kommentointi on silloin hänelle kyllä kulanarvoista, eikä sellaisiin kommentteihin tarvitse leijonaemon lailla tulla sanomaan heti vastaan. Ei mikään tai kukaan voi koskaan kehittyä paremmaksi, jos ei joskus joku sano negatiivisempiakin mielipiteitä, ja niitähän ei tarvitse ottaa minään henkilökohtaisena loukkauksena tai haukkumisena 🙂

Avatar

Hyvin sanottu,samaa mieltä! 🙂

Avatar

En oikein ymmärrä kommenttisi loppua: ”…kehittyä paremmaksi”? Eli jos blogissa ei ole tarpeeksi asioita ja postauksia mitkä sinua kiinnostavat, se ei ole hyvä blogi ja voisi kehittyä paremmaksi? Hahah. 😀 Emilialla on tuhansia lukijoita jotka RAKASTAA tätä blogia just tämmösenä eikä halua että mikään muuttuu!

Avatar

Siis yleensähän ammatissa on tarkoitus kehittyä ja elämässä yleensäkin. Jos Emilia ei koskaan saisi asiallista kritiikkiä ja kehityideoita, eli niitä RISUJA ja ruusuja, niin miten hän koskaan voisi tietää mitä lukijat ehkä toivovat ja mistä haluaisivat lukea, miten hän koskaan voisi kehittyä eteenpäin tämän bloginsa kanssa? Jos ei kehity, jää jumittamaan paikoilleen ja tarpeeksi kauan kun jumittaa paikoillaan niin ketään ei enää kiinnosta. Niin se vaan on, luonnonlaki.

olisi kiva, jos te tämän blogin fanaattiset fanitkin voisitte ymmärtää sen, että vaikka pitääkin jostain (esim. tästä blogista), niin se ei tarkoita sitä etteikö silti voisi ehdottaa jotain uutta tai pyytää vanhaa takaisin. Kehitettävää löytyy nimittäin aina, ja voisin vaikka lyödä vetoa etteivät läheskään kaikki tämänkään blogin lukijat ole sitä mieltä ettei täällä pitäisi KOSKAAN muuttaa MITÄÄN…. Nojoo, annan nyt tämän jutun olla mutta toivon että edes sä, Emilia, ymmärrät mun pointin. Ettei ole missään nimessä tarkoitus ilkeillä tai haukkua, vaan nimenomaan antaa palautetta.

Toivottavasti te ihmiset ymmärrätte, että yritys (tai tässä tapauksessa bloggaaja) kehittyy kaikkein parhaiten juuri saamalla palautetta, jossa kerrotaan kehitysideoita ja annetaan palautetta, siis muutakin palautetta kuin sitä ”iiik oot niin ihana ja kaunis ja paras ja sun blogi on maailman ihanin ja täällä ei saa koskaan muuttua mitään ja älä välitä noista jotka ei oo samaa mieltä11!!!!”.

Avatar

Naulan kantaan! 🙂

Avatar

Emiliaha on kysynyt facebookissa että mitä lukijat haluaa kuulla ja lukea, johon oli saanut paljon vastauksia. Sekä aika usein siellä on blogiin liittyviä kysymyksiä, jotka useasti toteutuu.

Avatar

Mä ainakin ymmärrän kyllä asiallisen kritiikin, ja sehän on hyvästä ja nimenomaan auttaa kehittmään. Ymmärrän pointtisi. Mutta ymmärrän myös mitä Tia tarkoitti kommentillaan. Siis kun sinä Juu kerroit, että et pidä blogista enää yhtä paljon kuin ennen ja haluaisit enemmän arkipostauksia jne, niin se ei kuitenkaan tarkoita että Emilian pitäisi kehittyä paremmaksi. Jos et pidä jostakin postauksesta, se ei tee Emiliasta tai blogista yhtään huonoa. Ymmärrätkö sinä tätä mitä tarkoitetaan? 😀 Kaikesta ei voi tykätä. Vaikka niinkuin Emilia videolla sanoi, ja onhan se toki tullut itsekin huomattua (:D) että kyllä hän lukijoiden toiveita toteuttaa myös.

Avatar

Joo samanlaista kaipaan kuin Mertsikin!

Avatar

Oon kyl kans samaa mieltä, mua kyllä kiinnosti ne raskauspostaukset kun olin itse silloin samassa tilassa :)mut lähiaikoina nää melko lyhyet postaukset on ollu aika tylsiä..

Avatar

Hö missä mun kommentti.

Avatar

Minunkin kommenttini on poistettu. Olen samaa mieltä aloittajan kanssa.

Emilia Huttunen

En julkaissut kommenttiasi, koska olen tehnyt aiemminkin monta kertaa selväksi, että en julkaise kommentteja, joissa yritetään pysyä asiallisena, mutta kuitenkin sorrutaan haukkumaan, miten kaikki postaukseni ovat pakkopullaa, enkä osaa kirjoittaa. Pois jäivät myös kaikki muut kommentit, joissa sorruttiin huonoihin tapoihin, kuten varmasti huomaatte niin se oikeasti asiallinen kritiikki on julkaistu. Kommentteihin vastasin seuraavan postauksen videossa.

Avatar

Justiinsa näin. Tottahan se on, jos lukijan mielestä sun postaukset vaikuttaa pakkopullalta, ei se ole haukkumista. Eikä se, jos kerron, etten enää jaksa niin tiiviisti seurailla blogiasi. Haukkuminen on ihan eriasia.

Ja ihan vaan tiedoksi, oon lukenut blogias jo kauan, eikä se oo kirjanmerkeistä kadonnut mihinkään, odotan nimittäin innolla mm. sisustusjuttuja! 🙂 Ja mulla on melkein samanikäinen lapsi kun Nomppu, senkin takia oon täällä pysynyt, vaikken niin tiiviisti jaksa seurailla, kun normi arki-hommat kiinnostaa enemmän kun yhteistyöhommat. Ja osa niistäkin kiinnostaa, kuten tuo uusi kantoreppu!

Pahoittelen, jos kommenttini vaikutti haukkumiselta, okei saatto mun huono päivä paistaa siitä kommentista. Välillä sitä unohtaa, että täällä elekieli puuttuu ja kommentit voi helposti käsittää väärin.

Avatar

Sun blogi on kyllä muuttunut tosipaljon rennoniloisesta vähän hmmm! Semmoseksi että siitä puuttus intohimo. Kannattaa varmaan alkaa miettimään myös mihin siirrät blogin jos haluat yhä enemmän lifestyle suuntaa. Jokatapauksessa tykkään sun blogista. Pitkiä ja lyhyitä postauksia tulee sopivassa suhteessa ja sulla on mielenkiintosia yhteisryökumppaneita. Tsemppii ! Luulen että se alkaa sitten taas välittyä tännekinpäin sun ilo blogata kun nomppuki alkaa nukkua kunnolla. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä